3ος Κλεώναιος Αγών

4-7-2015: Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίων Κλεωνών “Ο ΦΩΚΑΣ”, υπό την αιγίδα του Δήμου Νεμέας, με την ευγενική συμβολή του Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτικής Αττικής στην τεχνική υποστήριξη του αγώνα, προκηρύσσουν τον 3ο Κλεώναιο Αγώνα.

Share

Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίων Κλεωνών “Ο ΦΩΚΑΣ”, υπό την αιγίδα του Δήμου Νεμέας, με την ευγενική συμβολή του Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτικής Αττικής στην τεχνική υποστήριξη του αγώνα, προκηρύσσουν τον 3ο Κλεώναιο Αγώνα.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίων Κλεωνών “Ο ΦΩΚΑΣ”, υπό την αιγίδα του Δήμου Νεμέας, με την ευγενική συμβολή του Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτικής Αττικής στην τεχνική υποστήριξη του αγώνα, προκηρύσσουν τον 3ο Κλεώναιο Αγώνα, με τα εξής αγωνίσματα:
Διαδρομή 11χλμ. για ενήλικες, που κινείται επί μικτής διαδρομής (3,5 χλμ. χωματόδρομος και 7,5  χλμ. ασφάλτου) &
– Διαδρομή 2,5 χλμ. για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και 1ης Λυκείου

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 4 Ιουλίου 2015
Τόπος διεξαγωγής: Αρχαίες Κλεωνές Νομού Κορινθίας

Ώρα διεξαγωγής: 19.00

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Διαδρομή 11χλμ.
Γενικά: Φέτος ο αγώνας κινείται σε μία εντελώς νέα διαδρομή, μικτού τερέν, εκ των οποίων τα 3,5 χλμ. κινούνται σε χωμάτινο τερέν, και τα υπόλοιπα 7,5 χλμ. διεξάγονται σε άσφαλτο. Η διαδρομή είναι σχετικά μέτριας δυσκολίας, και θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη ανά κάθε χιλιόμετρο. Το υψομετρικό του αγώνα είμαι μικτής μορφής, με αρκετές ανηφόρες και κατηφόρες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς από 16 μέχρι 96 χρονών , που είναι καλά στην υγεία τους, και έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Φέτος στον αγώνα θα υπάρξει και ηλεκτρονική χρονομέτρηση, με chip χρονομέτρησης που θα επιστρέφεται μετά το πέρας του αγώνα.

Ώρα εκκίνησης: 19.00

Σταθμοί ανεφοδιασμού: Θα υπάρχουν 4 σταθμοί ανεφοδιασμού με νερό – στο 3ο, στο 6ο, στο 9ο χιλιόμετρο και στον τερματισμό.

Όριο τερματισμού: Ορίζονται οι 2 ώρες (μέχρι τι 21.00)

Έπαθλα: Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας, ενώ θα υπάρξουν και ειδικές βραβεύσεις. Ηλικιακές βραβεύσεις δεν θα υπάρξουν. Όλοι οι δρομείς θα λάβουν φέτος ένα ιδιαίτερα βαρύτιμο μετάλλιο και δίπλωμα, ενώ θα λάβουν και μία τσάντα με τοπικά προϊόντα.

Δηλώσεις εγγραφής: Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ πατήστε εδώ.

Αντίτιμο αγώνα: Και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίων Κλεωνών, καταφέρνει να κρατήσει ΔΩΡΕΑΝ τον αγώνα, παρόλες τις εξτρά παροχές που προσφέρει ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ.

Γραμματεία αγώνα: H γραμματεία του αγώνα θα ανοίξει στις 16.30, στην κεντρική πλατεία των Αρχαίων Κλεωνών, από όπου θα μπορείτε να παραλάβετε τον αριθμό σας και το chip χρονομέτρησης. Την ημέρα του αγώνα, θα γίνει περιορισμένος αριθμός εγγραφών.    

Διαδρομή 2,5χλμ. για παιδιά
Και φέτος θα υπάρξει αγώνας για παιδιά, περίπου 2,5χλμ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.30 – μισή ώρα πριν τον μεγάλο αγώνα. Εγγραφές θα γίνουν στην γραμματεία, λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα. Όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος θα πάρουν από ένα αναμνηστικό μετάλλιο. Ο αγώνας δεν θα είναι ανταγωνιστικός, ούτε θα κρατηθούν θέσεις και χρόνοι, και για αυτό δεν θα δοθούν κύπελλα στα παιδιά.

ΓΕΝΙΚΑ
Μετά τον αγώνα:
Μετά τον αγώνα, θα παρασχεθεί δωρεάν ελαφρύ γεύμα στους δρομείς, στην πλατεία του χωριού, ενώ θα ακολουθήσει λαϊκό παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα, με συνοδεία ζωντανής ορχήστρας. Όποιοι από τους παρευρισκομένους, επιθυμούν να εμπλουτίσουν το γεύμα τους, πέραν από αυτό που θα τους παρασχεθεί, θα μπορεί να το κάνει με μικρό αντίτιμο, από τα εδέσματα που θα υπάρχουν προς πώληση, πάνω στην πλατεία.

Πληροφορίες: Για τυχόν πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στα εξής τηλέφωνα:

– 6942404806(Μαρία Πιπίλου – Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής) & 6936853165 (Παύλος Γορανίτης – Τεχνική διεύθυνση αγώνα)».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Penteli Trace
12-6-2016: Την Κυριακή 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος Penteli Trace.
ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΡΝΩΝΑ(Ημικρόνιο Πέρασμα) 2022
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
200+1 δρομείς έτρεξαν στις πλαγιές του Πηλίου
Η μεγάλη ανάπτυξη του ορεινού τρεξίματος επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά την Κυριακή 14 Μαρτίου, στις πλαγιές του Πηλίου, στον 4ο Ημιμαραθώνιο”Κένταυρος”. 201 δρομείς, τερμάτισαν στον αγώνα παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε. Νικητές του αγώνα ο Χάρης Καλαμπούκας και οι Ασημίνα Συλαίου και Βίκυ Καρπούζα. Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο