Μαραθώνιος στον Όλυμπο

Ο Ε.Ο.Σ. Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε από κάποιους πρωτοπόρους ορειβάτες το 1986, διοργανώνει και φέτος τον 26ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2012 στο Λιτόχωρο Πιερίας

Share

Ο Ε.Ο.Σ. Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε από κάποιους πρωτοπόρους ορειβάτες το 1986, διοργανώνει και φέτος τον 26ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2012 στο Λιτόχωρο Πιερίας.
Η διαδρομή έχει μήκος 41,85 χλμ.
Ξεκινά από τα 920 μ. υψόμετρο, φτάνει στα 2.650 μ. (Οροπέδιο των Μουσών) και τερματίζει στα 300 μ. στο Λιτόχωρο.

Για την υποστήριξη των δρομέων θα υπάρχουν κατά μήκος της διαδρομής οκτώ (8) σταθμοί ανεφοδιασμού.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα αλλά και δηλώσεις συμμετοχής επισκφθείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου www.olympos-marathon.gr. Οι δηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 15 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Ιουλίου ενώ υπάρχει όριο 350 συμμετοχών.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
21ος Αγώνας Υγείας Βόλου
17-5-2014: Βολιώτικο χρώμα είχε το βάθρο του 21ου Αγώνα Υγείας Βόλου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαΐου με αθλητές της Μαγνησιακής πρωτεύουσας να καταλαμβάνουν τις 4 από τις 6 θέσεις του βάθρου σε άντρες και γυναίκες.
32ος Γύρος Αθήνας
2-12-2018: Αγώνες 10 & 5 χλμ. στο κέντρο της Αθήνας
Βυζαντινός Αγώνας 2023
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο