Olympia Virtual Marathon

Ξεκινούν στις 24 Μαρτίου οι εγγραφές

Share

Ξεκινούν την Τετάρτη 24 Μαρτίου οι εγγραφές για τον Olympia Virtual Marathon. Οι δρομείς θα μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους έως και την Τετάρτη 24 Απριλίου, επιλέγοντας μία από τις αποστάσεις: Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο, αγώνες δρόμου 10χλμ, 5 χλμ. και 2 χλμ. Ακολουθούν οι σχετικές πληροφορίες:

«Ο Μαραθώνιος Ολυμπίας, προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής και έτσι φέτος προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους του, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, να συμμετάσχουν με ασφάλεια στον Virtual Olympia Marathon.

Πρωταρχικό μέλημα της διοργάνωσης, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η στήριξη της εφαρμογής των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19.

Σύσσωμη η δρομική κοινότητα έχει αυτή την περίοδο δύο επιθυμίες. Το τέλος αυτής της τραγικής περιόδου για εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας που υποφέρουν από τον κορωνοϊό και την επιστροφή στην καθημερινότητα και τους αγώνες μας.

Τον αγώνα αυτό τον δίνουμε ο καθένας μας ξεχωριστά, με υπευθυνότητα και ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας και υγιεινής, αλλά και παράλληλα όλοι μαζί ενωμένοι

Στόχος μας είναι δυναμώσουμε το ηθικό όλων των δρομέων και παράλληλα να τονιστεί η αναγκαιότητα της υπεύθυνης στάσης απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο.

Ο Virtual αγώνας θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 24 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 18 Απριλίου και θα συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο και αγώνες δρόμου αποστάσεων 10 χλμ., 5 χλμ. και 2 χλμ.

Οι εγγραφές του αγώνα ξεκινούν την Τετάρτη 24 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 21 Απριλίου.

Μπορείς να ανεβάζεις τον χρόνο σου από το Σάββατο 3 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 25 Απριλίου.

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

Πως θα λάβω μέρος;

1) Εγγραφή

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή sporthive στο κινητό σας ή  από τον υπολογιστή σας στην διεύθυνση https://live.sporthive.com/event/10421

Κάντε αναζήτηση τον Olympia Virtual Marathon

Κάνετε την εγγραφή σας πατώντας στο κουμπί Δήλωσε συμμετοχή / Sign Up και επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα συμμετοχής.

Το απλό πακέτο περιλαμβάνει:

  • Συμμετοχή στον virtual αγώνα και στα αποτελέσματα
  • Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής

Κόστος: Δωρεάν

Το ενισχυμένο πακέτο περιλαμβάνει:

  • Συμμετοχή στον virtual αγώνα και στα αποτελέσματα
  • Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής
  • Αποστολή αναμνηστικού πακέτου συμμετοχής (μετάλλιο αγώνα και προσωπικός αριθμός συμμετοχής. Η αποστολή των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση του αγώνα.

Κόστος:

7€ για αποστολή του πακέτου εντός Ελλάδας
12€ για αποστολή του πακέτου εκτός Ελλάδας

2) BIB Email

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας (και την πληρωμή εφόσον έχετε επιλέξει το ενισχυμένο πακέτο), θα λάβετε email με τον αριθμό συμμετοχής σας!

Η πρώτη αποστολή email θα γίνει την Παρασκευή 2 Απριλίου (για όσους έχουν ολοκληρώσει μέχρι εκείνη την στιγμή την εγγραφή τους και μετά καθημερινά μέχρι το τέλος της περιόδου των εγγραφών.

3) Αγώνας

Έχετε την δυνατότητα να τρέξετε ή να περπατήσετε την απόσταση που έχετε επιλέψει να διανύσετε οπουδήποτε στιγμή από το Σάββατο 3 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 25 Απριλίου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Αφού ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας, βγάζετε μία φωτογραφία που αποδεικνύει την επίδοσή σας (φωτογραφία από το smart watch, την εφαρμογή του κινητού ή από τον διάδρομο στο σπίτι κτλ.) και την ανεβάζετε μαζί με τον αριθμό συμμετοχής σας που έχετε λάβει και την επίδοση σας πατώντας στο κουμπί Ανέβασε το χρόνο σου / Submit Results.

Έχετε τη δυνατότητα, με μία μόνο εγγραφή, να τρέξεις όσες φορές επιθυμείτε την απόσταση και να βελτιώσετε την επίδοσή σας μέσα στο διάστημα που θα διαρκέσει ο αγώνας.

4) Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανανεώνονται καθημερινά. Την Κυριακή 25 Απριλίου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και το βράδυ θα οριστικοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα.

Είναι ξεκάθαρο ότι στον Olympia Virtual Marathon. δεν υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ούτε κριτές.

Το όλο εγχείρημα εξαρτάται από την υπευθυνότητα κάθε δρομέα. Άλλωστε στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή!

5) Take a Selfie και Nominate

Και βέβαια όλο αυτό γίνεται για να περάσουμε καλά!

Μοιράσου τις στιγμές της προσπάθειάς σου βγάζοντας μία selfie από την εφαρμογή.

Κοινοποίησε στους λογαριασμούς σου στα social media ότι έλαβες μέρος. Χρησιμοποίησε το #OlympiaMarathon και προσκάλεσε όλους σου τους φίλους να πάρουν μέρος στον αγώνα!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Santorini Experience
1/3-5-2015: Ο Δήμος Θήρας και o Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) σε συνεργασία με τον βραβευμένο Όμιλο της Active Media διοργανώνουν το «Santorini Experience» το οποίο περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως το τρέξιμο και η κολύμβηση.
INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race 2017
9/10-9-2017: Ορεινοί αγώνες στο φαράγγι του Λούσιου
9ος Αγώνας Δρόμου Δολόπων
11-7-2015: Αγώνας σε καταπράσινο περιβάλλον
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο