Αγώνας στην Ιερά Μονή Βιδιανής Οροπεδίου Λασιθίου

11-3-2019: Κούλουμα και Καθαρά Δευτέρα του ΟΥΚ

Share

Ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης σας προσκαλεί να περάσουμε μαζί την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019, πρώτη ημέρα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στις 11:30 το πρωί στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Βιδιανής Οροπεδίου Λασιθίου.
Ανάμεσα στα έθιμα της ημέρας θα τρέξουμε και αγώνα δρόμου 5χλμ. ή πεζοπορία με έπαθλα στους πρώτους νικητές και νικήτριες.
Θα προσφερθεί ντόπια λασιθιώτικη ρεβιθάδα από το μοναστήρι. Οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρνουν και τα δικά τους Σαρακοστιανά εδέσματα.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6974481191 (Τζανή Μαρία) και 6972865015 (Παντατοσάκης Ιωάννης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Garmin Ziria Cross Country Race 2015
31-5-2015: Οι αγώνες της Ζήρειας
Τελευταία νέα για την Πάρνηθα
Λίγες μέρες απομένουν για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς Pearl Izumi Mountain Cup και όλα είναι έτοιμα ώστε να απολαύσετε μία πανέμορφη διαδρομή στην αγαπημένη μας Πάρνηθα. Δείτε τα τελευταία νέα για τoν αγώνα!
Παπανδρεόπουλος και Κορόζη στη Δάφνη
Και ξαφνικά η Δάφνη γέμισε δρομείς. Το πρωινό της Κυριακής περισσότεροι από 500 δρομείς βρέθηκαν στη Δάφνη για να τρέξουν στον ανανεωμένο Γύρο Δάφνης Υμηττού, έναν αγώνα 10 χλμ. που περνούσε από τις κυριότερες οδικές αρτηρίες της περιοχής σε μία ομολογουμένως δύσκολη διαδρομή με αρκετά ανηφορικά κομμάτια ιδιαίτερα στην αρχή. Δείτε τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο