7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

13-10-2018: Ημιμαραθώνιος και αγώνας 5χλμ. στη Θεσσαλονίκη

Share

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη ημιμαραθώνιος και αγώνας 5 χλμ. με την ονομασία: Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και την υποστήριξη της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει τον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και παράλληλα τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.

Οι αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1. Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων
Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

2. Αφετηρία – Τερματισμός
α) Ημιμαραθώνιος: Αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (ΟΛΘ) και τερματισμός στο ύψος του Λευκού Πύργου.
β) 5.000μ.: Αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμός στο ύψος του  Λευκού Πύργου.

3. Στοιχεία Αγώνων:

α) Ημιμαραθώνιος (21,100μ.):

Ώρα Εκκίνησης: 18:45  

Περιγραφή της Διαδρομής: Η αφετηρία του Δρόμου βρίσκεται επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (ΟΛΘ). Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου ακολουθεί τις οδούς: Ναυάρχου Κουντουριώτου, Λεωφόρος Νίκης, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, αναστροφή 180◦ στο ύψος της Γεωργίου Παπανδρέου, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, στροφή δεξιά επί της Γ’ Σεπτεμβρίου, στροφή αριστερά και είσοδος στην Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, στροφή 180◦ και είσοδος στην Καρατάσου, Κουντουριώτου, όπου οι δρομείς ολοκληρώνουν την πρώτη στροφή. Οι δρομείς διανύοντας την συγκεκριμένη διαδρομή δύο φορές τερματίζουν κινούμενοι επί της Λεωφ. Νίκης μπροστά στον Λευκό Πύργο.

β) Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.:

Ώρα Εκκίνησης: 21:15

Περιγραφή της Διαδρομής: Η αφετηρία του Δρόμου βρίσκεται στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ’ Σεπτεμβρίου). Η διαδρομή των 5.000μ. ακολουθεί τις οδούς: Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφ. Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, όπου οι συμμετέχοντες τερματίζουν μπροστά στον Λευκό Πύργο (η διαδρομή διατρέχει τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, έχοντας κοινό σημείο τερματισμού τον Λευκό Πύργο).

4. Δικαίωμα Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Ημιμαραθώνιο, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2000 και μεγαλύτεροι).

Στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2006 και μεγαλύτεροι).

5. Διακρίσεις – Έπαθλα – Χρηματικά έπαθλα

5.1 Διακρίσεις – Έπαθλα

Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών και των δύο Δρόμων. Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια κάθε Δρόμου.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Tο δίπλωμα συμμετοχής θα μπορέσουν να το προμηθευτούν ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

6. Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής – Είδη Εγγραφής

6.1   Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο και τα 5.000μ., θα πρέπει να ολοκληρωθούν  μέχρι την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018. 

Οι ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο και τα 5.000μ., θα πρέπει να ολοκληρωθούν  μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018.

6.2   Τρόποι Εγγραφής 

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με online εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.thesshalfmarathon.org και  www.thesshalfmarathon.gr

β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης στα Γραφεία του Διεθνούς Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» μέσω fax: 2310 200361 ή email: [email protected]

γ. Αυτοπροσώπως: Στα Γραφεία του Διεθνούς Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Προέκταση Αγ. Δημητρίου,  Τηλ: 2310 200360.

Για να δείτε την πλήρη προκήρυξη πατήστε εδώ.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:  www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας 11 χλμ στη Λάρισα
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν το 2o Αγώνα Δρόμου 11χλμ στη Λάρισα. Ο αγώνας θα γίνει στις 29 Μαΐου και θα ξεκινήσει στις 9:00 από το Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης όπου θα γίνει και ο τερματισμός.
Kifisia Santa Walk & Run 2021
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον εορταστικό αγώνα για καλό σκοπό στην Κηφισιά
Energy Triathlon Attiki 2017
23-4-2017: Την Κυριακή 23 Απριλίου στον Ωρωπό θα πραγματοποιηθεί το Energy Triathlon Attiki.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο