Ειρηνοδρομία 2019

12-5-2019: Αγώνες δρόμου με την επωνυμία “Ειρηνοδρομία” από τον Δήμο Αγ. Δημητρίου Αττικής.

Share

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 θα πραγματοποιηθούν αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ. με διογρανωτή τον Δήμο Αγ. Δημητρίου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του αγώνα:

“Σας γνωρίζουμε την απόφαση του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος- ΟΠΑΠ)και της Περιφέρειας Αττικής να διοργανώσουν στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη, σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Αγίου Δημητρίου και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του ΣΕΟ, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 αγώνες σε δημόσιο δρόμο με τον τίτλο: «Ειρηνοδρομία 2019».

Η Διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην Ειρήνη, γίνεται παράλληλα με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, με την συμμετοχή δρομέων, μαθητών, αθλητών, φιλάθλων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό θα διεξαχθούν σε πιστοποιημένη από την AIMS και τον ΣΕΓΑΣ διαδρομή, αγώνες 10 χλμ. , 5χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων), 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων) και αγώνες ΑμεΑ – Special Olympics. Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης αλλά και οι άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή της Ειρήνης και του Αθλητισμού, θα βρίσκονται μπροστά από το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Αγ. Δημητρίου.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται στις 09:00, στις 12/05/19.

Για περισσότερες πληροφορίες, www.eirinodromia.gr και Facebook: www.facebook.com/Eirinodromia

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας δρόμου στην Καρδίτσα
Ο 8ος Τιτάνιος δρόμος στην Καρδίτσα πρόκειται να διεξαχθεί στις 11 Σεπτεβρίου. Ο αγώνας έχει συνολικό μήκος 10 χλμ. και θα ξεκινήσει από το ξωκλήσι της Μεταμόρφωσης στους πρόποδες του όρους Τιτάνιο.
21ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου «Παναγιώτης Παπαβασιλείου»
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Ισσωρία Άρτεμις 2019
6-10-2019: Αγώνας από το Σκουτάρι στον Κότρωνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο