6ο Tinos Running Experience 2019

8-6-2019: Αγώνες στην Τήνο

Share

To Σάββατο 8 Ιουνίου θα διεξαχθεί στην Τήνο το 6ο Tinos Running Experience 2019 που διοργανώνει ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου.

Ακολουθούν οι πληροφορίες της διοργάνωσης:

«Ο κύριος αγώνας του προγράμματος είναι ο ημιμαραθώνιος. Η εκκίνηση θα γίνει στις 17:30 από το υπαίθριο θεατράκι του πανέμορφου χωριού Βώλακα, χωριό που το χαρακτηρίζει ένα μοναδικό τοπίο παγκόσμιας φυσικής ομορφιάς που σαγηνεύει με την ιδιομορφία του. Η διαδρομή διασχίζει τα χωριά Σκαλάδο, Κρόκο, Κώμη, Κάτω Κλείσμα, Καρκάδο και Καλλονή με τερματισμό τη Χώρα της Τήνου.

Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο θα πραγματοποιηθούν στην χώρα της Τήνου αγώνες
10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. και 100 μ. για ΑμεΑ (Άτομα με ειδικές ανάγκες) με στόχο να δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και την φυσική τους κατάσταση, να πάρουν μέρος στην μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή.

17:15 TINOS SPECIAL RUN
Αγώνας δρόμου 100 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες

17:15 TINOS KIDS RUN
Αγώνας δρόμου 1 χλμ. για παιδιά Χώρα Τήνου

17:45 TINOS FUN RUN
Αγώνας δρόμου 10 χλμ. Χώρα Τήνου – Βρέκαστρο – Κιόνια – Χώρα Τήνου

17:45 TINOS FUN RUN
Αγώνας δρόμου 5 χλμ. Χώρα Τήνου – Βρέκαστρο – Χώρα Τήνου

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάνετε την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://tinosrunningexperience.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα βουνά και η Κέρκυρα
Έγινε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ο αγώνας ορεινού τρεξίματος Corfu Trail στην Κέρκυρα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δύο αγώνες, έναν 17 κι έαναν 35 χλμ. με τις δύο διαδρομές να περνούν από πανέμορφα δάση στο κέντρο του νησιού των Φαιάκων.
Μία λαμπρή μέρα για το τρέξιμο!
Με μεγάλη συμμετοχή και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 36ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.300 δρομέων. Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα με χρόνο 1:06:28. Ο δρομέας της Salomon κέρδισε άνετα σε ρυθμό προπόνησης καθώς βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας ενόψει τον αγωνιστικών υποχρεώσεων που θα έχει κυρίως στο εξωτερικό. Η Πόπη Αστροπεκάκη έκανε εξαιρετική επίδοση 1:13:04, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στην γενική του αγώνα και βέβαια ήταν πρώτη στις γυναίκες. Με τον χρόνο αυτό δέιχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή τροχιά ενόψει του μαραθώνιου που πρόκειται να τρέξει τον Απρίλιο στο Παρίσι.
Το ορεινό τρέξιμο γιορτάζει
Την Κυριακή 10 Ιουνίου πραγματοποιούνται για πρώτη φορά οι Α’ αθλητικές εκδηλώσεις Καβουσίου. Οργανωτής θα είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καβουσίου με συνδιοργανωτή τον Όμιλο Υπεραποστάσεων Κρήτης (Ο.Υ.Κ.).
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο