5ος Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
5ος Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος» - Αφίσα

Την Κυριακή 13 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο 5ος Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος». Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

5ος Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος» – Προκήρυξη

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διεξάγει για πέμπτη χρονιά, τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος», την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022.

Ο αγώνας των 21 χλμ. διοργανώνεται από το Δήμο Ανατολικής Σάμου με την υποστήριξη της 79 ΑΔΤΕ και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Η διαδρομή που καλούνται να καλύψουν οι αθλητές ξεκινά από τον Ναό της Ήρας (ώρα εκκίνησης αγώνα 9:00 π.μ.), με τερματισμό την πλατεία Πυθαγόρα.

Επίσης θα διεξαχθεί και λαϊκός αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων με εκκίνηση από την πλατεία Πυθαγόρα έωςτον κόμβο Μαλαγαρίου και πίσω με ώρα εκκίνησης 9:30.

Για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου των 21 χιλιομέτρων θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά τους. Συγκεκριμένα λεωφορείο θα αναχωρήσει την Κυριακή από το Βαθύ (ΞΕΝΙΑ) στις 7:45 και από το Πάρκινγκ στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, στις 7:00.

Κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης με νερά και ισοτονικά ποτά. Τα σημεία θα ανακοινωθούν πριν τον αγώνα.

Τα έντυπα με την αίτηση εγγραφής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και στο τέλος της προκήρυξης και στη συνέχεια αφού το συμπληρώσετε μπορείτε να το αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου: [email protected]

Οι εγγραφές θα γίνονται επίσης στα εξής σημεία:
Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου, Δημοτικό ΜέγαροΠυθαγορείου, Κατάστημα di Mario (στην πόλη της Σάμου), Γυμναστήριο ΑΚΑΔΗΜΙΑ και ΠΑΛΜΟΣ στην πόλη της Σάμου και στο Καρλόβασι.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: τον Όμιλο Εταιρειών Ζαρμπάνη, την εταιρεία Βακεντής & Σια ΟΕ και την Ποτοποιία Σάμου Ι. Π. Φραντζέσκος Α.Ε.Β.Ε.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά σε όλο το μήκος της διαδρομής. Άλλωστε ο αθλητισμός αποτελεί έναν κοινωνικό θεσμό που αντικατοπτρίζει την κοινωνία και τον πολιτισμό της.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών 04 Μαρτίου 2022».

Κατεβάστε τις αιτήσεις συμμετοχής παρακάτω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 - Ναύπλιο
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
10ος Επετειακός Δρόμος Αθανάτων
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο