Oropos Seaside Race 2020 – Aναβολή

Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης του Oropos Seaside Race σχετικά με την αναβολή του φετινού αγώνα.

«Ο Δήμος Ωρωπού μαζί με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού (Κ.Ε.Δ.Ω.) και την εταιρεία All About Running, με ευαισθησία και υπευθυνότητα προς το κοινωνικό σύνολο και λαμβάνοντας υπόψη την αβέβαιη κατάσταση που επικρατεί στο θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, αποφάσισε την αναβολή του Oropos Seaside Race.

Όταν ορίσαμε την ημερομηνία του αγώνα, που ήταν στις 11 Οκτωβρίου, πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να τον πραγματοποιήσουμε κάτι το οποίο τελικά δεν είναι εφικτό το επόμενο άμεσο διάστημα.

Προτεραιότητά μας είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι δρομείς, εθελοντές, θεατές και εργαζόμενοι του αγώνα να αισθάνονται ασφαλείς και να απολαμβάνουν πλήρως το γεγονός χωρίς φόβο που να σχετίζεται με την υγεία και την ασφάλειά τους, αλλά και ατόμων με τα οποία έρχονται σε επαφή που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Θα θέλαμε για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσουμε για το θερμό σας ενδιαφέρον και τη στήριξη σας και ζητάμε την κατανόηση σας για την όποια αναστάτωση σας προκάλεσε η εξέλιξη αυτή.

Ευχόμαστε πολύ σύντομα, να έχει ξεπεραστεί αυτή η απρόβλεπτη, απρόσμενη και εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση που έχει προκύψει και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μία ακόμα εξαιρετική διοργάνωση αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι αρμόδιοι υγειονομικοί φορείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι Active Monkeys στον Ημιμαραθώνιο της Λισαβόνας
Η ομάδα μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία τους
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο