Θεοδωράκεια 2022 – Ακύρωση

Αλλαγή ημερομηνίας για τον αγώνα

Share

Προσοχή: Ο αγώνας έχει ακυρωθεί. Δείτε εδώ την ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Για την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, από τον Μάιο που είχε αρχικά προγραμματιστεί, μεταφέρεται η διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «Θεοδωράκεια 2022». Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Θεοδωράκεια 2022 – Ανακοίνωση αλλαγής ημερομηνίας

ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2022
ΖΑΤΟΥΝΑ – ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ  ΚΥΡΙΑΚΗ  04-09 – 2022
(ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙ ΑΣΦΑΛΤΟΥ 24.300μ)

Σας γνωρίζουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή της αθλητικής λαϊκής εκδήλωσης «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2022» η οποία εφέτος θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη, θεώρησε ότι καλύτερη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα είναι η Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 που συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατό του.

Για τον λόγο αυτό θα μεταθέσουμε την  διοργάνωση από τον τρέχοντα Μάιο στον Σεπτέμβριο 2022.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη τεχνική υποστήριξη και διοργάνωση της εκδήλωσης που θα προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου 2022. Η  εκδήλωση αυτή του λαϊκού   αθλητισμού είναι πλέον θεσμός για την περιφέρεια της Γορτυνία και για τους Δρομείς της ευρύτερης δρομικής κοινότητας.

Την 11η  κατά σειρά ετήσια δρομική λαϊκή αθλητική εκδήλωση επί ασφάλτου 24.300 μέτρων στη διαδρομή ΖΑΤΟΥΝΑ – ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ με τον τίτλο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2022» συνδιοργανώνουν ο Δήμος Γορτυνίας και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ. Η δραστηριότητα αυτή είναι αφιερωμένη στην μνήμη του μεγάλου Ανθρωπιστή μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και γίνεται ένα χρόνο μετά την αποδημία του.

Θα επανέλθουμε με την  σχετική Προκήρυξη:

Με εκτίμηση
Για το ΔΣ του ΣΔΥΑ
Η  Πρόεδρος
Ελένη Μπερτσάτου»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε περισσότερα
Δρόμος Υγείας Επισκοπείου 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο