Προς τιμήν του Μ. Αλεξάνδρου

Ένας «παλιός» αγώνας που αλλάζει όμως περιοχή και μεταφέρεται στο Ωραιοκάστρου. Ο Επιμνημόσυνος Αγώνας 10 χλμ. αποδίδει φόρο τιμής στο Μ. Αλέξανδρο για τα 2.332 χρόνια από το θάνατό του.

Share

Ο Σύλλογος Μαραθωνίων Μακεδονίας και η Ομάδα «Ε» ΕΨΙΛΟΝ σε συνεργασία με την Επιτροπή Προμηθείων 2009 και τον Σύλλογο Προμηθεύς Πυρφόρος διοργανώνουν στις 5 Ιουλίου 2009 τον αγώνα δρόμου «Επιμνημόσυνος Αγώνας 10 χλμ. στο Ωραιόκαστρο». Ο αγώνας έχει τη μορφή επιμνημόσυνης εκδήλωσης και διεξάγεται προς τιμήν του Μ. Αλεξάνδρου με τη συμπλήρωση 2.332 χρόνων από το θάνατό του.
Η εκκίνηση θα δωθεί από το άγαλμα της Θεάς Νίκης στο Ναό των Ελλήνων στο Ωραιόκαστρο.
Θα δοθούν κύπελλα για τους πρώτους της γενικής κατάταξης και τους πρώτους κάθε κατηγορίας, αλλά και μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες ενώ μετά το τέλος του αγώνα θα προσφερθεί γεύμα.
Να τονίσουμε ότι ενώ ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 7 Ιουνίου τελικά άλλαξε ημερομηνία λόγω διεξαγωγής των εκλογών όπως και τόπο διεξαγωγής (παλιότερα γινόταν στην Πέλλα).

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 15 Ιουνίου 2009.
Αριθμός συμμετοχών έως 90 αθλητές.

Για δηλώσεις συμμετοχής* και πληροφορίες:
α) τηλεφωνικά στα: 2310-698654 και 6976695935
β) με φαξ στο: 2310-697964
γ) ταχυδρομικά στη διεύθυνση: 57013 Ωραιόκαστρο, Τ.Θ.35
δ) στα e-mail:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

* (να αναγράφεται ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ημερομηνία γεννήσεως)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μονοπάτι Παρνασσού 2010
Ο αγώνας είναι ορεινός δρόμος απόστασης 25 χιλιομέτρων σε μονοπάτια, δασικούς δρόμους και άσφαλτο με συνολική υψομετρική ανάβαση 1200 μέτρα. Είναι δρόμος με σημαντικές απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο και σε ορισμένα σημεία απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή των αθλητών. Χρήσιμη θα ήταν η προηγούμενη εμπειρία σε ορεινούς αγώνες.
Αγώνες στο Μυλοπόταμο
Την Κυριακή 8 Ιουλίου διεξάγονται στην περιοχή Χώνος Μυλοποτάμου στην Κρήτη οι αγιοκυριακάτικες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Δείτε αναλυτικά τους αγώνες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
Με φόντο τα βουνά της Αθήνας
Ανακαλύψτε τα βουνά της Αθήνας τρέχοντας. Το New Balance – Mountains Cup 2010 μέσα από μια σειρά 5 αγώνων που θα πραγματοποιηθούν από τις 7 Φεβρουαρίου έως και τις 21 Νοεμβρίου υπόσχεται να μετατρέψει το αγαπημένος σας άθλημα σε μια ξεχωριστή εμπειρία.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο