6th Lycabettus Run

23-2-2020: Αγώνες στον Λυκαβηττό

Share

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 θα διεξαχθεί το 6th Lycabettus Run.
Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Η δημοφιλής διοργάνωση τρεξίματος Lycabettus Run, επιστρέφει για 6η χρονιά στον λόφο του Λυκαβηττού και η Οργανωτική Επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ημερομηνία της επόμενης διοργάνωσης. Tο 6ο Lycabettus Run λοιπόν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020.

Την διοργάνωση θα επιμεληθεί η εταιρεία MYSPORTEVENT με την ευγενική υποστήριξη του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Περισσότερες πληροφορίες:
Site: www.lycabettusrun.gr
Facebook Page: www.facebook.com/lycabettusrun».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέχοντας στην λίμνη
Ο σύλλογος μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης-Μαραθώνος, σε συνεργασία με το Δήμο Μαραθώνος υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ και τη δ/νση της ΕΥΔΑΠ, καθώς και με την πολύτιμη βοήθεια τοπικών και μη χορηγών, συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά τον 1o Aγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 10 χλμ. και 500 μ. για τα παιδιά την Κυριακή 19 Μαϊου.
300άρισε ο Κάσσιος Δίας
4-5-2014: O αγώνας του 4ου Κάσσιου Δία έχει καθιερωθεί πλέον στο καλεντάρι κι έτσι στην 4η του διοργάνωση οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 300.
Ρεκόρ συμμετοχών και κακοκαιρίας στο 10άρι του ΣΔΥ Αθηνών!
Μπορεί οι αντίξοες καιρικές συνθήκες να επέφεραν αλλαγές στα σχέδια των διοργανωτών, δεν επηρεάσαν όμως τη διάθεση των δρομέων που παρά τις προβλέψεις για καταιγίδες, έδωσαν βροντερό παρών, αποδεικνύοντας ότι είναι… παντός καιρού. Το αποτέλεσμα ήταν ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών για τον 10άρι του ΣΔΥ Αθηνών που παρά τις δυσκολίες, ξεκίνησε δυναμικά την 4η του δεκαετία. Δείτε όλα τα αποτελέσματα!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο