Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon 2017

5-3-2017: Αγώνες μαραθώνιου, ημιμαραθώνιου, 5 & 2,5χλμ. στο Ναύπλιο

Share

Την Κυριακή 5 Μαρτίου ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας διοργανώνει τον Μαραθώνιο Ναυπλίου. Η διοργάνωση περιλαμβάνει ακόμα αγώνες ημιμαραθώνιου, 5 & 2,5 χλμ. Φέτος μάλιστα, ο μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί σε νέα διαδρομή.  Kατεβάστε εδώ τον χάρτη με τη νέα διαδρομή του αγώνα.

Μαραθώνιος

Ώρα Εκκίνησης: 09:00

Εκκίνηση: Οδός Ανδρέα Συγγρού και Αμαλίας

Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου αποτελείται από δύο γύρους. Οι βασικοί άξονες της διαδρομής είναι: Εκκίνηση από την οδό Ανδρέα Συγγρού, παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας – Μιαούλη, παραλιακή οδός Ναυπλίου – Ν. Κίου, αναστροφή πριν την συμβολή της οδού Εθν. Αντίστασης και της Παραλιακής Οδού Ναυπλίου Ν. Κίου, (πριν τον ποταμό Ίναχο, συνεχίζει η διαδρομή με πορεία προ το Ναύπλιο επί της παραλιακής οδού Ν. Κίου Ναυπλίου, οδός Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, η διαδρομή συνεχίζει στη Λεωφόρο Ασκληπιού στο ρεύμα καθόδου και μέχρι τον κόμβο Αγ. Ελεούσας – Τολού, αναστροφή στον κόμβο με πορεία προς το κέντρο του Ναυπλίου στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Ασκληπιού, οδός Κύπρου, 25ης Μαρτίου και μέσω της οδού Ανδρέα Συγγρού, συμπληρώνεται ο πρώτος γύρος της Διαδρομής…

Τερματισμός: Οι δρομείς συμπληρώνουν την πρώτη από τις δυο στροφές της Μαραθώνιας διαδρομής και συνεχίζουν για τη δεύτερη. Με την 2η επανάληψη της παραπάνω περιγραφόμενης διαδρομής και τη συμπλήρωση του 2ου γύρου (loop) και ενώ διατρέχουν την οδό Ανδρέα Συγγρού (για δεύτερη φορά) τερματίζουν μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια.

Ημιμαραθώνιος Δρόμος

Ώρα Εκκίνησης 09:05

Περιγραφή της διαδρομής:

Εκκίνηση: Οδός Ανδρέα Συγγρού και Αμαλίας

Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου δρόμου αποτελείται από έναν γύρο (loop) της διαδρομής του Μαραθωνίου δρόμου. Οι βασικοί άξονες της διαδρομής είναι: Εκκίνηση από την οδό Ανδρέα Συγγρού, παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας – Μιαούλη, παραλιακή οδός Ναυπλίου – Ν. Κίου, αναστροφή πριν την συμβολή της οδού Εθν. Αντίστασης και της Παραλιακής Οδού Ναυπλίου Ν. Κίου, (πριν τον ποταμό Ίναχο, συνεχίζει η διαδρομή με πορεία προ το Ναύπλιο επί της παραλιακής οδού Ν. Κίου Ναυπλίου, οδός Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, η διαδρομή συνεχίζει στη Λεωφόρο Ασκληπιού στο ρεύμα καθόδου και μέχρι τον κόμβο Αγ. Ελεούσας – Τολού, αναστροφή στον κόμβο με πορεία προς το κέντρο του Ναυπλίου στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Ασκληπιού, οδός Κύπρου, 25ης Μαρτίου και μέσω της οδού Ανδρέα Συγγρού, συμπληρώνεται η Ημιμαραθώνια Διαδρομή.

Τερματισμός: Οι δρομείς με την συμπλήρωση του 1ου γύρου (loop) και ενώ διατρέχουν την οδό Ανδρέα Συγγρού, τερματίζουν μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια. 

Αγώνας 5χλμ.

Ώρα Εκκίνησης 12:30

Περιγραφή της διαδρομής:

Εκκίνηση: από την παραλιακή οδό Μπουμπουλίνας – Μιαούλη (μπροστά από την πλατεία Φιλελλήνων).

Η διαδρομή των 5 χλμ. περιλαμβάνει τις οδούς: (εκκίνηση μπροστά από την πλατεία Φιλελλήνων), παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας – Μιαούλη, μέχρι τη συμβολή με την οδό Θεσσαλονίκης, οδό Σιδηράς Μεραρχίας, η διαδρομή συνεχίζει στη Λεωφόρο Ασκληπιού στο ρεύμα καθόδου, αναστροφή επί της Λεωφόρο Ασκληπιού μετά το Φουγάρο, με πορεία προς το κέντρο του Ναυπλίου στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Ασκληπιού, οδός Κύπρου, 25ης Μαρτίου και μέσω της οδού Ανδρέα Συγγρού, συμπληρώνεται η διαδρομή των 5χλμ.,

Τερματισμός: μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια.

Αγώνας 2,5χλμ.

Αγώνας Δρόμου 2,5 χλμ

Ώρα Εκκίνησης 13:30

Περιγραφή της διαδρομής:

Εκκίνηση: από την παραλιακή οδό Μπουμπουλίνας – Μιαούλη (μπροστά και δεξιά από την πλατεία Φιλελλήνων).

Η διαδρομή των 2,5 χλμ. περιλαμβάνει τις οδούς: (εκκίνηση μπροστά και δεξιά από την πλατεία φιλελλήνων) παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας – Μιαούλη, μέχρι τη συμβολή με την οδό Θεσσαλονίκης, οδός Σιδηράς Μεραρχίας, Κύπρου, 25ης Μαρτίου, Ανδρέα Συγγρού

Τερματισμός: μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυλαία για το διήμερο ορεινών αθλημάτων στην Σφενδάμη
Με τη συμμετοχή πάνω από 170 αθλητών και 50 παιδιών πραγματοποιήθηκε το διήμερο 25-26 Αυγούστου το Sfendami Night Trail, διοργάνωση που περιελάμβανε νυχτερινούς αγώνες ορεινού τρεξίματος και ποδηλασίας, αγώνα enduro race αλλά και αγώνες για παιδιά. Δείτε τα αποτελέσματα.
6ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
6ος Δρόμος του Γιοφυριού
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο