Προπονήσου στο τρέξιμο σαν… Πρωταθλητής!

Η Lanes και ο Κώστας Νακόπουλος δημιούργησαν μία σειρά 4 video με σημαντικά running tips

Share

Έμαθες τι τρέχει… με τη Lanes και τον Κωνσταντίνο Νακόπουλο; Η «Πρωταθλήτρια» μάρκα συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον  Έλληνα Πρωταθλητή μεσαίων αποστάσεων ετοίμασαν ειδικά για εσένα μια σειρά από τέσσερα videos που παρουσιάζουν συμβουλές για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στις προπονήσεις σου! Ξεκίνα σήμερα το ταξίδι για να ανακαλύψεις την καλύτερη εκδοχή του αθλητικού σου εαυτού, ακολουθώντας μυστικά για προθέρμανση, ενδυνάμωση, καλύτερη φυσική κατάσταση και αποθεραπεία.

Στο πρώτο video της σειράς o Κωνσταντίνος Νακόπουλος σε ξεναγεί στα μυστικά της σωστής προθέρμανσης πριν την προπόνηση. Κάνε το πρώτο βήμα κι εσύ, τρέχοντας κατά προτίμηση χαλαρά για 20 λεπτά και συνέχισε με δρομικές ασκήσεις για να βελτιώσεις την τεχνική σου! Άλλωστε τρέχοντας… έρχεται η όρεξή σου! Πριν από κάθε προπόνηση, αλλά και καθημερινά, φρόντισε να εκτοξεύεις την ενέργειά σου λαμβάνοντας το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής. Για ακόμα περισσότερη ενέργεια δοκίμασε πριν ξεκινήσεις τις Πολυβιταμίνες Xtra Energy από τη Lanes! To Xtra Energy περιέχει 12 βιταμίνες, 8 μέταλλα, Panax Ginseng, συνένζυμο CoQ10 και λουτεΐνη ενώ είναι οι μόνες βιταμίνες του εμπορίου που περιέχουν ταυρίνη, ένα αμινοξύ, που συντίθεται σε μικρό ποσοστό στον οργανισμό και παίζει σημαντικό ρόλο στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, των μυών, της καρδιάς και του αγγειακού συστήματος.
Οι Πολυβιταμίνες Xtra Energy είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει το όνομά τους. Έτοιμη ενέργεια για τον οργανισμό με άμεση απορρόφηση. Η καλύτερη στιγμή λήψης είναι το πρωί ή 45 λεπτά πριν την άσκηση. Ενισχύει τον οργανισμό σε περιόδους με αυξημένες απαιτήσεις όπως όταν προπονείσαι συστηματικά, δίνοντάς του δύναμη να συνεχίσει.

Στο δεύτερο video της σειράς ο Κωνσταντίνος Νακόπουλος, σε ταξιδεύει στα μυστικά της καλής φυσικής κατάστασης και μένει ενυδατωμένος κατά τη διάρκεια όλης της προπόνησής του με νερό και με ηλεκτρολύτες της Lanes. Όπως λέει και ο ίδιος «χωρίς να ιδρώσεις δεν βελτιώνεσαι», γι’ αυτό και το πρόγραμμα για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, δεν είναι ίσως και το ευκολότερο, αν όμως το ακολουθήσεις σε συνδυασμό, θα δεις μεγάλα αποτελέσματα στις επιδόσεις σου!
Οι ηλεκτρολύτες είναι βασικό συστατικό για την πλήρη αναπλήρωση των βασικών ιχνοστοιχείων του οργανισμού. Η κατάλληλη στιγμή λήψης είναι είτε κατά τη διάρκεια της άσκησης για τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού, είτε κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη μυϊκή επιβάρυνση. Οι Ηλεκτρολύτες από τη Lanes περιέχουν επιπλέον βιταμίνες B, C και Ε, με στόχο όχι μόνο να σε ενυδατώσουν αλλά να σου χαρίσουν επιπλέον ενέργεια.

Όπως προτείνει ο Κωνσταντίνος Νακόπουλος, στο τρίτο video της σειράς, που περιέχει μυστικά για ενδυνάμωση, ο καλύτερος τρόπος για να δυναμώσεις το σώμα σου είναι να χρησιμοποιήσεις το ίδιο του το βάρος! Δυνάμωσε τους κοιλιακούς, τους ραχιαίους και τους μηριαίους σου με απλές ασκήσεις. Ρίξε την προσοχή σου στις αρθρώσεις σου, καθώς η άσκηση τις επιβαρύνει, χρησιμοποιώντας το προϊόν FlexAde Xtra για να τις προστατέψεις.
To FlexAde Xtra είναι συμπλήρωμα διατροφής της Lanes και περιέχει όλα και τα 7 θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την προστασία των αρθρώσεων, όπως γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, κολλαγόνο, MSM, Υαλουρονικό, βιταμίνη C και μαγγάνιο και μάλιστα σε σταδιακής αποδέσμευσης ταμπλέτα για να απολαμβάνεις τα οφέλη τους όλη τη διάρκεια της ημέραςΛαμβάνεται πάντα μετά την άσκηση για άμεση αποκατάσταση.

Κλείσε κάθε σου προπόνηση με τη σωστή αποθεραπεία, για να μπορέσεις στην επόμενη προπόνηση να αποδώσεις ακόμα περισσότερο! Φέρε το σώμα σου στην αρχική του κατάσταση κάνοντας τις σωστές διατάσεις με την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Νακόπουλου. Μην ξεχάσεις να πάρεις Μαγνήσιο με βιταμίνη Β6 από τη Lanes, που θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις τους ταλαιπωρημένους σου μύες!
Το μαγνήσιο είναι από τα πιο σημαντικά συμπληρώματα διατροφής καθώς βοηθάει την απελευθέρωση του γαλακτικού οξέος το οποίο συγκεντρώνεται στον μυϊκό ιστό κατά την έντονη μυϊκή επιβάρυνση. Η λήψη μαγνησίου βοηθάει στην ενίσχυση του μυϊκού ιστού και στην αποκατάστασή του, καθώς μαλακώνει άμεσα τον μυϊκό ιστό μετά από έντονη άσκηση. Η ενίσχυσή του με βιταμίνη B6 βοηθάει επιπλέον στην καλύτερη απορρόφησή του από τον οργανισμό.

Τα συμπληρώματα διατροφής Lanes, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας, αλλά και τη μεγάλη επιβάρυνση που προκαλεί ο τρόπος ζωής μας σήμερα, δημιουργούν συμπληρώματα διατροφής που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες.

Προπονήσου σήμερα με τον Κωνσταντίνο Νακόπουλο και τα τέσσερα εξειδικευμένα video, που δημιούργησε ειδικά για εσάς που θέλετε να αναδείξετε τον καλύτερο αθλητικό εαυτό σας στο www.youtube.com/channel/laneshealth και μάθε περισσότερα για τα προϊόντα συμπληρωμάτων διατροφής και βιταμινών Lanes που θα εκτοξεύσουν τις επιδόσεις σου στο laneshealth.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποφορτιστείτε
Ασκήσεις που χαλαρώνουν και βελτιώνουν την ευκαμψία των μυών του κορμού
Ο εύκολος τρόπος για τις διατάσεις σου!
Δεν μπορείς να εκτελέσεις τις βασικές διατάσεις; Σου έχουμε τη λύση!
Functional Running - Strength training
Προπόνηση δύναμης στο γυμναστήριο για δρομείς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο