3ος Αγώνας Δρόμου Λαγκαδά – Run in Lagadas

21-10-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στον Λαγκαδά

Share

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου θα διεχαθεί στο Λαγκαδά ο 3ος Αγώνας Δρόμου Λαγκαδά – Run in Lagadas που περιλαμβάνει αγώνες 5 & 10 χλμ.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ, υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προκηρύσσουνσε ανάμνηση της διπλής απελευθέρωσης της πόλης του Λαγκαδά (27η Οκτωβρίου 1912 από τον τούρκικο ζυγό και 27η Οκτωβρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής) τον αγώνα πόλης 10km με την επωνυμία “το 10άρι του Λαγκαδά” και δύο παράλληλους αγώνες αποστάσεων 5km και 1km με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Εκκίνηση – Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά …… πορεία – στους δρόμους της πόλης του Λαγκαδά …… Τερματισμός – Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά

ΑΓΩΝΕΣ

Α. Δρόμος σε δημόσια οδό 10km με την επωνυμία “το 10άρι του Λαγκαδά”

– Απόσταση 10.000m

– Ώρα εκκίνησης: 11:45 από την κεντρική πλατεία Λαγκαδά – Τρόπος κάλυψης απόστασης: τρέξιμο

– Χρονικό όριο κάλυψης απόστασης: 100min

– Διαδρομή: ΕΚΚΙΝΗΣΗ από την Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, στα Φανάρια της εισόδου της Πόλης αριστερά επί της Αχιλλέως Τζελίλη, στα Φανάρια Λουτρών – Κέντρου Υγείας δεξιά επί της Λουτρών με κατεύθυνση για Λουτρά Λαγκαδά, πλατεία Λουτρών Λαγκαδά αριστερά προς παρκινγκ Λουτρών, αναστροφή με κατεύθυνση προς πλατεία Λουτρών και ευθεία επί της Λουτρών, στο ύψος της Κεντρικής Πλατείας Λαγκαδά δεξιά επί της Γκόσιου, δεξιά επί της Βασιλέως Αλεξάνδρου, αριστερά επί της οδού Λαγκαδά – Σοχού, αριστερά επί της οδού για Λύκεια Λαγκαδά, ευθεία επί της Νίκης, αριστερά επί της Παπακυριαζή, δεξιά επί της Κασσάνδρου, αριστερά επί της Κων. Ασίκη, αριστερά επί της Μάρκου Μπότσαρη, δεξιά επί της 27ης Οκτωβρίου, αριστερά επί της Κωσταντήλα, ευθεία επί της Σταύρου Μπαρέτη και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ στην Κεντρική Πλατεία. (Συνημμένα η διαδρομή των 10km)

– Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά & ενήλικες γεννημένοι το 2003 και μεγαλύτεροι

– Όριο συμμετοχών του δρόμου 10.000m έως 200 αθλητές -τριες 

Χιλιομετρικές ενδείξεις θα υπάρχουν στο 1o, 2o, 4o, 6o και 8o km. Στην εκκίνηση και τον τερματισμό  θα υπάρχουν διαθέσιμα νερό και ισοτονικά.Κατά μήκος της διαδρομής των 10km θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων στο 4ο km και στο 7ο km που θα διατίθενται νερό και ισοτονικά.Κατά την διάρκεια του αγώνα εκτός των εθελοντών πολιτών και φορέων που θα βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή θα υπάρχει παρουσία ασθενοφόρου και ιατρού.

Β. Δρόμος σε Δημόσια οδό 5km με την επωνυμία 5kmrun for all

– Απόσταση 5.000m

– Ώρα εκκίνησης: 12:35 από την κεντρική πλατεία Λαγκαδά – Τρόπος κάλυψης απόστασης: τρέξιμο

– Χρονικό όριο κάλυψης απόστασης: 50 min

– Διαδρομή: ΕΚΚΙΝΗΣΗ από την Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, στα Φανάρια της εισόδου της Πόλης ανοιχτά αριστερά επί της Αχιλλέως Τζελίλη, στην γωνιά του Στρατοπέδου Μπαρέτη δεξιά προς Δημοτικό Στάδιο Λαγκαδά και μετά από 70m αριστερά για Αχιλλέως Τζελίλη, στα Φανάρια Λουτρών – Κέντρου Υγείας ευθεία επί της οδού Λαγκαδά – Σοχού, αριστερά επί της οδού για Λύκεια Λαγκαδά, ευθεία επί της Νίκης, αριστερά επί της Παπακυριαζή, δεξιά επί της Κασσάνδρου, αριστερά επί της Κων. Ασίκη, αριστερά επί της Μάρκου Μπότσαρη, δεξιά επί της 27ης Οκτωβρίου, αριστερά επί της Κωσταντήλα, ευθεία επί της Σταύρου Μπαρέτη και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ στην Κεντρική Πλατεία. (Συνημμένα η διαδρομή των 5km)

– Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά & ενήλικες γεννημένοι από το 2006 και μεγαλύτεροι

– Όριο συμμετοχών δρόμου 5.000m έως 200 αθλητές-τριες

Χιλιομετρικές ενδείξεις θα υπάρχουν στο 2o, 3o και 4o km. Στην εκκίνηση και τον τερματισμό  θα υπάρχουν διαθέσιμα νερό και χυμοί.Κατά την διάρκεια του αγώνα εκτός των εθελοντών πολιτών και φορέων που θα βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή θα υπάρχει παρουσία ασθενοφόρου και ιατρού.

Γ. Δρόμος σε δημόσια οδό 1km με την επωνυμία 1kmrun & walk for all 

– Απόσταση 1.000m 

– Ώρα εκκίνησης: 12:55 από την κεντρική πλατεία Λαγκαδά – Τρόπος κάλυψης απόστασης: τρέξιμο και βάδισμα 

– Χρονικό όριο κάλυψης απόστασης: 15 min

– Διαδρομή: ΕΚΚΙΝΗΣΗ από την Κεντρική Πλατεία επί της Μεγ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, αριστερά επί της Μακεδονίας, αριστερά επί της Τσακμάνη, ευθεία επι της Βαρβαλιού, αριστερά επί της Χρυσοστόμου Σμύρνης, αριστερά επί της Σταύρου Μπαρέτη και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ στην Κεντρική Πλατεία. (Συνημμένα η διαδρομή των 1km).

– Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά & ενήλικες γεννημένοι από το 2012 και μεγαλύτεροι.

– Όριο συμμετοχών δρόμου 1000m έως 600 παιδιά και ενήλικες.

Για να δείτε την πλήρη προκήρυξη του αγώνα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.runinlagadas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «Orliakas Race»
19-4-2015: Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας & Περιπατητών Γρεβενών διοργανώνει τον 1ο Aγώνα Oρεινού Tρεξίματος «Orliakas Race».
39ος Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος - Λεύκτρα
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Ο Αμπντάλα στην πρώτη θέση στην Αίγινα
Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου το 1o Aegina Marathon Challenge και ο 6ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Αίγινας «Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο