Race For Autism Gr 2022

Το Σάββατο 2 Απριλίου τρέχουμε για τον αυτισμό στο μεγαλύτερο πάρκο της Αττικής

Share
race for autism logo with dates

Το 2021 τρέξαμε για τον αυτισμό συμμετέχοντας στο Race For Autism GR αν και σε virtual μορφή, λόγω των συνθηκών. Φέτος ήρθε η στιγμή να βρεθούμε και από κοντά για να μεταφέρουμε όλοι μαζί το μήνυμα για την ευαισθητοποίηση και αποδοχή του αυτισμού. Το Σάββατο 2 Απριλίου, ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού, συγκεντρωνόμαστε στο μεγαλύτερο πάρκο της Αττικής, το Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» επιλέοντας μία από τις αποστάσεις 5 ή 10χλμ.

Race For Autism GR 2022 – Προκήρυξη

Μετά την επιτυχία του προηγούμενου Virtual Race For Autism Gr τον Απρίλιο του 2021, το οποίο προσέλκυσε πάνω από 3.000 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, το Race For Autism Gr επανέρχεται με κανονική μορφή στο μεγαλύτερο πάρκο της Αττικής, το Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης, το Σάββατο 2 Απριλίου προωθώντας την ευαισθητοποίηση και αποδοχή του αυτισμού που γιορτάζεται αυτή την ημέρα σε όλο τον κόσμο.

Διοργανωτής του αγώνα είναι η ΑΜΚΕ Race for Autism Gr ενώ είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», του Δήμου Ιλίου καθώς και του Υπουργείου Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου.
Την τεχνική διεύθυνση της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία All About Running.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποστάσεις 5 χλμ. και 10 χλμ. Ακολουθούν περισσότερα στοιχεία για τον αγώνα καθώς και όροι συμμετοχής.

Ημερομηνία διεξαγωγής:
Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Αποστάσεις αγώνα: 10 & 5 χλμ.

Πρόγραμμα αγώνα:
Λειτουργία Γραμματείας: 07:30 π.μ.
Εκκίνηση αγώνα 10 χλμ.: 09:00 π.μ.
Εκκίνηση αγώνα 5 χλμ.: 10:45 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 12 ετών για τα 5 χλμ. και άνω των16 ετών για τα 10 χλμ., οι οποίοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη (ή με την ευθύνη του κηδεμόνα τους σε περίπτωση που πρόκειται για ανήλικους) ενώ θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να έχει επιβεβαιωθεί η ικανότητά τους να λάβουν μέρος σε δρομικούς αγώνες μεγάλης απόστασης.

Επιπλέον θα πρέπει να κατέχουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού σε ισχύ ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

Χρονικό όριο αγώνα:
Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 90 λεπτά για τον αγώνα των 10 χλμ. και 60 λεπτά για τον αγώνα των 5 χλμ. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Περίοδος Εγγραφών – Όριο Εγγραφών:
Η περίοδος των εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου. Ο Αγώνας έχει όριο συνολικά τις 1.000 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα θα λήξει η περίοδος εγγραφών-πληρωμών. 

Τρόπος Εγγραφής:
Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.myrace.gr

Το πακέτα συμμετοχής περιλαμβάνει:

 • Τον αριθμό  συμμετοχής και παραμάνες
 • Chip χρονομέτρησης
 • Αναμνηστικό μετάλλιο
 • Υδροδοσία
 • Υπηρεσία φύλαξης αντικειμένων
 • Live εξαγωγή αποτελεσμάτων
 • Ηλεκτρονικό Δίπλωμα Συμμετοχής
 • Αναμνηστικό Τεχνικό T-shirt

Κόστος Συμμετοχής: 15€ (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%).
Το κόστος περιλαμβάνει επίσης το επίσημο τεχνικό t-shirt της διοργάνωσης.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της ΑΜΚΕ Race For Autism Gr

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής:
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και για την αποφυγή καθυστερήσεων την ημέρα του αγώνα, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους την Παρασκευή 1 Απριλίου καθώς και το Σάββατο 2 Απριλίου από την γραμματεία πριν τον αγώνα.

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη των παρακάτω:

 • Το Email με τον αριθμό συμμετοχής
 • Ταυτότητα ή Διαβατήριο
 • Πιστοποιητικό πλήρους Εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ

Όροι συμμετοχής:
– Όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είναι απολύτως υγιείς για να συμμετέχουν στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα.

– Διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ και αποδέχονται να το επιδείξουν στους διοργανωτές οποιαδήποτε στιγμή τους ζητηθεί.

– Αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή στον αγώνα όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

– Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχονται ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους.

– Οι συμμετέχοντες δίνουν την έγκρισή τους στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες τους ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχουν καμία οικονομική ή οποιαδήποτε άλλη απαίτηση.

​- Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

– Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους σε καμία φάση της περιόδου εγγραφών.

– Σε περίπτωση που συμμετέχοντας ενώ έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δεν κατέχει όλα όσα αναφέρονται στην παράγραφο «Δικαίωμα συμμετοχής» , δεν θα του παραδίδεται το πακέτο συμμετοχής και δεν θα επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.

– Ακυρώσεις συμμετοχής και επιστροφή του κόστους συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί καμία ακύρωση και επιστροφή του κόστους.

– Σε περίπτωση αναβολής της διοργάνωσης, οι συμμετοχές θα μεταφερθούν για την νέα ημερομηνία που θα ορίσει ο διοργανωτής. Αν η διοργάνωση δεν πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία εντός του 2022, τότε θα κρατηθεί 5€  για κάθε συμμετοχή για διαχειριστικά έξοδα και θα επιστραφούν τα υπόλοιπα 10€ από το κόστος συμμετοχής. – Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής αφού προβούν στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://raceforautism.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πτώση για την Athing Mu που χάνει το Παρίσι! - Το βίντεο
Κι, όμως, συμβαίνουν κι αυτά + βίντεο
Aιμοδοσία «Εμείς οι δρομείς» 2024
Την Τρίτη 25 Ιουνίου η δράση – Δείτε τις πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο