16ος Αγώνας Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης

2-12-2018: Αγώνες 12,6 & 3 χλμ. στην Κρήτη

Share

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο 16ος Αγώνας Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης που περιλαμβάνει αγώνες 12,6 & 3 χλμ.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Η Επιτροπή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει τον “16ο Αγώνα Δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης” στην διαδρομή κτήρια Πανεπιστημίου Κνωσού – κτήρια Πανεπιστημίου Βουτών απόστασης 12.6 km καθώς επίσης και αγώνα δρόμου για  όλους απόστασης 3 km, περιμετρικά των κτηρίων της Πανεπιστημιούπολης Βουτών, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ).
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2018 και είναι αφιερωμένοι όπως κάθε χρόνο στην επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ο πρώτος αγώνας σε απόσταση 12.6 km θα ξεκινήσει στις 09:00 πμ μπροστά από τα Λευκά κτήρια του Πανεπιστημίου στην Κνωσό και οι αθλητές θα ακολουθήσουν την Κτήρια Πανεπιστημίου Κνωσού (εκκίνηση), Ιωάννη Καρδίτση, Ανδρέα Νάθενα, Λεωφ. Κνωσσού, Λεωφ. ∆ηµοκρατίας,Πλατεία Ελευθερίας, Ιδομενέως, Πεζόδρομος Δαιδάλου, Πλατεία Καλλέργων (κρήνη Μοροζίνι), Ταγματάρχου Τζουλάκη,   Λεωφ. Καλοκαιρινού, Λεωφ.62 Μαρτύρων, Εθνική οδός Ηρακλείου – Μοιρών (κόµβος Γιόφυρο), Εσταυρωμένος, Λεωφόρος Πανεπιστημίου (φανάρια διασταύρωσης προς ΠΑΓΝΗ), οδός Ανδρέα Καλοκαιρινού (διαστάυρωση προς Πανεπιστήμιο-ΙΤΕ-Βούτες), κτήρια Πανεπιστηµιούπολης Βουτών Τερµατισµός). 

Ο δεύτερος αγώνας σε απόσταση 3 km θα ξεκινήσει στις 11:00 πμ μπροστά από τον χώρο στάθμευσης του Τμήματος  Χημείας.

Δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα δρόμου 12,6 km θα γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018  πατώντας εδώ.  

Η μετάβαση των αθλητών από από την Πανεπιστημιούπολη Βουτών (τερματισμός), στην αφετηρία (κτίρια Κνωσού) θα γίνει με λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 08:20 πμ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του αγώνα http://unisport.uoc.gr

Επίσης μπορούν να επικοινωνήσουν με τον  υπεύθυνο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο 
κ. Στέλιο Ζαχαριουδάκη στο τηλέφωνο 6944 187 559».    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώτος αγώνας περιπέτειας της σειράς
Διήμερος αγώνας περιπέτειας που περιλαμβάνει κατάβαση ποταμού με φουσκωτές βάρκες (Rafting), ορεινή ποδηλασία (MTB) και ορεινό τρέξιμο με διάλειμμα χρόνου μεταξύ των αθλημάτων. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 21-22 Απριλίου στο ορεινό συγκρότητα των Τζουμέρκων.
5ος Πλαστήριος Δρόμος
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Ένα καλεντάρι γεμάτο αγώνες!
Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και μαζί της έφερε και τους αγώνες. Μαραθώνιοι, ημιμαραθώνιοι αλλά και αγώνες μικρότερων αποστάσεων σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα. Δείτε τους σημαντικότερους από αυτούς που θα γίνουν τον Απρίλη στη Γηραιά Ήπειρο άλλά και στη χώρα μας – που πλέον μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει ένα πολύ πλούσιο αγωνιστικό καλεντάρι – οργανώστε το αγωνιστικό σας πλάνο και απολαύστε μοναδικές εμπειρίες και πολλά ρεκόρ!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο