7ος Δρόμος Σέιχ Σου

6-5-2018: Αγώνας στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης

Share
Ο Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης προκηρύσσει τον “7ο Δρόμο Σέϊχ Σου”, με Αγώνα 16,5 χλμ και Λαϊκό Αγώνα 4,5 χλμ. μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα, που θα γίνει την Κυριακή 6 Μαϊου 2018, στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί το ενημερωτικό δελτίο του συλλόγου:

«Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης διοργανώνει τον “7ος Δρόμος Σέιχ Σου”, με αγώνα 16,5 χιλιομέτρων και Λαϊκό Δρόμο, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα, 4,5 χιλιομέτρων, την Κυριακή 6 Μαϊου 2018, υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ., του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και την υποστήριξη του ΚΕΘΕΑ – ΙΘΑΚΗ, στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης.
Ο “7ος Δρόμος Σέϊχ Σου” είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αγαπητού φίλου και συναθλητή μας Δημήτρη Κρυστάλλη, που έφυγε πρόσφατα απροσδόκητα από κοντά μας.

Ο Λαϊκός Δρόμος απευθύνεται σε αρχάριους, παιδιά, οικογένειες, δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα και έχει Δωρεάν συμμετοχή. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και θα έχουν ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό.
Οι εγγραφές του Λαϊκού Δρόμου θα γίνονται μόνο το πρωί του αγώνα στις 6/5, στην γραμματεία από τις 08:00 – 09:00.

Πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα στο: http://sdyth.gr/listing-7ος-Δρόμος-Σέϊχ-Σου-1147.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μπόκοτς και Ρεπσένκο επικράτησαν στον Ενιπέα
Με τη συμμετοχή 260 περίπου δρομέων και με αρκετό κρύο έπεσε στο Λιτόχωρο η αυλαία των ορεινών αγώνων για το 2012. Νικητές στον 7ο Χειμωνιάτικο Ενιπέα ήταν ο Γιάτσεκ Μπόκοτς με χρόνο 2:24:19 της Kassimis Training Team με δεύτερο τον Θανάση Κουρή του Fifth Element και τρίτο τον Νίκο Καλοφύρη της Salomon. Στις γυναίκες επικράτησε η Λόρα Ρεπσένκο της Nutrixxion Team Hellas, με δεύτερη την Ναταλία Παπουνίδου της Salomon Hellas και την τρίτη την Ιωάννα Μπαράτσα του Fifth Element. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Στεφανής και Μάλαϊ νικητές στον Ηρακλή
Με συμμετοχή πάνω από 500 αθλητών πραγματοποιήθηκε ο Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» με νικητές τους Στεφανή και Μάλαϊ.
ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ Ζ έως και Λ
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 28ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 Χλμ. – ΣΔΥΑ βρείτε το όνομα σας ελέγξτε αν είναι σωστά τα στοιχεία σας και αναζητήστε την ημέρα του αγώνα τον φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής και το τσιπ χρονομέτρησης στην αντίστοιχη τέντα.
Back to Top