Αναβολή του 4ου Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Lailias Mountain Running

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης και τη νέα ημερομηνία

Share

Η διοργάνωση του 4ου Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Lailias Mountain Running ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα, που είχε προγραμματιστεί γιατις 10 Μαΐου. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο:

«Αγαπητοί φίλοι του ορεινού τρεξίματος και χορηγοί,

Στο πλαίσιο της δυσμενούς και ιδιαίτερα κρίσιμης κατάστασης που βιώνει η χώρα στην προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού και με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγιεινής, ο σύλλογος ορεινού τρεξίματος «Lailias Mountain Running», αποφάσισε και ανακοινώνει την αναβολή του προγραμματισμένου για τις 10 Μαΐου, 4ου αγώνα ορεινού τρεξίματος Lailias Mountain Running, και τη μετάθεσή του σε νέα ημερομηνία.

Κατόπιν τούτου, ο αγώνας μετατίθεται για την Κυριακή 30 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν ολοκληρώσει ήδη την εγγραφή τους στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν στη νέα ημερομηνία διεξαγωγής. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, μπορούν να μας στείλουν στο email [email protected] τα στοιχεία τους, ώστε να επιστραφεί το αντίτιμο της συμμετοχής.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε σύντομα να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί υγιείς στις αγαπημένες μας ορεινές διαδρομές!

Στο δύσκολο «αγώνα» που δίνει η πολιτεία, είμαστε όλοι ενωμένοι και λειτουργούμε με υπευθυνότητα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών!

Μένουμε σπίτι! Μένουμε ασφαλείς!

Lailias Mountain Running Team
Καραμέτσος Χρήστος: 6974032062
Σφίτης Νικόλαος: 6997015070
Χαϊτίδης Απόστολος: 6936639901
Δελεφέρης Μάρκος: 6946645658»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο