2ος Γύρος Κοντοβουνίων

7-8-2016: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Ευρισκομένων Κορομηλιωτών (ΣΑΕΚ), διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγώνα δρόμου 8 χιλιομέτρων με την επωνυμία “2ος ΓΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΩΝ” και αγώνα δρόμου 1000 μέτρων για παιδιά, που θα πραγματοποιηθούν στην Κορομηλιά Μεσσηνίας.

Share

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Ευρισκομένων Κορομηλιωτών (ΣΑΕΚ), διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγώνα δρόμου 8 χιλιομέτρων με την επωνυμία “2ος ΓΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΩΝ” και αγώνα δρόμου 1000 μέτρων για παιδιά, που θα πραγματοποιηθούν στην Κορομηλιά Μεσσηνίας.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Ευρισκομένων Κορομηλιωτών (ΣΑΕΚ), διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγώνα δρόμου 8 χιλιομέτρων με την επωνυμία “2ος ΓΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΩΝ” και αγώνα δρόμου 1000 μέτρων για παιδιά, που θα πραγματοποιηθούν στην Κορομηλιά Μεσσηνίας τη Κυριακή 7 Αυγούστου 2016 και ώρα 18:30μμ.

Τον αγώνα και γενικά την εκδήλωση του συλλόγου Κορομηλιωτών, υποστηρίζουν ο Δήμος Μεσσήνης, Δρομείς του Συλλόγου Υγείας Μεσσηνίας, Δρομείς της ευρύτερης περιοχής, οι πολιτιστικοί σύλλογοι Παλαιοκάστρου και Κυνηγού και χορηγοί φίλοι επαγγελματίες της Μεσσηνίας.

Οι δρομείς του αγώνα των 8χιλ. θα διανύσουν μία κυκλική διαδρομή, με μικρές υψομετρικές διαφορές, που θα κινηθεί σε ασφάλτινο δρόμο και θα ενώσει τα χωριά Κορομηλιά – Παλαιόκαστρο – Κυνηγού – Κορομηλιά, ενώ θα υπάρχουν δύο σταθμοί τροφοδοσίας με νερό και ισοτονικό ποτό.
Όλοι οι δρομείς θα τρέξουν και θα ζήσουν μία όμορφη εκδήλωση στη φύση της ορεινής και κεντρικής Μεσσηνίας, ενώ θα απολαύσουν τη φιλοξενία και την αγάπη της τοπικής κοινωνίας.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ στο τέλος του αγώνα σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο, θα προσφερθεί  φαγητό και θα ακολουθήσει γλέντι στο Δημοτικό Σχολείο Κορομηλιάς.

Η γραμματεία θα ανοίξει στις 16:30 για την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής, ενώ περιορισμένος θα είναι ο αριθμός των νέων εγγραφών την ημέρα του αγώνα.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον αγώνα των Κοντοβουνίων μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του συλλόγου Παναγιώτη Καμπά στο τηλ.: 6983511797 και Παναγιώτη Κρόμπα στο τηλ.: 6974062634.

Όσοι δρομείς και φίλοι θα βρεθούν στην Κορομηλιά Μεσσηνίας και επιθυμούν να συνεισφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεσσήνης, στο χώρο της γραμματείας θα γίνεται συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, προκειμένου να βοηθηθούν άπορες οικογένειες της ευρύτερης περιοχής του δήμου.

Για να έρθετε στη Κορομηλιά θα ακολουθήσετε το δρόμο από Καλαμάτα – Μεσσήνη – Λάμπαινα – Τρίκορφο – Κορομηλιά

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 7/8/2016
Τόπος διεξαγωγής: Κορομηλιά Μεσσηνίας
Ώρα εκκίνησης: 18:30
16.30: Άνοιγμα γραμματείας αγώνα, στο Δημοτικό Σχολείο Κορομηλιάς.
18.15: Εκκίνηση παιδικού αγώνα 1000 μέτρων.
18.25: Λήξη παιδικού αγώνα
18.30: Εκκίνηση αγώνα 8Km στην διαδρομή (Κορομηλιά – Παλαιόκαστρο – Κυνηγού)
19.45: Λήξη του αγώνα
20.00: Απονομές αγώνων και τελετή λήξης.

Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι δρομείς θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις».

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.sdym.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περιβαλλοντική συνείδηση
16-11-2008: Με ένα αγώνα δρόμου θέλησαν οι κάτοικοι της περιοχής της Πτολεμαΐδας να περάσουν το μήνυμα για την αντίθεσή τους στην καταστροφή του λεκανοπεδίου της περιοχής τους.
Τρέξτε στο κέντρο της Αθήνας
Την Κυριακή 15 Μαΐου θα διεξαχθεί στην Αθήνα ο Γύρος της Αθήνας σε διαδρομές που ξεκινούν από το Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματίζουν στο Σύνταγμα διασχίζοντας τους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Ο διεθνής αγώνας
Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη 14η διοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης Cyprus Marathon που θα γίνει στην Πάφο την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις αποστάσεις, το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο και τον αγώνα δρόμου 10 χλμ.
Back to Top