To XPoros επιστρέφει!

Μετά από δύο χρόνια ο αγώνας XPoros επιστρέφει στο αγωνιστικό προσκήνιο ιντριγκάροντας τους φίλους του τριάθλου και της περιπέτειας. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό αγώνα που διεξαγεται στον Πόρο για 7η χρονιά με σκοπό να γίνει πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες.

Share

Μετά από δύο χρόνια ο αγώνας XPoros επιστρέφει στο αγωνιστικό προσκήνιο ιντριγκάροντας τους φίλους του τριάθλου και της περιπέτειας. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό αγώνα που διεξαγεται στον Πόρο για 7η χρονιά με σκοπό να γίνει πολύ καλύτερος από τις προηγούμενες διοργανώσεις. Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι στις 22 Σεπτεμβρίου. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 χλμ. κολύμβησης, 10 χλμ. ορεινού τρεξίματος και 50 χλμ. ορεινής ποδηλασίας που θα διεξαχθούν με αυτή την αλληλουχία.

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές, τους αγώνες αλλά και τις δηλώσεις συμμετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12-2-2017: Για 16η χρονιά θα διεξαχθεί ο αγώνας Αργολικού Κόλπου στο όμορφο Ναύπλιο.
Έκλεισαν οι δηλώσεις για το 20άρι της Αθήνας!
Ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η περίοδος εγγραφών για τον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. όσο και σε αυτόν των 2 χλμ. για τα παιδιά, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 1.900, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του αγώνα και οι προετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία! Αν δεν έχετε τακτοποιήσει την πληρωμή σας φροντίστε το τώρα πατώντας εδώ.
Δόλιχος Αγώνας Δρόμου
1/3-5-2015: Το αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΟΙ θα διοργανώσει την 4η διοργάνωση του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ που θα γίνει στις 1-2 και 3 Μαΐου 2015.


Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο