Be Rare Finish Line Run – Παράταση αγώνα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το φιλανθρωπικό αγώνα

Share

Την ευκαιρία να τρέξουμε για καλό σκοπό από τις 6 ως τις 7 Μαρτίου μας δίνει ο αγώνας Be Rare Finish Line Run που διοργανώνουν το Σωματείο MDA Ελλάς σε συνεργασία με την All About Running.

Πρόκειται για έναν αγώνα σε μορφή Virtual με πρωταρχικό μέλημα της διοργάνωσης, την προστασία της δημόσιας υγείας και τη στήριξη της εφαρμογής των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19.

Στο Be Rare Finish Line Run συμμετέχουμε ο καθένας μας ξεχωριστά, με υπευθυνότητα και ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας και υγιεινής, αλλά και παράλληλα όλοι μαζί ενωμένοι.

Στόχος της διοργάνωσης να δυναμώσουν το ηθικό όλων των δρομέων, παράλληλα να τονιστεί η αναγκαιότητα της υπεύθυνης στάσης απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο και η υποστήριξη του έργου του σωματείου MDA Ελλάς.

Όλα τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν στην υποστήριξη των Ειδικών Μονάδων Νευρομυϊκών Παθήσεων στα Νοσοκομεία Παίδων «Η Αγία Σοφία», ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ και ΠΓΝΠ Ρίου.

Ο Virtual αγώνας θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 7 Μαρτίου και θα συμπεριλαμβάνει αποστάσεις των 10 χλμ., 5 χλμ. και 3 χλμ.

Οι εγγραφές του αγώνα ξεκινούν την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 3 Μαρτίου.

Μπορείτε να ανεβάζετε τον χρόνο σας από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 7 Μαρτίου.

Πως θα λάβω μέρος;

Κατεβάζετε το app πατώντας εδώ.

1) Εγγραφή

Κάνετε την εγγραφή σας πατώντας στο κουμπί [Δήλωσε συμμετοχή / Sign Up] και επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα συμμετοχής.

A) Η Εγγραφή είναι Δωρεάν

Περιλαμβάνεται:

  • Συμμετοχή στον virtual αγώνα,
  • Συμμετοχή στα αποτελέσματα,
  • Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής

B) Ενισχύω οικονομικά το MDA Ελλάς με 10€ ή 15€ ή 20€ ή 50€ για διαμένοντες εντός Ελλάδος και 15€ ή 20€ ή 50€ για διαμένοντες στο Εξωτερικό

Ως ελάχιστο ευχαριστώ η προσφορά σας αυτή, σας επιτρέπει:

  • Συμμετοχή στον virtual αγώνα,
  • Συμμετοχή στα αποτελέσματα,
  • Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής,- Αναμνηστικό πακέτο συμμετοχής (μετάλλιο αγώνα και προσωπικός αριθμός συμμετοχής). Η αποστολή του αναμνηστικού πακέτου θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση του αγώνα.

Το κόστος συμμετοχής είναι αποκλειστικά για την ενίσχυση του σωματείου MDA Ελλάς (θα διατεθούν για την υποστήριξη των Ειδικών Μονάδων Νευρομυϊκών Παθήσεων στα Νοσοκομεία Παίδων «Η Αγία Σοφία», ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ και ΠΓΝΠ Ρίου).

2) BIB Email

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας (και την πληρωμή εφόσον έχετε επιλέξει το ενισχυμένο πακέτο), θα λάβετε email με τον αριθμό συμμετοχής σας!

Η πρώτη αποστολή email θα γίνει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου (για όσους έχουν ολοκληρώσει μέχρι εκείνη την στιγμή την εγγραφή τους) και μετά καθημερινά μέχρι το τέλος της περιόδου των εγγραφών.

3) Αγώνας

Έχετε την δυνατότητα να τρέξετε ή να περπατήσετε την απόσταση που έχετε επιλέξει οποιαδήποτε στιγμή από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Αφού ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας, βγάζετε μία φωτογραφία που αποδεικνύει την επίδοσή σας (φωτογραφία από το smart watch, την εφαρμογή του κινητού ή από τον διάδρομο στο σπίτι κτλ.) και την ανεβάζετε μαζί με τον αριθμό συμμετοχής σας που έχετε λάβει και την επίδοση σας πατώντας το κουμπί [Ανέβασε το χρόνο σου / Submit Results].

Έχετε τη δυνατότητα, με μία μόνο εγγραφή, να τρέξετε όσες φορές επιθυμείτε την απόσταση και να βελτιώσετε την επίδοσή σας μέσα στο διάστημα που θα διαρκέσει ο αγώνας.

4) Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανανεώνονται καθημερινά.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και την επόμενη ημέρα θα οριστικοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα.

5) Take a Selfie και Nominate

Και βέβαια όλο αυτό γίνεται για να περάσουμε καλά!

Μοιράσου τις στιγμές της προσπάθειάς σου βγάζοντας μία selfie από την εφαρμογή.

Κοινοποίησε στους λογαριασμούς σου στα social media ότι έλαβες μέρος.

Χρησιμοποίησε το #MDABeRare και προσκάλεσε όλους σου τους φίλους να πάρουν μέρος στον αγώνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Roads to Rhodes Marathon 2014
12-10-2014: O Δήμος Ρόδου με τους ΔΟΠΑΡ, ΠΡΟΤΟΥΡ, ΣΕΓΑΣ διοργανώνουν αγώνες μαραθωνίου, ημιμαραθωνίου και 10 χλμ. στη Ρόδο.
8ος Διεθνής Ορεινός Αγώνας Ψηλορείτη - Psiloritis Race 2017
28-5-2017: Αγώνες 35 & 8,5 χλμ. στον Ψηλορείτη
Vavdos Trail Run
16-7-2017: Αγώνας 21,5 χλμ. στο Βάβδο Χαλκιδικής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο