Γιορτή στην Νέα Σμύρνη

Ο Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ. σε συνεργασία με τον Ο.Ν.Α. της Νέας Σμύρνης διοργανώνουν για πέμπτη συνεχή χρονιά τον Γύρο Νέας Σμύρνης την Κυριακή 10 Μαΐου 2009 με ώρα εκκίνησης 10.00 π.μ. Η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής έληξε, υπάρχει όμως ακόμα δυνατότητα για συμμετοχή. Διαβάστε το μήνυμα των διοργανωτών…

Share

Αγαπητοί φίλοι δρομείς,

η ημέρα του αγώνα στη Νέα Σμύρνη έφθασε.
Οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα τελείωσαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και πλέον σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στην Πλατεία…

Χρήσιμες πληροφορίες πριν τον αγώνα
Η παράδοση των αριθμών και των chip θα αρχίσει στις 08.15 π.μ. στο χώρο της γραμματείας του αγώνα που θα υπάρχει μπροστά στην Αγροτική τράπεζα, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και ελπίζουμε ότι με τη συνδρομή σας, θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 9.30 π.μ.

Επειδή είναι πιθανό να έρθουν στον αγώνα και κάποιοι φίλοι δρομείς που δεν φρόντισαν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους έγκαιρα, δεν θα τους δυσαρεστήσουμε και θα πάρουν μέρος στον αγώνα δηλώνοντας τα στοιχεία τους επί τόπου. Αυτοί όμως δεν θα έχουν chip για την ηλεκτρονική έκδοση του αποτελέσματός τους αλλά θα πάρουν μόνο τον αριθμό της κούρσας ώστε να σταθούν και αυτοί στην εκκίνηση.

Άλλωστε ο Γύρος της Νέας Σμύρνης δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα και στόχος όλων μας είναι να απολαύσουμε πραγματικά τον αγώνα.

Η ώρα εκκίνησης του αγώνα των 7,7km είναι η 10.00 π.μ. και θα προσπαθήσουμε να τηρηθεί αυστηρά.

Αγώνας και για μικρούς δρομείς
Λίγο μετά την εκκίνηση του αγώνα, περίπου στις 10.10 θα δοθεί η εκκίνηση ενός αγώνα 800 μέτρων που διοργανώνει ο Ο.Ν.Α. του Δήμου για μικρούς αθλητές.

Μετά τον τερματισμό
Μετά τον τερματισμό, το μετάλλιο και τα δώρα των διοργανωτών και των χορηγών θα δίδονται μόνο με την ταυτόχρονη παράδοση του chip.
Επειδή την ημέρα του αγώνα ενδέχεται να υπάρχει ζέστη σας παρακαλούμε να φροντίσετε για την καλή σας ενυδάτωση από την προηγούμενη του αγώνα. Εμείς θα σας εφοδιάσουμε με νερά στη μέση και στο τέλος της διαδρομής καθώς και με ενεργειακά gel πριν την εκκίνηση.

Πιστεύουμε πως έτσι θα τερματίσουμε όλοι χαρούμενοι και ασφαλείς και θα απολαύσουμε τον αγώνα στους δρόμους της όμορφης πόλης μας.

Αποτελέσματα
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα είναι άμεση ενώ τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αρχικά στο site του Συλλόγου και κατόπιν με link και στα υπόλοιπα sites.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
11ος Δρόμος του Τσίπουρου & 2ος KERK'S MARATHON
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Τα αποτελέσματα από το Βέρμιο
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 2ος Ημιμαραθώνιος Βέρμιου αλλά και αγώνας απόστασης 5 χλμ. με συνολικά περισσότερες από 90 συμμετοχές. Δείτε τα αποτελέσματα.
7οι Αυξέντιοι Αγώνες Κρήτης – Μινωικά Αθλήματα
29-7-2018: Αθλήματα και αγώνες τρεξίματος 6,35 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο