19ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος

7-10-2018: Ημιμαραθώνιος από το Άκτιο στη Βόνιτσα

Share

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο «19ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος» με τη διαδρομή να κινείται από το Άκτιο ως τη Βόνιτσα.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, διοργανώνουν τον 18o Ημιμαραθώνιο «Άκτιο Δρόμο».

Η προκήρυξη περιλαμβάνει τους παρακάτω όρους:

  1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ: 19ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος – μήκους 21,098 χλμ.
  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
  3. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Άκτιο – Βόνιτσα

Εκκίνηση: 9:15 π.μ., από Οικισμό Άκτιο – (Είσοδος Αεροδρομίου)
Τερματισμός:Πλατεία Δημαρχείου, Βόνιτσας.

Μέγιστη διάρκεια αγώνα: 3 ώρες.

Διαδρομή: Η αγωνιστική διαδρομή είναι εξ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη, επίπεδη, με ελάχιστη υψομετρική διαφορά.
Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος θα γίνει με την υποστήριξη του Α.Τ. Βόνιτσας (αφετηρία, διαδρομή, τερματισμός). Καθώς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας, των Νοσοκομείων Πρέβεζας – Λευκάδας, το ασθενοφόρο από το Αεροπορικό Απόσπασμα Ακτίου (Α/Απ. Ακτίου) και το Κέντρο Υγείας Βόνιτσας, τα οποία θα είναι σε επιφυλακή και με την παρουσία δύο αυτοκινήτων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας για τις ανάγκες των αθλητών-τριών.
Παράλληλα θα διεξαχθούν αγώνες 1.000μ. με ώρα εκκίνησης 11:45 για μαθητές-τριες της B’-Γ’- Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων και στην διαδρομή των 5.000μ. με ώρα εκκίνησης 09:30 δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες, γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και μαθητές-μαθήτριες Γυμνασίου – Λυκείου αφού προσκομίσουν κατά την εγγραφή τους υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα.
Η εκκίνηση και ο Τερματισμός των μαθητών-τριών αγώνων θα γίνει στην πόλη της Βόνιτσας. Εκκίνηση: Από την αφετηρία (Πλατεία Δημαρχείου) Οι μαθητές-τριες θα περάσουν περιμετρικά πίσω από το Κάστρο. Ο Τερματισμός: στην Πλατεία Δημαρχείου.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Ο Ημιμαραθώνιος δρόμος είναι ανοιχτός λαϊκός αγώνας και επιτρέπεται :

α) Η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 18 ετών και πάνω, μη εγγεγραμμένων σε σωματεία του ΣΕΓΑΣ.
Για αθλητές – αθλήτριες εγγεγραμμένων στο ΣΕΓΑΣ επιτρέπεται η συμμετοχή από 18 χρονών και πάνω (γεν. 1998 και μεγαλύτεροι-ες).

β) Στον αγώνα δρόμου των 1.000μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές-τριες της Β’-Γ´-Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων και των 5.000μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες, γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και μαθητές-μαθήτριες Γυμνασίου – Λυκείου αφού προσκομίσουν κατά την εγγραφή τους υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα..

Γ) Η συμμετοχή στον αγώνα των 21 χιλ. είναι δωρεάν

Δ) Οικονομική επιβάρυνση 10 ευρώ για την διαδρομή των 21 χιλ. έχουν αυτοί που θα μετακινηθούν με τα λεωφορεία που θα μισθώσει το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ή (και) θα χρειασθεί να διαμείνουν σε ξενοδοχείο που έχει νοικιάσει η οργανωτική επιτροπή για τους αθλητές.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΕΠΑΘΛΑ :

Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι-ες αθλητές -τριες, ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες, της Γενικής Κατάταξης
– Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα – μετάλλια και διπλώματα.
– Στους δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.
– Σε όλους τους αθλητές-τριες που θα τερματίσουν, θα δοθεί μετάλλιο για τη συμμετοχή τους στον αγώνα και μπλουζάκι με το λογότυπο του 19ου Άκτιου Δρόμου.
(Χρηματικά έπαθλα δεν προβλέπεται να δοθούν στους φετινούς νικητές-τριες.

Στους νικητές-τριες του 19ου Άκτιου Ημιμαραθωνίου, των ακόλουθων κατηγοριών (ξεχωριστά για άνδρες και γυναίκες) θα δοθεί ειδική διάκριση.
Από τις βραβεύσεις των κατηγοριών που ακολουθούν ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι (3) τρεις πρώτοι-ες βραβευμένοι-ες της Γενικής Κατάταξης.

Θα δοθεί ειδική διάκριση, ανεξαρτήτου ηλικίας, στους (3) πρώτους νικητές-τριες, που είναι δημότες του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.

Ηλικιακές Κατηγορίες Αγώνα:    

ΑΝΔΡΩΝ
18-30, 31-40, 41-50, 51-60, 61+

ΓΥΝΑΙΚΩΝ
18-30, 31-40, 41+

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Εγγραφές για τον «19ο Ημιμαραθώνιο Άκτιο Δρόμο» θα γίνονται ηλεκτρονικά.

Με οnline εγγραφή: Οι Σύλλογοι μπορούν να εγγράψουν τους αθλητές τους με ομαδική εγγραφή χρησιμοποιώντας τη σχετική φόρμα:

https://goo.gl/FeqF1E

και Με αποστολή της έντυπης δήλωσης: στο email: [email protected] ή με fax: 26430 22232, μέχρι και την Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2018. Πληροφορίες στο website: aktiosdromos.blogspot.gr

Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών υπάρχει έως και την ημέρα του αγώνα μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση στην αφετηρία, αφού πρώτα υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση περί της υγείας τους και παραδώσουν αυτή στη ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Οι Σύλλογοι μπορούν να εγγράψουν τους αθλητές τους με ομαδική εγγραφή χρησιμοποιώντας τη σχετική επισυναπτόμενη φόρμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ: 26430- 22232(εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00π.μ. έως και 14:00μ.μ., στα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 1.000μ. μαθητών-τριών της Β’-Γ´-Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων και για τα 5.000μ., θα γίνονται στα Γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας μέχρι και Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018.

Οι αθλητές και αθλήτριες του δρόμου των 1.000μ. και 5.000μ, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018, στην κα Λιότσου Σμυρνία και την Φερεντίνου Αλεξάνδρα, στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας αφού πρώτα καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ο Γονέας ή ο κηδεμόνας των μαθητών-τριών που θα συμμετάσχουν στο δρόμο του 1km, περί της καλής υγείας τους.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Οι διοργανωτές αναλαμβάνουν την υποχρέωση να μεταφέρουν με (4) τέσσερα λεωφορεία τους αθλητές του Ημιμαραθωνίου από το Δημαρχείο Βόνιτσας, στην Αφετηρία του Αγώνα.

Ώρα αναχώρησης αθλητών-τριών: 07.45 π.μ. (την Κυριακή 07-10-2018, από το Δημαρχείο Βόνιτσας στην Παραλία).

Σημείο αναχώρησης: Δημαρχείο Βόνιτσας.

Με την ευθύνη των διοργανωτών του αγώνα, θα συγκεντρωθούν τα σακίδια των αθλητών-τριών, τα οποία με λεωφορείο θα μεταφερθούν στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στην Βόνιτσα, από όπου και θα παραλαμβάνονται.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Α) Ο 19ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος καλύπτετε με πλήρη ιατρική κάλυψη. Ασθενοφόρα, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκονται στην Αφετηρία, τη διαδρομή και τον Τερματισμό του Ημιμαραθωνίου Δρόμου.

Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι-ες, συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή – τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες – ουσες, αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Οι δρομείς υγείας θα υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση σε έντυπο το οποίο θα τους παρέχεται κατά την ώρα παραλαβής του αριθμού τους, ότι έχουν εξετασθεί από ιατρό, είναι υγιείς και αγωνίζονται με δική τους ευθύνη.

Οι εγγεγραμμένοι αθλητές-τριες στην Ομοσπονδία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα καταθέτουν στην αίθουσα κλήσεως τα δελτία τους θεωρημένα από ιατρό έτσι όπως ορίζουν οι σχετικές διατάξεις του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα διατεθούν στους αθλητές του Ημιμαραθωνίου εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικά ποτά, σφουγγάρια και τζελάκια ηλεκτρολύτες ή μπάρες δημητριακών σε 6 σταθμούς: 5ο (νερά και σφουγγάρια), 7,5ο (νερά) 10ο (ισοτονικά, σφουγγάρια, τζελάκια και νερό), 12,5ο (νερό), 15ο (νερό, ισοτονικό, σφουγγάρια) & 17,5ο (νερό)
Στον τερματισμό θα διατίθεται εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικά ποτά
Αναψυκτικά και φρούτα και θα υπάρχει και μπουφές με παραδοσιακά εδέσματα για τους συμμετέχοντες-ουσες στον Αγώνα. 

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ / ΝΤΟΥΣ
Μετά τον τερματισμό, δίνεται η δυνατότητα για ντους, στους αθλητές-τριες που τερματίζουν. Θα χρησιμοποιηθούν 3 δωμάτια του Ξενοδοχείου ( hotel Vonitsa ) στην παραλία της Βόνιτσας 200 μέτρα μετά από τον Τερματισμό. Σαμπουάν και αφρόλουτρα δεν παρέχονται. 

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Η μετακίνηση των δρομέων με τα λεωφορεία θα καλύπτεται από ποσοστό περίπου 70% για τους συμμετέχοντες για τα 21χιλ. και 30% για τα 5χιλ. (για τα 1.000μ κατόπιν συνεννόησης με τους διοργανωτές.)

Με πρωτοβουλία, ευθύνη και δαπάνη του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, θα παρασχεθούν οι παρακάτω παροχές:

Για τους αθλητές-τριες και Συλλόγους Δρομέων που θα δηλώσουν [έγκαιρα συμμετοχή, (Υποβολή δηλώσεων συμμετοχής μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00μ.μ.), ατομική ή ομαδική συμμετοχή] στον Ημιμαραθώνιο, παρέχεται από τους διοργανωτές η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς για τους αθλητές των 21 χιλ. εφόσον, συμπληρωθεί κατάλληλος αριθμός αθλητών-τριών ( άνω των 40 ΑΤΟΜΩΝ) με τον εξής τρόπο:

Α) Μετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από Αθήνα, κατόπιν συνεννοήσεως με την κα Σμυρνία Λιότσου και την Αλεξάνδρα Φερεντίνου έως 28 Σεπτεμβρίου στο τηλ:26430-22232 και κινητό 6981216299 – Αποστολάκης Παντελής. Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 06/10/2018, στις 9.00π.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο έξω από τη στάση του μετρό, μαζί με τους αθλητές-τριες που έχουν επιλεγεί και διαμένουν στην περιοχή της πρωτεύουσας.

Επιστροφή την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 07.10.2018), αναχώρηση ώρα: 15.30 ( απο το πάρκινγκ της Μαρίνας της Βόνιτσας).

Β) Μετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από Πάτρα (το Σάββατο 06.10.2018, με ώρα αναχώρησης 11:30 π.μ. από τις αποβάθρες των φερρυ μποτ στο Ρίο Πάτρας για τους αθλητές-τριες που έχουν δηλωθεί από τα σωματεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου και τους δρομείς της Πάτρας. Επιστροφή την ημέρα του αγώνα Κυριακή 07/10/2018, αναχώρηση ώρα 15:30 μ.μ. από το πάρκιν της μαρίνας της Βόνιτσας.

Γ) Μετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από τα Ιωάννινα (το Σάββατο 06.10.2018, με ώρα αναχώρησης 12:00π.μ., μπροστά από τα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ –ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Δ/ΝΣΗ: Φ. ΤΖΑΒΕΛΛΑ 18, ΘΥΡΑ 5 – Τ.Κ. 45333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ ). Επιστροφή την ημέρα του αγώνα Κυριακή 07.10.2018, με ώρα αναχώρησης 15:30 μ.μ., από το πάρκιν της μαρίνας της Βόνιτσας.

Δ) Μετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από Θεσσαλονίκη, κατόπιν συνεννοήσεως με την κα Σμυρνία Λιότσου και την Αλεξάνδρα Φερεντίνου στο τηλ:26430-22232 και κινητό: και κινητό 6981216299 – Αποστολάκης Παντελής (το Σάββατο 06/10/2018, (με ώρα αναχώρησης 09:00 π.μ), ανάλογα με τη συμμετοχή, μπροστά από τα γραφεία της ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Δ/ΝΣΗ: ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ – Τ.Κ. 54636- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)μαζί με τους αθλητές-τριες που έχουν επιλεγεί και διαμένουν στην περιοχή της θεσσαλονίκης.
Επιστροφή την ημέρα του αγώνα Κυριακή 07.10.2018, με ώρα αναχώρησης 15.30 μ.μ., από το πάρκιν της μαρίνας της Βόνιτσας

Σε διαφορετική περίπτωση αν δεν καλυφθεί ο αριθμός των θέσεων των λεοφωρείων και μετακινηθούν με οποιοδήποτε άλλο μεταφορικό μέσο, θα παράσχουμε στους αθλητές-τριες, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ιωάννινα, διανυκτέρευση ( μόνο για τους αθλητές των 21 χιλ.)και διατροφή για το Σάββατο 06 Οκτωβρίου 2018, σε ξενοδοχεία της Βόνιτσας.

Για την διαμονή την παραμονή του αγώνα, των αθλητών-τριών των συλλόγων Δρομέων Υγείας, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη Ιωάννινα και Πάτρα, θα υπάρξει κάλυψη του συνολικού κόστους, σε συνεννόηση με τους διοργανωτές.(Η μετακίνηση καλύπτεται μόνο με τα λεωφορεία της διοργανώτριας αρχής και κάθε αθλητής πληρώνει 10 ευρώ).

Γ) Για την μεταφορά σας και την διαμονή, παρακαλούμε, όπως δηλώσετε την συμμετοχή σας και να επικοινωνήσετε στο τηλ: 2643022232, μέχρι και τις 28-09-2018, ημέρα Παρασκευή.

Οι αθλητές-τριες, που θα μετακινηθούν με λεωφορεία την παραμονή του αγώνα, και θα διανυκτερεύσουν στην πόλη της Βόνιτσας, θα μπορούν να διαμένουν στα ξενοδοχεία της Βόνιτσας για τα οποία θα ενημερωθούν στις 01-03 Οκτωβρίου.

Ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας, θα παραθέσει δεξίωση – δείπνο το Σάββατο 06 Σεπτεμβρίου, σε εστιατόρια στην παραλία της Βόνιτσας και της Παλαίρου για τους αθλητές, οι οποίοι θα μετακινηθούν την Παραμονή του Αγώνα και θα διαμείνουν στη Βόνιτσα και στην Πάλαιρο.

Στις 07 Οκτωβρίου 2018, μετά την απονομή θα υπάρχει μπουφές με σάντουιτς, χυμούς, νερά και μπάρες δημητριακών στην παραλία της Βόνιτσας μπροστά από το Δημαρχείου για τους αθλητές των αγώνων.

Δ) Οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση και διαμονή αθλητών-τριών ή Συλλόγων πρέπει από πριν να έχει συμφωνηθεί με τους διοργανωτές.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους όρους της φιλοξενίας και την μετακίνηση στο Τηλ.Επικοινωνίας: με την κ. Σμυρνία Λιότσου και την Αλεξάνδρα Φερεντίνου στο τηλ: 26430-22232

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

➢: «Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: (ΜΕΤΑΛΛΙΑ – ΚΥΠΕΛΛΑ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ – ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ), ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 06/10/2018, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.»

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 21ΧΙΛ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ 10 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ Η ΘΑ,ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.

Θα υπάρχεί μπουφές με σάντουιτς, χυμούς, νερά, φρούτα και μπάρες δημητριακών στον τερματισμό του αγώνα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ
Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται απαραιτήτως με την παράδοση των ατομικών υπεύθυνων δηλώσεων την 06 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Βόνιτσας από τις 18:00 έως τις 20:30, στα ξενοδοχεία διαμονής της Παλαίρου και στην αφετηρία του αγώνα, στην Αφετηρία: από 08.15 π.μ. – 8.50 π.μ.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

 – Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τους διοργανωτές.

Οργανωτικοί Υπεύθυνοι των Αγώνων ορίζονται:
1) Αποστολάκης Παντελής
2) Σμυρνία Λιότσου
3) Ρεβίνας Παντελής
4) Λάμπρη Νεκταρία
5) Ζαρκαδούλα Ασιμήνα
6) Αλεξάνδρα Φερεντίνου    

Για να κατεβάσετε την πλήρη προκήρυξη με τις φόρμες συμμετοχής πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8/9-4-2017: Το διήμερο 8-9 Απριλίου θα διεξαχθούν οι ορεινοί αγώνες τρεξίματος στο νησί της Ύδρας
Garmin Ziria Cross Country Race 2015
31-5-2015: Οι αγώνες της Ζήρειας
Μεγάλη νίκη για τον Θεοδωρακάκο!
Ο Μαραθώνιος του Ολύμπου, ο πιο γνωστός αγώνας βουνού της χώρας μας έγινε την Κυριακή 30 Ιουνίου για 10η χρονιά στο μυθικό βουνό. Συνολικά συμμετείχαν 575 δρομείς ενώ μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος αφήνοντας για 18 περίπου λεπτά πίσω τον Ισπανό Χερνάντεζ, κάτοχο του ρεκόρ διαδρομής. Έτσι η πρώτη θέση επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια σε ελληνικά χέρια. Στις γυναίκες, η Ζάνα Βοκούεβα διπλασίασε τις νίκες της με τις Ρεπσένκο και Ματθαίου να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο