Στην τελική ευθεία για το ανοιξιάτικο Nike Run

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, εκατοντάδες δρομείς αναμένεται να πλημμυρίσουν το Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον την Κυριακή 9 Μαΐου, συμμετέχοντας στον 9ο αγώνα της σειράς Nike Runs, που διοργανώνει η Nike, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά το πάθος της για το τρέξιμο. Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο 210 9490590 και πάρτε μέρος στη μεγάλη γιορτή!

Share

Με επιτυχία συνεχίζονται τα Nike Runs

H Nike επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά το πάθος της για το τρέξιμο διοργανώνοντας για 9η φορά τον επιτυχημένο αγώνα δρόμου Nike Runs.

Πιστοί στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού τους, εκατοντάδες λάτρεις του running αναμένεται να συγκεντρωθούν την Κυριακή 9 Μαΐου στο καταπράσινο περιβάλλον του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον για να τρέξουν σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή 10 χλμ.

Μην χάσετε κι εσείς την ευκαιρία να τρέξετε στην αγαπημένη διοργάνωση και να γίνετε μέρος της μεγάλης παρέας των Nike Runs. Μαζί μας, όπως πάντα, οι μουσικές επιλογές του ραδιοφωνικού σταθμού Best θα δίνουν το ρυθμό για μεγάλες επιδόσεις!

Τον άνδρα και τη γυναίκα που θα τερματίσουν πρώτοι περιμένει η συμμετοχή τους στο Μαραθώνιο της Φλωρεντίας με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μικρά και μεγάλα δώρα Nike.

Μετά το τέλος του αγώνα ελάτε να χαλαρώσετε στο After Area και να πάρετε προπονητικές και διατροφικές συμβουλές από ειδικούς συνεργάτες.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο 210 9490590 και τρέξτε στην αγαπημένη γιορτή όσων αγαπούν το τρέξιμο και τον αθλητισμό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρομικό "πάρτι" στην Καλλιθέα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Απριλίου ο 1ος Αγώνας Δρόμου με την επωνυμία “Τρέχοντας στην Καλλιθέα”, μία διοργάνωση που περιελάμβανε αγώνες 5, 10 και 2,5 χλμ. Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν ικανοποιητικός αφού συνολικά έλαβαν μέρος περίπου 800 δρομείς δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στους δρόμους της πόλης. Δρόσος και Τζεβελέκου επικράτησαν στα 10 χλμ. ενώ στα 5χλμ. νικητές αναδείχθηκαν οι Μουστάκας και Τσιτκάνου. Δείτε τα αποτελέσματα.
Διονύσια Ερμιόνης 2016
18/19-6-2016: Το διήμερο 18-19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τα Διονύσια Ερμιόνης που περιλαμβάνουν αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης.
10ος Κάσσιος Δίας
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο