Ο γύρος της Πάρνηθας

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αχαρνών (ΕΟΣ Αχαρνών) για 30η κατά σειρά χρονιά ο κλασικός πια «Γύρος της Πάρνηθας» που περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 16 χλμ. για ενήλικες και αγώνα δρόμου 4 χλμ. για παιδιά 5-15 ετών.

Share

Γύρος της Πάρνηθας
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αχαρνών (ΕΟΣ Αχαρνών) για 30η κατά σειρά χρονιά ο κλασικός πια «Γύρος της Πάρνηθας» που περιλαμβάνει:

α) Αγώνα δρόμου 16 χλμ. για ενήλικες
β) Αγώνα δρόμου 4 χλμ. για παιδιά 5-15 ετών.

Θα δοθούν έπαθλα στους νικητές και αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι εγγραφές θα γίνονται στην αφετηρία του αγώνα πριν την έναρξη.
 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των διοργανωτών του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξτε στο Κτήμα Συγγρού με τη Nike
Ακόμα ένας αγώνας της επιτυχημένης σειράς Nike Run έρχεται να προστεθεί στο αθλητικό μας καλεντάρι. Πρόκειται για τον 10ο κατά σειρά αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι την Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου. Ο χώρος θα φανεί γνώριμος στους πιστούς συμμετέχοντες των Nike Runs καθώς εκεί είχε διεξαχθεί και ο 2ος αγώνας το 2007.
Evripos Night Run 2022
Αγώνες για όλους στη Χαλκίδα
Kallithea Run 2017
2-4-2017: Ο Αγώνας της Καλλιθέας επιστρέφει… διεθνής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο