Τρέξε χωρίς τερματισμό 2018

02-11-2018: Αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Ερμής 1877.

Share

Στις 2 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί για 5η φορά αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα “Τρέξε χωρίς τερματισμό” στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του αγώνα:

“Για 5η συνεχόμενη χρονιά, ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας της Βόρειας Ελλάδας, ο μοναδικός διεθνής υπερμαραθώνιος 50 ωρών στην Ελλάδα, το Τρέξε Χωρίς Τερματισμό Θεσσαλονίκης, θα διεξαχθεί 2-4 Νοεμβρίου στη Νέα Παραλία σε ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως το Μακεδονία Παλάς.
 
Διοργανωτής όπως κάθε χρόνο, είναι ο ιστορικότερος ελληνικός αθλητικός σύλλογος, Ερμής 1877, που από το 2014 όταν και επαναδραστηριοποιήθηκε στην ελληνική επικράτεια μετά από 90 χρόνια αδράνειας, πρωτοπορεί και πρωτοστατεί με την κοινωνική του δράση και έχει αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της άθλησης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης.
 
Συνδιοργανωτής και συνοδοιπόρος σε όλη τη διάρκεια της πενταετούς διαδρομής του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης που και φέτος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην διοργάνωση, η οποία είναι πλέον μία από τις τρείς μεγαλύτερες στην Ελλάδα μετά το No Finish Line Athens και τον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας.
 
Θυμίζουμε πως το 4ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό Θεσσαλονίκης το 2017 ξεπέρασε κάθε προσδοκία με περισσότερους από 5000 δρομείς να καταγράφουν 30.721 χιλιόμετρα για να συγκεντρωθεί το ποσό ρεκόρ των 15.360 ευρώ και 50 λεπτών, που αποδόθηκε ως δωρεά στους παιδικούς συλλόγους «φίλοι Μέριμνας» και «φίλοι αντικαρκινικού νοσοκομείου Θεαγένειο».
 
Μετά από τέσσερα χρόνια διεξαγωγής, το Τρέξε Χωρίς Τερματισμό είναι ήδη ο δεύτερος μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας σε όλη την Ελλάδα, έχοντας ήδη προχωρήσει σε δωρεές άνω των 40.000 ευρώ, κάτι που κανένας άλλος αγώνας δρόμου στην Ελλάδα με εξαίρεση το No Finish Line Athens, δεν έχει καταφέρει να υλοποιήσει.

Οι ηλεκτονικές εγγραφές για το 5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό συνεχίζονται στη διεύθυνση: http://nofinishrun.org μέχρι τις 21 Οκτωβρίου. Παράλληλα έχουν ανοίξει και λειτουργούν τα δύο πρώτα κέντρα εγγραφών, ένα στο κατάστημα της Saucony που είναι και φέτος Μεγάλος Υποστηρικτής του αγώνα και το άλλο στα γραφεία του Ερμή 1977 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Σύντομα θα λειτουργήσει και τρίτο στο χώρο της Νέας Παραλίας.

Το μέρος και το πρόγραμμα λειτουργίας των Κέντρων Εγγραφών είναι:

SAUCONY STORE (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 107, 54622, ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο, 8-27 Οκτωβρίου: από 10:00 έως 18:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή, 8-27 Οκτωβρίου: από 09:00 έως 21:00

ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΙΣΟΓΕΙΟ ΠΙΣΩ ΚΤΙΡΙΟΥ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΜΗ)
Καθημερινές, 24-28 Σεπτεμβρίου, 1-5 Οκτωβρίου, 8-12 Οκτωβρίου, 15-19 Οκτωβρίου, 22-25 Οκτωβρίου: από 10:00 έως 14:00

Τα ιδρύματα που στηρίζει το 5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό

Με ιδιαίτερη χαρά η Οργανωτική Επιτροπή του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα και μοναδικού υπερμαραθωνίου 24, 48 και 50 ωρών, που θα γίνει για 5η συνεχόμενη χρονιά στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (2-4 Nοεμβρίου), ανακοινώνει τα ιδρύματα που θα στηρίξει μέσα από τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι δρομείς.
Πρόκειται για το τμήμα επειγόντων της παιδιατρικής πτέρυγας του «Ιπποκρατείου» και το δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» στα οποία θα δοθούν τα χρήματα από τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν οι συμμετέχοντες, περπατώντας ή τρέχοντας ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή στην πανέμορφη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου ώρα 10:00 ως  την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ώρα 12:00

Το φετινό πρόγραμμα του αγώνα που είναι συνολικής διάρκειας τριών ημερών, εκτός από το φιλανθρωπικό 50ωρο που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, θα έχει όπως κάθε χρόνο και το αγωνιστικό 24ωρο, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρξουν επίσημα αποτελέσματα και για το 48ωρο. Νέα καινοτομία θα είναι επίσης και η διεξαγωγή του Kids Sports Festival σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης.

Από το 2014 που ο Ερμής 1877 ξεκίνησε την διοργάνωση του “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό Θεσσαλονίκη”, έχουν συμμετάσχει στις τέσσερις διοργανώσεις του περισσότερα από 15,000 άτομα και έχουν ενισχυθεί οικονομικά και υλικά 10 παιδικά ιδρύματα, σύλλογοι, νοσοκομεία με περισσότερα από 50,000 ευρώ.

Τα δέκα ιδρύματα, σύλλογοι και νοσοκομεία που στηρίχθηκαν έως τώρα είναι:

  • Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο
  • Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”
  • Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδας
  • Ανοικτό Πολυϊατρείο Γιατρών του Κόσμου Θεσσαλονίκης
  • Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Λάμψη”
  • Παιδικές Καρδιές Βορείου Ελλάδος
  • Σύλλογος Αυτισμού “Ελπίδα”
  • Φίλοι Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου
  • Φίλοι Μέριμνας Θεσσαλονίκης
  • Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης “Άγιος Στυλιανός”

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://nofinishrun.org
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανα-τρέχω στην Αρκαδία
Ειδικά για όσους έχουν μέσα τους έντονο το στοιχεία της περιπέτειας το μονοπάτι «Αρκάδων Ποιμένων» ενδείκνυται για εξερεύνηση του μοναδικού Μαινάλου στην καρδιά της Αρκαδίας.
2η Γιορτή Αθλητισμού «Δημήτριος Κρυστάλλης»
Ο αγώνας επιστρέφει στο Καυτανζόγλειο στάδιο!
18ος Αγώνας Δρόμου στο Άλσος Δαφνί
8-1-2017: Ένας ακόμη αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί στον εναλλακτικό τόπο Άθλησης-περιπάτου και αναψυχής στο Άλσος Δαφνίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο