Τελευταία νέα για την Πάρνηθα

Λίγες μέρες απομένουν για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς Pearl Izumi Mountain Cup και όλα είναι έτοιμα ώστε να απολαύσετε μία πανέμορφη διαδρομή στην αγαπημένη μας Πάρνηθα. Δείτε τα τελευταία νέα για τoν αγώνα!

Share

Λίγες μέρες απομένουν για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς και όλα είναι έτοιμα ώστε να απολαύσετε μία πανέμορφη διαδρομή στην αγαπημένη μας Πάρνηθα.
Η πρόγνωση του καιρού δείχνει ιδανικές συνθήκες για τρέξιμο με αραιή συννεφιά, ασθενείς ανέμους και μέση θερμοκρασία 10 βαθμούς.
Όσοι έχουν μελετήσει τη διαδρομή που έχουμε ανεβάσει στην ιστοσελίδα του αγώνα, υπάρχει μία αλλαγή ως προς τη φορά της διαδρομής. Οι αθλητές θα κινηθούν δεξιόστροφα και όχι αριστερόστροφα όπως φαίνεται στο σχεδιάγραμμα. Το μήκος και η υψομετρική δεν επηρεάζονται και ο λόγος της αλλαγής γίνεται ώστε να αποφύγουμε το συνωστισμό στο μονοπάτι αμέσως μετά την εκκίνηση αλλά και τυχόν κίνηση αυτοκινήτων στο χωματόδρομο κατά τη διάρκεια των τερματισμών.
 
Το πρόγραμμα την ημέρα του αγώνα έχει ως εξής:

08.30-10.00 : Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία η οποία θα βρίσκεται στο καταφύγιο Φλαμπούρι.
10.45             : Τεχνική ενημέρωση.
11.00             : Εκκίνηση.
11.55             : Τερματισμός πρώτων αθλητών.
13.00             : Απονομές νικητών ανά κατηγορία, απονομές νικητών Κυπέλλου και κλήρωση δώρων.

Να θυμίσουμε πως οι εγγραφές θα κλείσουν την Πέμπτη, 4 Απριλίου.
Την εγγραφή σας μπορείτε να κάνετε στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr ή στο κατάστημα Plan B, Λ. Κηφησίας 92 και Ευβοίας, Μαρούσι. Να τονίσουμε πως την ημέρα του αγώνα δε γίνονται νέες εγγραφές.

Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών θα παρακαλούσαμε όλους τους αθλητές για την έγκαιρη προσέλευσή τους στη γραμματεία ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός και όλοι να είναι χαλαροί ώστε να απολαύσουν τον αγώνα τους.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Folegandros Sunset Trail 2020
Αγώνας της σειράς Cyclades Trail Race
Ψυχικό Street Relays 2017
12-3-2017: Στο Ψυχικό ανοίγει η αυλαία των Street Relays.
ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ Μ έως και Π
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 28ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 Χλμ. – ΣΔΥΑ βρείτε το όνομα σας ελέγξτε αν είναι σωστά τα στοιχεία σας και αναζητήστε την ημέρα του αγώνα τον φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής και το τσιπ χρονομέτρησης στην αντίστοιχη τέντα.
Back to Top