Σε αγαπημένα μονοπάτια

Την Κυριακή 29 Απριλίου ο σύλλογος Α.Σ. Διονύσου Αμφίκλειας διοργανώνει τον αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”. Οι εγγραφές ξεκινούν στις 1 Μαρτίου. Την Κυριακή 29 Απριλίου ο σύλλογος Α.Σ. Διονύσου Αμφίκλειας διοργανώνει τον αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”.

Share
 
Την Κυριακή 29 Απριλίου ο σύλλογος Α.Σ. Διονύσου Αμφίκλειας διοργανώνει τον αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”. Οι εγγραφές ξεκινούν στις 1 Μαρτίου.
Η διαδρομή των 25 χλμ. κινείται στο μεγαλύτερο τμήμα της σε μονοπάτι, ενώ περιέχει και χωματόδρομο όπως και ένα μικρό κομμάτι ασφάλτου (από φέτος ένα κομμάτι 2 χλμ. ασφάλτου αντικαθίσταται από μονοπάτι).

Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη 1 Μαρτίου από την ιστοσελίδα του διοργανωτή συλλόγου www.dionysosamfiklias.gr οι οποίες ολοκληρώνονται με την κατάθεση του ποσού συμμετοχής (10 €) στο λογαριασμό του συλλόγου.

 
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στην παραπάνω ιστοσελίδα
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Dirfys Trail Run
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Sougliani Trail 2022: Προπόνηση
Η ανακοίνωση της διοργάνωσης
Αποτελέσματα Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών
Με τη συμμετοχή 254 αθλητών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου ο αγώνας «Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών» με νικητές τους Γιάννη Κρέκα και Δήμητρα Ιορδανίδου. Δείτε τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο