Τρέχοντας με τον Μεμπ Κεφλεζίγκι

Ο Μεμπ Κεφλεζίγκι βρέθηκε στην Ελλάδα για τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και είχαμε την τύχη να τον συναντήσουμε αλλά και να τρέξουμε μαζί του στη Marathon Expo. Εκεί, βρέθηκε για μερικές ώρες τόσο για τη συνέντευξη τύπου όσο και για να υπογράψει αυτόγραφα στους φίλους του στο περίπτερο της Skechers, της εταιρείας που τον στηρίζει τα τελευταία χρόνια και που ουσιαστικά φρόντισε για την παρουσία του εδώ. Δείτε περισσότερα!

Share

Ο Μεμπ για περισσότερες από 2 ώρες υπέγραφε ασταμάτητα αυτόγραφα σε όσους πέρασαν από το περίπτερο της Skechers στη Μarathon Expo στο Ελληνικό, το Σάββατο. Όμως, επεφύλασσε μία ακόμα έκπληξη καθώς λίγο αργότερα, έτρεξε με πολλούς από αυτούς για 20 λεπτά μοιράζοντας τους πολύτιμες συμβουλές για το τρέξιμο.
Φυσικά και εμείς είχαμε την τύχη να τον δούμε από κοντά και να τρέξουμε μαζί του γνωρίζοντας τον καλύτερα.

Την επόμενη μέρα ο Μεμπ που είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των προϊόντων της Skechers, έδωσε το παρών στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να παρακολουθήσει τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας σε έναν χώρο που του θύμιζε πολλά καθώς εκεί είχε γράψει τη δική του ιστοριά κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγωνες του 2004.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2nd Chios Women's Run
20-3-2016: Για δεύτερη φορά στην όμορφη πόλη της Χίου θα πραγματοποιηθεί ένας αγώνας αποκλειστικά για γυναίκες, με την ονομασία Chios Women’s Run.
Μονοπάτι Παρνασσού 2016
23/24-4-2016: Ο Διόνυσος Αμφίκλειας διοργανώνει για άλλη μία φορά τον ορεινό αγώνα «Μονοπάτι Παρνασσού» την Κυριακή 24 Απριλίου.
Στο βουνό των θεών
Από την Κυριακή 23 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου θα έχουν την ευκαιρία οι δρομείς που θέλουν να συμμετέχουν στο φετινό Olympus Marathon να δηλώσουν τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.olympus-marathon.com. Στις 26 Ιουνίου ο Olympus Marathon 2011 για 500 Έλληνες και 100 ξένους δρομείς που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία σύμφωνα με τους αγώνες που έχουν συμμετάσχει.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο