4o Lailias Mountain Running

Ορεινοί αγώνες στην περιοχή του Λαιλιά Σερρών στις 10 Μαΐου

Share

Προσοχή: Νέα ημερομηνία 30 Αυγούστου.

Για να δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης πατήστε εδώ.

Η ομάδα LailiasMountainRunning διοργανώνει στις 30 Αυγούστου 2020 τον αγώνα ορεινού τρεξίματος Lailias Mountain Running για 4η φορά στην περιοχή του Λαιλιά Σερρών. Σκοπός είναι η ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών αθλητισμού και αναψυχής για την γύρω περιοχή του ορεινού όγκου.

Ο αγώνας θα έχει ανοικτό χαρακτήρα και θα αποτελείται από μια ορεινή διαδρομή 27χλμ. με υψομετρικό θετικό 1483μ. και μια μικρότερη 12χλμ. με θετική υψομετρική διαφορά 500μ. δίνοντας στους αθλητές που θα συμμετάσχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη μαγεία και την ομορφιά που κρύβει ο ορεινός όγκος του Λαιλιά  μέσα από μία διαδρομή με αρκετές εναλλαγές, ανεξερεύνητα μονοπάτια κι ένα φυσικό πευκοδάσος έτοιμο να συγκινήσει κάθε λάτρη του βουνού και της φύσης.

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Μαρτίου μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.lailiasmountainrunning.gr. Η διαδικασία των εγγραφών θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου που αποτελεί καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών, ενώ δεν πρόκειται να δοθεί παράταση ούτε να επιτραπούν εγγραφές την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - Zeniθ
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
22ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Andrus Beer Trail Race Festival
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο