6ο Tinos Running Experience 2019

8-6-2019: Αγώνες στην Τήνο

Share

To Σάββατο 8 Ιουνίου θα διεξαχθεί στην Τήνο το 6ο Tinos Running Experience 2019 που διοργανώνει ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου.

Ακολουθούν οι πληροφορίες της διοργάνωσης:

«Ο κύριος αγώνας του προγράμματος είναι ο ημιμαραθώνιος. Η εκκίνηση θα γίνει στις 17:30 από το υπαίθριο θεατράκι του πανέμορφου χωριού Βώλακα, χωριό που το χαρακτηρίζει ένα μοναδικό τοπίο παγκόσμιας φυσικής ομορφιάς που σαγηνεύει με την ιδιομορφία του. Η διαδρομή διασχίζει τα χωριά Σκαλάδο, Κρόκο, Κώμη, Κάτω Κλείσμα, Καρκάδο και Καλλονή με τερματισμό τη Χώρα της Τήνου.

Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο θα πραγματοποιηθούν στην χώρα της Τήνου αγώνες
10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. και 100 μ. για ΑμεΑ (Άτομα με ειδικές ανάγκες) με στόχο να δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και την φυσική τους κατάσταση, να πάρουν μέρος στην μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή.

17:15 TINOS SPECIAL RUN
Αγώνας δρόμου 100 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες

17:15 TINOS KIDS RUN
Αγώνας δρόμου 1 χλμ. για παιδιά Χώρα Τήνου

17:45 TINOS FUN RUN
Αγώνας δρόμου 10 χλμ. Χώρα Τήνου – Βρέκαστρο – Κιόνια – Χώρα Τήνου

17:45 TINOS FUN RUN
Αγώνας δρόμου 5 χλμ. Χώρα Τήνου – Βρέκαστρο – Χώρα Τήνου

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάνετε την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://tinosrunningexperience.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άρωμα γυναίκας...
Ο Δήμος Γλυφάδας – Τομέας Αθλητισμού διοργανώνει την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 10.30 μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 5 χλμ. και βάδην 2 χλμ. μόνο για γυναίκες WOMEN RUN με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.
3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου Χωριστής
28-6-2017: Αγώνας δρόμου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα
Τελευταία νέα από το Χορτιάτη
Ανακοίνωση με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις συμμετοχές του 2ου Χορτιάτη Trail Run 2012 εξέδωσαν οι διοργανωτές του αγώνα. Δείτε τις λεπτομέρειες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο