31ος Λειβαθώνιος 2019 – Ακυρώθηκε

11-8-2019: Αγώνας στα Μεταξάτα Κεφαλλονιάς

Share
δφσασδφαφασδφ

Ο αγώνας έχει ακυρωθεί.
Για να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση της διοργάνωσης πατήστε εδώ.

——-

Την Κυριακή 11 Αυγούστου θα διεξαχθεί στα στα Μεταξάτα Κεφαλλονιάς αγώνας με την ονομασία: 31ος Λειβαθώνιος 2019.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Τον Αύγουστο του 1989 γύρω στα τριάντα άτομα όλων των ηλικιών μαζεύτηκαν στα Μεταξάτα για να τρέξουν τον πρώτο Λειβαθώνιο. Σε λίγες ημέρες, 30 χρόνια μετά, σας περιμένουμε όλες και όλους για να τρέξουμε μαζί τον 31ο  πια Λειβαθώνιο, την Κυριακή 11 Αυγούστου, στο καθιερωμένο σημείο αφετηρίας, την ελιά στα Μεταξάτα!

Ο σκοπός του Λειβαθώνιου είναι διπλός, αφενός η ανάδειξη της θετικής πλευράς του αθλητισμού και του εθελοντισμού και πως αυτά μπορούν να γίνουν τρόπος ζωής και αφετέρου η ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και του αθλητισμού σε αυτή. Από την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε ενισχύει κυρίως αθλητικά έργα και φέρνει κοντά ντόπιους Κεφαλλονίτες και επισκέπτες του νησιού.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Λειβαθώνιου είναι το μπλουζάκι, το οποίο είναι διαφορετικό κάθε χρόνο και φυσικά είναι ήδη συλλεκτικό. Απαραίτητη προϋπόθεση για την χρονομέτρηση και τη διαδικασία των μεταλλίων είναι η εγγραφή μέλους (10 ευρώ) με δώρο την μπλούζα. Από τις εγγραφές των μελών Λειβαθώνιος αποκτά τα έσοδά του και εκπληρώνει τη φιλανθρωπική του δράση.

Η διαδρομή είναι η καθιερωμένη! Εκκίνηση από την ελιά του Μονόπολη στα Μεταξάτα, κατεύθυνση προς την Αγ.Παρασκευή, στροφή αριστερά στο δρόμο για Τραυλιάτα, κατεύθυνση προς Λακήθρα, στροφή αριστερά στο δρόμο για το αεροδρόμιο με κατεύθυνση προς Σαρλάτα, στροφή αριστερά στα Κουρκουμελάτα δίπλα από το καφέ «Μαρίνα» και τερματισμός στο Στάδιο Κουρκουμελάτων. Συνολική απόσταση 5,1 km.

Περισσότερες πληροφορίες και OnLine εγγραφή δρομέων στο site μας: www.leivathonios.com

Προσέλευση στην αφετηρία – εγγραφές: 18:00

Έναρξη αγώνα: 19:00».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
23-10-2016: Αγώνες δρόμου δίπλα στη θάλασσα του Ωρωπού
3ος Λαϊκός Δρόμος Χαλκίδας «Chalkida Bridges Marathon»
15-5-2016: Ο Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ., και ο Σ.Π.Φ.Α. Ν. Ευβοίας σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης» και υπό την αιγίδα της Τ.Ο. Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς και Εύβοιας, διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα με την ονομασία «CHALKIDA BRIDGES MARATHOΝ».
8ος Αγώνας Δρόμου Γύρος Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού
27-9-2014: Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στην λιμνοθάλασσα Αιτωλικού αγώνας δρόμου 12 χλμ. και ψαράδικη γιορτή.
Back to Top