Γιορτή στην Νέα Σμύρνη

Ο Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ. σε συνεργασία με τον Ο.Ν.Α. της Νέας Σμύρνης διοργανώνουν για πέμπτη συνεχή χρονιά τον Γύρο Νέας Σμύρνης την Κυριακή 10 Μαΐου 2009 με ώρα εκκίνησης 10.00 π.μ. Η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής έληξε, υπάρχει όμως ακόμα δυνατότητα για συμμετοχή. Διαβάστε το μήνυμα των διοργανωτών…

Share

Αγαπητοί φίλοι δρομείς,

η ημέρα του αγώνα στη Νέα Σμύρνη έφθασε.
Οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα τελείωσαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και πλέον σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στην Πλατεία…

Χρήσιμες πληροφορίες πριν τον αγώνα
Η παράδοση των αριθμών και των chip θα αρχίσει στις 08.15 π.μ. στο χώρο της γραμματείας του αγώνα που θα υπάρχει μπροστά στην Αγροτική τράπεζα, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και ελπίζουμε ότι με τη συνδρομή σας, θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 9.30 π.μ.

Επειδή είναι πιθανό να έρθουν στον αγώνα και κάποιοι φίλοι δρομείς που δεν φρόντισαν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους έγκαιρα, δεν θα τους δυσαρεστήσουμε και θα πάρουν μέρος στον αγώνα δηλώνοντας τα στοιχεία τους επί τόπου. Αυτοί όμως δεν θα έχουν chip για την ηλεκτρονική έκδοση του αποτελέσματός τους αλλά θα πάρουν μόνο τον αριθμό της κούρσας ώστε να σταθούν και αυτοί στην εκκίνηση.

Άλλωστε ο Γύρος της Νέας Σμύρνης δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα και στόχος όλων μας είναι να απολαύσουμε πραγματικά τον αγώνα.

Η ώρα εκκίνησης του αγώνα των 7,7km είναι η 10.00 π.μ. και θα προσπαθήσουμε να τηρηθεί αυστηρά.

Αγώνας και για μικρούς δρομείς
Λίγο μετά την εκκίνηση του αγώνα, περίπου στις 10.10 θα δοθεί η εκκίνηση ενός αγώνα 800 μέτρων που διοργανώνει ο Ο.Ν.Α. του Δήμου για μικρούς αθλητές.

Μετά τον τερματισμό
Μετά τον τερματισμό, το μετάλλιο και τα δώρα των διοργανωτών και των χορηγών θα δίδονται μόνο με την ταυτόχρονη παράδοση του chip.
Επειδή την ημέρα του αγώνα ενδέχεται να υπάρχει ζέστη σας παρακαλούμε να φροντίσετε για την καλή σας ενυδάτωση από την προηγούμενη του αγώνα. Εμείς θα σας εφοδιάσουμε με νερά στη μέση και στο τέλος της διαδρομής καθώς και με ενεργειακά gel πριν την εκκίνηση.

Πιστεύουμε πως έτσι θα τερματίσουμε όλοι χαρούμενοι και ασφαλείς και θα απολαύσουμε τον αγώνα στους δρόμους της όμορφης πόλης μας.

Αποτελέσματα
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα είναι άμεση ενώ τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αρχικά στο site του Συλλόγου και κατόπιν με link και στα υπόλοιπα sites.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρόγραμμα της Σφενδάμης
Το 7ο S.M.F – Sfendami Mountain Festival ετοιμάζεται και οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση με το πρόγραμμα του διημέρου και αναλυτικές πληροφορίες. Δείτε περισσότερα!
10ος Παλαιολόγειος Δρόμος
28-5-2016: Ο Δήμος Σπάρτης & ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης διοργανώνουν τον 10ο Παλαιολόγειο Δρόμο στα πλαίσια του εορτασμού των Παλαιολογείων 2016.
Αναγνώστου και Πουλίδου νικητές στο Δαφνί
Με τη συμμετοχή 900 δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου ο 14ος Λαικός Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. στο Άλσος Δαφνίου, ένας αγώνας που ανοίγει παραδοσιακά τη χρονιά τα τελευταία χρόνια στο εγχώριο καλεντάρι. Ο Άκης Αναγνώστου με 34:56 κατέλαβε την πρώτη θέση στους άνδρες ενώ στις γυναίκες η Φιλίππα Πουλίδου ήταν αυτή που έκοψε πρώτη το νήμα με 42:18. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο