Σε αγαπημένα μονοπάτια

Την Κυριακή 29 Απριλίου ο σύλλογος Α.Σ. Διονύσου Αμφίκλειας διοργανώνει τον αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”. Οι εγγραφές ξεκινούν στις 1 Μαρτίου. Την Κυριακή 29 Απριλίου ο σύλλογος Α.Σ. Διονύσου Αμφίκλειας διοργανώνει τον αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”.

Share
 
Την Κυριακή 29 Απριλίου ο σύλλογος Α.Σ. Διονύσου Αμφίκλειας διοργανώνει τον αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”. Οι εγγραφές ξεκινούν στις 1 Μαρτίου.
Η διαδρομή των 25 χλμ. κινείται στο μεγαλύτερο τμήμα της σε μονοπάτι, ενώ περιέχει και χωματόδρομο όπως και ένα μικρό κομμάτι ασφάλτου (από φέτος ένα κομμάτι 2 χλμ. ασφάλτου αντικαθίσταται από μονοπάτι).

Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη 1 Μαρτίου από την ιστοσελίδα του διοργανωτή συλλόγου www.dionysosamfiklias.gr οι οποίες ολοκληρώνονται με την κατάθεση του ποσού συμμετοχής (10 €) στο λογαριασμό του συλλόγου.

 
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στην παραπάνω ιστοσελίδα
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο "Κένταυρος" στο Πήλιο
Ο Αθλητικός Σύλλογος Αγριάς “Άθλος”, ο Δήμος Αγριάς και ο Αθλητικός Οργανισμός Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας διοργανώνουν τον 6ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο “Κένταυρος” στο Πήλιο το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.
Run Greece 2021 - Πάτρα
Ο 2ος αγώνας της σειράς
Θεοδωράκεια 2021 - «Ανατρέχω στην Αρκαδία» - Αναβολή
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο