Γιορτή στην Νέα Σμύρνη

Ο Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ. σε συνεργασία με τον Ο.Ν.Α. της Νέας Σμύρνης διοργανώνουν για πέμπτη συνεχή χρονιά τον Γύρο Νέας Σμύρνης την Κυριακή 10 Μαΐου 2009 με ώρα εκκίνησης 10.00 π.μ. Η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής έληξε, υπάρχει όμως ακόμα δυνατότητα για συμμετοχή. Διαβάστε το μήνυμα των διοργανωτών…

Share

Αγαπητοί φίλοι δρομείς,

η ημέρα του αγώνα στη Νέα Σμύρνη έφθασε.
Οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα τελείωσαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και πλέον σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στην Πλατεία…

Χρήσιμες πληροφορίες πριν τον αγώνα
Η παράδοση των αριθμών και των chip θα αρχίσει στις 08.15 π.μ. στο χώρο της γραμματείας του αγώνα που θα υπάρχει μπροστά στην Αγροτική τράπεζα, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και ελπίζουμε ότι με τη συνδρομή σας, θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 9.30 π.μ.

Επειδή είναι πιθανό να έρθουν στον αγώνα και κάποιοι φίλοι δρομείς που δεν φρόντισαν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους έγκαιρα, δεν θα τους δυσαρεστήσουμε και θα πάρουν μέρος στον αγώνα δηλώνοντας τα στοιχεία τους επί τόπου. Αυτοί όμως δεν θα έχουν chip για την ηλεκτρονική έκδοση του αποτελέσματός τους αλλά θα πάρουν μόνο τον αριθμό της κούρσας ώστε να σταθούν και αυτοί στην εκκίνηση.

Άλλωστε ο Γύρος της Νέας Σμύρνης δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα και στόχος όλων μας είναι να απολαύσουμε πραγματικά τον αγώνα.

Η ώρα εκκίνησης του αγώνα των 7,7km είναι η 10.00 π.μ. και θα προσπαθήσουμε να τηρηθεί αυστηρά.

Αγώνας και για μικρούς δρομείς
Λίγο μετά την εκκίνηση του αγώνα, περίπου στις 10.10 θα δοθεί η εκκίνηση ενός αγώνα 800 μέτρων που διοργανώνει ο Ο.Ν.Α. του Δήμου για μικρούς αθλητές.

Μετά τον τερματισμό
Μετά τον τερματισμό, το μετάλλιο και τα δώρα των διοργανωτών και των χορηγών θα δίδονται μόνο με την ταυτόχρονη παράδοση του chip.
Επειδή την ημέρα του αγώνα ενδέχεται να υπάρχει ζέστη σας παρακαλούμε να φροντίσετε για την καλή σας ενυδάτωση από την προηγούμενη του αγώνα. Εμείς θα σας εφοδιάσουμε με νερά στη μέση και στο τέλος της διαδρομής καθώς και με ενεργειακά gel πριν την εκκίνηση.

Πιστεύουμε πως έτσι θα τερματίσουμε όλοι χαρούμενοι και ασφαλείς και θα απολαύσουμε τον αγώνα στους δρόμους της όμορφης πόλης μας.

Αποτελέσματα
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα είναι άμεση ενώ τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αρχικά στο site του Συλλόγου και κατόπιν με link και στα υπόλοιπα sites.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Δρόμος της Θηναίας Γης
24-7-2016: Αγώνας 7,1 χλμ. στην Κεφαλονιά από την Παγανία στον Αγκώνα ως την Παναγία στα Καρδακάτα.
Αγώνας κατά του καπνίσματος
O Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων του Νομού Άρτας και η Ένωση Συλλόγων και Αδελφοτήτων του Δήμου διοργανώνουν τον 4ο αγώνα δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή» (ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΘΑΜΑ), ο οποίος φέτος είναι αφιερωμένος στον αγώνα κατά του καπνίσματος .
Με στόχο την μαζική προσέλευση
Ο 5ος Παγκύπριος και 15ος Ανοιχτός Ετήσιος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Pokka Coffee συγκέντρωσε πέρυσι έναν αριθμό δρομέων που αποτέλεσε ρεκόρ συμμετοχής για τον συγκεκριμένο αγώνα. Φέτος το Σωματείο Δρομέων Κύπρου “Περικλής Δημητρίου” φιλοδοξεί να ξεπεράσει την περσινή του επιτυχία και να προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερο αριθμό δρομέων.
Back to Top