Aurora Virtual Run

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα

Share
Aurora Virtual Run

Το σωματείο Aurora-Μαζί Ενάντια στα Αιματολογικά Νοσήματα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιματολογικών Κακοηθειών στις 29 Μαΐου, διοργανώνει το Aurora Virtual Run.

Σκοπός του αγώνα είναι μέσω της άθλησης, να ευαισθητοποιηθεί το κοινό για τις αιματολογικές ασθένειες καθώς και να ενημερωθεί για το έργο της Aurora. Το Aurora Virtual Run είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και τη στήριξη της εφαρμογής των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19.

Το Aurora Virtual Run θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 14 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 4 Ιουνίου και θα συμπεριλαμβάνει περπάτημα ή τρέξιμο για ενήλικες και παιδιά 2χλμ, 5χλμ, 10 χλμ, 21 χλμ, ποδήλατο 50 χλμ, καθώς και δύο “Challenges” για προχωρημένους αθλητές “The Olympus Challenge”-44 χλμ με 3,170μ. υψόμετρο (ή 17611 σκαλιά) και το “100k Challenge” με την ευγενική υποστήριξη των:

  • COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ – Χορηγός Διοργάνωσης
  • Mc Cann Athens – Χορηγός Διοργάνωσης
  • Runnermagazine.gr-Υποστηρικτής Επικοινωνίας

Οι εγγραφές του αγώνα ξεκινούν την 14η Μαΐου και θα ολοκληρωθούν την 1η Ιουνίου.

Μπορείτε να ανεβάζετε τον χρόνο σας από την 16η Μαΐου μέχρι και την 4η Ιουνίου.


Διαδικασία συμμετοχής στον αγώνα

1) Εγγραφή

Κατεβάστε το app από το Sporhive πατώντας εδώ. Κάνετε την εγγραφή σας πατώντας στο κουμπί «Δήλωσε συμμετοχή / Sign Up»

Το πακέτο περιλαμβάνει:

• Συμμετοχή στον virtual αγώνα και στα αποτελέσματα

• Ηλεκτρονικό αριθμό συμμετοχής

• Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής

Κόστος: Μπορείτε να επιλέξετε ένα από παρακάτω κόστη ανά αγώνα

5€, 10€, 15€ ή 20€, το οποίο θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου στη στήριξη των δράσεων του σωματείου Aurora. Η συμμετοχή στον αγώνα των 2χλμ. είναι δωρεάν.

2) Παραλαβή e-mail με τον αριθμό συμμετοχής (Bib number)

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και την πληρωμή (δεν ισχύει για τον αγώνα των 2 χλμ.), θα λάβετε email με τον αριθμό συμμετοχής σας εντός 2 ημερών αφού διευκρινιστεί η πληρωμή σας!

3) Αγώνας

Έχετε την δυνατότητα να τρέξετε ή να περπατήσετε την απόσταση που έχετε επιλέξει να διανύσετε οποιαδήποτε στιγμή από της 16 Μαΐου έως και της 4 Ιουνίου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Αφού ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας, βγάζετε μία φωτογραφία που αποδεικνύει την επίδοσή σας (φωτογραφία από το smart watch, την εφαρμογή του κινητού ή από τον διάδρομο στο σπίτι κτλ.) και την ανεβάζετε μαζί με τον αριθμό συμμετοχής που έχετε λάβει και την επίδοση σας πατώντας στο κουμπί «Ανέβασε το χρόνο σου / Submit Results».

Έχετε τη δυνατότητα, με μία μόνο εγγραφή, να τρέξετε όσες φορές επιθυμείτε την απόσταση και να βελτιώσετε την επίδοσή σας μέσα στο διάστημα που θα διαρκέσει ο αγώνας.

Σχετικά με το “The Olympus Challenge”, που ουσιαστικά αντιστοιχεί στη δοκιμασία του να ανέβει κανείς στην κορυφή του Ολύμπου και να κατέβει ξανά, όπως συμβαίνει και στον κορυφαίο αγώνα Olympus Marathon, θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός των ημερών που θα διεξαχθεί ο αγώνας, δηλ. από τις 16 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να χωρίσει την προσπάθειά του σε όσα μέρη επιθυμεί και να κρατήσει αποδεικτικά από τις επιμέρους προσπάθειες, οι οποίες αθροιστικά θα πρέπει να συμπληρώνουν 44 χλμ. σε απόσταση και 3.170 μέτρα σε θετική υψομετρική διαφορά που αντιστοιχεί σε 17.611 σκαλοπάτια. Το σύνολο των αρχείων (φωτογραφίες από smart watch, την εφαρμογή του κινητού ή από τον διάδρομο στο σπίτι κτλ.) θα πρέπει να συμπιέζονται σε αρχείο .zip και να τα ανεβάζει δηλώνοντας τον αριθμό συμμετοχής του.

Σχετικά με το “100k Challenge” αυτό θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός των ημερών που θα διεξαχθεί ο αγώνα, δηλ. από τις 16 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να χωρίσει την προσπάθειά του σε όσα μέρη επιθυμεί και να κρατήσει αποδεικτικά από τις επιμέρους προσπάθειες, οι οποίες αθροιστικά θα πρέπει να συμπληρώνουν 100 χλμ. ανεξάρτητα από την θετική υψομετρική διαφορά. Το σύνολο των αρχείων (φωτογραφίες από smart watch, την εφαρμογή του κινητού ή από τον διάδρομο στο σπίτι κτλ.) θα πρέπει να συμπιέζονται σε αρχείο .zip και να τα ανεβάζει δηλώνοντας τον αριθμό συμμετοχής του.

4) Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ενημερώνονται/ανανεώνονται κάθε 3 μέρες.

Στις 4 Ιουνίου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και τα τελικά αποτελέσματα θα οριστικοποιηθούν την επόμενη ημέρα.

Είναι ξεκάθαρο ότι στο Aurora Virtual Run δεν υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ούτε κριτές.

Το όλο εγχείρημα εξαρτάται από την υπευθυνότητα κάθε δρομέα. Άλλωστε στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή!

5) Take a Selfie και Nominate

Και βέβαια όλο αυτό γίνεται για να περάσουμε καλά!

Μοιραστείτε τις στιγμές της προσπάθειάς σας βγάζοντας μία selfie από την εφαρμογή.

Κοινοποιήστε στους λογαριασμούς σας στα social media ότι λάβατε μέρος. Χρησιμοποιήστε το #AuroraVirtualRun και προ(σ)καλέστε όλους σας τους φίλους να πάρουν μέρος στον αγώνα!

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο