5ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

27-4-2014: Με αρκετές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Απριλίου ο 5ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και τα Παραλληλα αγωνισματα.

Share

Το πρόγραμμα περιελαμβανε τον κύριο αγώνα ημιμαραθώνιας απόστασης καθώς και αγώνες 10,5 χλμ. (1/4 μαραθωνίου), αγώνα Fun Run αλλά κι αγώνες για παιδιά.

Ο καιρός μπορεί να μην ήταν και ο καλύτερος όμως αρκετοί δρομείς έδωσαν το παρών τρέχοντας σε μία διαδρομή που κινείται παράλληλα με την παραλία του Φαληρου ως και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεπέρασαν τις 1500 οι συμμετοχές!
Στις 27 Νοεμβρίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών σε συνεργασία με το περιοδικό RUNNER και το Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά διοργανώνουν τον 29ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά που αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου των 30 χρόνων από την ίδρυση του Σ.Δ.Υ.A. Ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 1500, δημιουργώντας νέο ρεκόρ ενώ το ενδιαφέρον των δρομέων κορυφώνεται. Δηλώστε τώρα συμμετοχή!
35ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.
26-11-2017: Αγώνας 10 χλμ. του ΣΔΥΑ
Garmin Ziria Cross Country Race
8-6-2014: H GoSport με τον Δήμο Σικυωνίων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε.Κορίνθου διοργανώνουν την Κυριακή 8 Ιουνίου τον ορεινό αγώνα: Garmin Ziria Cross Country Race στη Ζήρεια.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο