42ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα

Share

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο 42ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας, όπως παραδοσιακά συμβαίνει δύο εβδομάδες μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και οι δρομείς έχουν 10χλμ. στη διάθεσή τους να δείξουν τις δυνάμεις τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας προκηρύσσει τον 42ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας εδώ και τέσσερις δεκαετίες συμβάλλει καθοριστικά στη διάδοση του λαϊκού μαζικού αθλητισμού και του τρεξίματος και συμμετέχουν δρομείς κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, ο αριθμός των οποίον αυξάνεται συνεχώς.

Η Ιστορική αυτή διοργάνωση μέχρι το 2022 διεξαγόταν στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά (Εκκίνηση-Τερματισμός) και η διαδρομή ήταν στο παραλιακό μέτωπο Ελληνικό – Γλυφάδα.

Με δεδομένο ότι πλέον πραγματοποιούνται εργασίες στον συγκεκριμένο χώρο για την ανάπλαση του ευρύτερου χώρου στο Ελληνικό, δεν υπήρχε η δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε την διοργάνωση στο φυσικό της χώρο.

Έτσι και φέτος η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας (ΟΑΚΑ).

Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει και φέτος η MyRace

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ellanios Dias Trail Run 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «Ξεσκουριάζω» 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
1ο Sparta Half-Marathon - 1oς Ημιμαραθώνιος Σπάρτης
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο