1st Κοukos Trail Race

25-9-2016: Ένας trail αγώνας στην Πρέβεζα

Share

Ο Σ.Ο.Π.Π με τον σύλλογο δρομέων Πρεβεζας σε συνεργασία με το δήμο Καναλίου διοργανώνουν για πρώτη φορά τον ορεινό αγώνα δρόμου με την επωνυμία : ” KOUKOS TRAIL RACE ”.

Πρόκειται για έναν αγώνα 15 περίπου χιλιομέτρων που απευθύνεται σε ερασιτέχνες δρομείς, με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία του Καναλιου Πρεβεζης 
Ο αγώνας αυτός στόχο έχει να προβάλει την αξία της άθλησης στην καθημερινή ζωή ώστε να φέρει το τρέξιμο πιο κοντά σε αθλητές, θεατές και πολίτες

Η συμμετοχή των αθλητών τα προηγούμενα χρόνια στους αγωνες που διοργανωθήκαν ξεπέρασε κάθε προσδοκία και για αυτό υπήρξε η πρωτοβουλία από τα οργανωτικά μέλη να πραγματοποιηθει και ενας αγώνας τρεξίματος ώστε να μπορέσουν οι αθλητές και θεατές να έρθουν και να γνωρισουν μια μαγευτική διαδρομή και να καθιερωθεί σαν θεσμος απο δω και στο εξης.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή, 25 Σεπτεμβριου 2016.
Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Κεντρικη πλατεία Καναλίου Πρέβεζας
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Κόστος συμμετοχής: πέντε ( 5 ) ευρώ
Διαδρομή αγώνα: Οι δρομείς θα είναι σε άσφαλτο, μονοπάτια και αγροτικούς δρόμους.και θα κινηθούν σε υψόμετρο από 0 έως 200 μέτρα, η συνολική θετική υψομετρική θα είναι περίπου 500 μέτρα.
Δήλωση συμμετοχής: Η δήλωση συμμετοχής στον αγώνα θα γίνεται ηλεκτρονικά στο [email protected]
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει ο κάθε αθλητής και αθλήτρια να έχει δηλωθεί μέχρι την Tετάρτη 21/09/2016.
Βραβεύσεις: Θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας όπως αναγράφονται παρακάτω. 

ΑΝΔΡΩΝ
1. έως 39 ετών
2. 40 – 49 ετών
2. 50 +

ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. έως 39 ετών
2. 40-49ετών
3. 50 +


Κατηγορία θα συγκροτείται εφόσον συμμετέχουν τουλάχιστον 5 αθλητές. Σε αντίθετη περίπτωση η κατηγορία θα συγχωνεύεται στην αμέσως επόμενη, ή στην προηγούμενη αν πρόκειται για την τελευταία.
Για τη συμμετοχή του κάθε αθλητή θα δωθεί αναμνηστικό μετάλλιο.
Ασφάλεια αθλητών:
Οι Αθλητές και Αθλήτριες συμμετέχουν και ασφαλίζονται με δική τους ευθύνη και η ασφάλεια επιβαρύνει τους ίδιους.
Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων οι διοργανωτές Σύλλογοι μπορούν να τροποποιήσουν τις διαδρομές ή και να ακυρώσουν ή να αναβάλλουν τους αγώνες για την ασφάλεια των αθλητών. Οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν στην αφετηρία πριν την έναρξη του αγώνα 08:00-09:30πμ 
ελα στο δασος μαζί μας!

Πληροφορίες στα τηλ.: 6945050530 (Συλβαν) – 6948235900 (Γιαννης)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έπιασε κορυφή
Η μεγάλη συμμετοχή και η πολύ καλή οργάνωση ήταν για μία ακόμη φορά τα κύρια χαρακτηριστικά του Δρόμου Βουνού Υμηττός που πραγματοποιήθηκε για 11η φορά την Κυριακή 31/1. Μεγάλος νικητής με νέο ρεκόρ διαδρομής ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος.
Ημιμαραθώνιος με τα όλα του...
Με νέο μεγάλο ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου ο ημιμαραθώνιος “Τύρναβος – Γιάννουλη – Λάρισα”. Ο αγώνας που διοργανώθηκε για 8η φορά στο θεσσαλικό κάμπο φιλοξένησε περίπου 450 δρομείς από όλ την Ελλάδα! Πιο “γρήγοροι” από όλους ήταν ο Αιθίοπας Βεγκένε Ταφέσε στους άνδρες και η Βασιλική Καραγεωργάκη στις γυναίκες.
Στις 10 Απριλίου ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"
Συνεχίζονται με αυξανόμενο ρυθμό οι εγγραφές για το δεύτερο σημαντικότερο μαραθώνιο της χώρας μας, τον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο “Μέγας Αλέξανδρος” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στη διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν παράλληλα και αγώνες 10 & 5 χλμ., ο Αγώνας Δρόμου 1χλμ. μαθητών δημοτικών σχολείων και κοινωνικής προσφοράς. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο