6ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου

14-4-2019: Αγώνες μαραθώνιου, ημιμαραθώνιου και αγώνων 5 & 10 χλμ. στη Ρόδο

Share

Την Κυριακή 14 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες μαραθώνιου, ημιμαραθώνιου, αγώνων 5 & 10 χλμ. αλλά και μικρότερων αποστάσεων για παιδιά. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://rhodesmarathon.gr όπου μπορείτε να δείτε προσφορές σε πακέτα μετακίνησης και διαμονής.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και την προκήρυξη της διοργάνωσης στα:
https://rhodesmarathon.gr
Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes
Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes
Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Skyros Run 2020
Αγώνες στη Σκύρο
1st Half Marathon Mountain Challenge
7-1-2017: Στο όμορφο νησί της Κεφαλλονιάς θα παγματοποιηθεί για πρώτη φορά ορεινός αγώνας με την ονομασία “1st Half Marathon Mountain Challenge – ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΥΜΟΡΦΙΑΣ”.
Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος και Διάθλου «Άγγελος Φέτσης 2015»
4-10-2015: Ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας διοργανώνει αγώνες ορεινού τρεξίματος και διάθλου στην Πάργα με την επωνυμία «Άγγελος Φέτσης 2015» και είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Ολυμπιονίκη Άγγελου Φέτση.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο