4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη – Historic Run

14-10-2018: Αγώνες 10, 5 & 2,5 χλμ. στη Νέα Σμύρνη

Share

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη ο «4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη – Historic Run». Ο αγώνας διοργανώνεται φέτος για τέταρτη χρονιά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της ιστορικής μνήμης για τις αλησμόνητες πατρίδες, οι οποίες είναι συνδεδεμένες με την πόλη. Παράλληλα διεξάγονται και πολιτιστικές δράσεις.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. & 2,5 χλμ. με τη διαδρομή να κινείται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ το σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης.

Περισσότερες πληροφορίες και η προκήρυξη στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://neasmirnihistoricrun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run 2025
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
3ο Koumaria Trail Series
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
6οι Αγώνες Δρόμου «Μιλτιάδης Χούμας» 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο