31ος Λειβαθώνιος 2019 – Ακυρώθηκε

11-8-2019: Αγώνας στα Μεταξάτα Κεφαλλονιάς

Share
δφσασδφαφασδφ

Ο αγώνας έχει ακυρωθεί.
Για να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση της διοργάνωσης πατήστε εδώ.

——-

Την Κυριακή 11 Αυγούστου θα διεξαχθεί στα στα Μεταξάτα Κεφαλλονιάς αγώνας με την ονομασία: 31ος Λειβαθώνιος 2019.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Τον Αύγουστο του 1989 γύρω στα τριάντα άτομα όλων των ηλικιών μαζεύτηκαν στα Μεταξάτα για να τρέξουν τον πρώτο Λειβαθώνιο. Σε λίγες ημέρες, 30 χρόνια μετά, σας περιμένουμε όλες και όλους για να τρέξουμε μαζί τον 31ο  πια Λειβαθώνιο, την Κυριακή 11 Αυγούστου, στο καθιερωμένο σημείο αφετηρίας, την ελιά στα Μεταξάτα!

Ο σκοπός του Λειβαθώνιου είναι διπλός, αφενός η ανάδειξη της θετικής πλευράς του αθλητισμού και του εθελοντισμού και πως αυτά μπορούν να γίνουν τρόπος ζωής και αφετέρου η ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και του αθλητισμού σε αυτή. Από την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε ενισχύει κυρίως αθλητικά έργα και φέρνει κοντά ντόπιους Κεφαλλονίτες και επισκέπτες του νησιού.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Λειβαθώνιου είναι το μπλουζάκι, το οποίο είναι διαφορετικό κάθε χρόνο και φυσικά είναι ήδη συλλεκτικό. Απαραίτητη προϋπόθεση για την χρονομέτρηση και τη διαδικασία των μεταλλίων είναι η εγγραφή μέλους (10 ευρώ) με δώρο την μπλούζα. Από τις εγγραφές των μελών Λειβαθώνιος αποκτά τα έσοδά του και εκπληρώνει τη φιλανθρωπική του δράση.

Η διαδρομή είναι η καθιερωμένη! Εκκίνηση από την ελιά του Μονόπολη στα Μεταξάτα, κατεύθυνση προς την Αγ.Παρασκευή, στροφή αριστερά στο δρόμο για Τραυλιάτα, κατεύθυνση προς Λακήθρα, στροφή αριστερά στο δρόμο για το αεροδρόμιο με κατεύθυνση προς Σαρλάτα, στροφή αριστερά στα Κουρκουμελάτα δίπλα από το καφέ «Μαρίνα» και τερματισμός στο Στάδιο Κουρκουμελάτων. Συνολική απόσταση 5,1 km.

Περισσότερες πληροφορίες και OnLine εγγραφή δρομέων στο site μας: www.leivathonios.com

Προσέλευση στην αφετηρία – εγγραφές: 18:00

Έναρξη αγώνα: 19:00».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16-6-2019: Αγώνες multi-terrain στην Αλόννησο
39ος Αγώνας Δρόμου Φιλοθέης – Ψυχικού
4-12-2016: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στους δρόμους της Φιλοθέης και του Ψυχικού.
Νίκες για Μερούση και Ρέμπουλη στο Πανελλήνιο 10.000μ.
Ο Χριστόφορος Μερούσης χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες κέρδισε την Κυριακή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. των ανδρών που έγινε στο Στάδιο των Μεγάρων τερματίζοντας σε 30:51, αρκετά μπροστά από τους υπόλοιπους. Με παρόμοιο τρόπο ήρθε η νίκη και για την Ουρανία Ρέμπουλη που με 34:33.63 έκανε από την αρχή τη δική της κούρσα και δεν άφησε περιθώριο σε καμία αντίπαλο της για αμφισβήτηση.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο