6ος Κλεώναιος Αγών

7-7-2018: Αγώνας 14 χλμ. στις Αρχαίες Κλεωνές

Share

Το Σάββατο 7 Ιουλίου θα διεξαχθεί στις Αρχαίες Κλεωνές ο 6ος Κλεώναιος Αγών.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«6ος ΚΛΕΩΝΑΙΟΣ ΑΓΩΝ
(ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ)

Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίων Κλεωνών ΄΄Ο ΦΩΚΑΣ΄΄ προκηρύσσει τον 6ο Κλεώναιο Αγώνα, με τα εξής αγωνίσματα:
– Διαδρομή 14χλμ.(ακριβής μέτρηση 13.800μ. για ενήλικες), που κινείται επί ασφάλτου
– Διαδρομή 1,8 χλμ. για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και 1ης Λυκείου

– Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

– Τόπος διεξαγωγής: Αρχαίες Κλεωνές Νομού Κορινθίας

– Ώρα διεξαγωγής: 19.00

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Διαδρομή 14χλμ.(ακριβής μέτρηση 13.800μ.)

Γενικά: Φέτος ο αγώνας κινείται σε μία εντελώς νέα διαδρομή, τα χιλιόμετρα διεξάγονται  μόνο σε άσφαλτο. Η διαδρομή είναι σχετικά μέτριας δυσκολίας, και θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη ανά κάθε χιλιόμετρο. Το υψομετρικό του αγώνα είμαι μικτής μορφής, με αρκετές ανηφόρες και κατηφόρες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς από 16 μέχρι 96 χρονών , που είναι καλά στην υγεία τους, και έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Στον αγώνα θα υπάρξει και ηλεκτρονική χρονομέτρηση, με chip χρονομέτρησης που θα επιστρέφεται μετά το πέρας του αγώνα. Το θετικό υψομετρικό της διαδρομής είναι στα 140μ.

Ώρα εκκίνησης: 19.00

Σταθμοί ανεφοδιασμού: Θα υπάρχουν 5 σταθμοί ανεφοδιασμού με νερό επάνω στην διαδρομή.

Όριο τερματισμού: Ορίζεται η μιάμιση ώρα(μέχρι τις 20.30)

Έπαθλα: Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας, ενώ θα υπάρξουν και ειδικές βραβεύσεις. Ηλικιακές βραβεύσεις δεν θα υπάρξουν. Όλοι οι δρομείς θα λάβουν φέτος ένα ιδιαίτερα βαρύτιμο μετάλλιο.

Αντίτιμο αγώνα: Και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίων Κλεωνών, καταφέρνει να κρατήσει ΔΩΡΕΑΝ τον αγώνα, παρόλες τις εξτρά παροχές που προσφέρει ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ.

Γραμματεία αγώνα: H γραμματεία του αγώνα θα ανοίξει στις 16.30, στην κεντρική πλατεία των Αρχαίων Κλεωνών, από όπου θα μπορείτε να παραλάβετε τον αριθμό σας και το chip χρονομέτρησης. Την ημέρα του αγώνα, θα γίνει περιορισμένος αριθμός εγγραφών.

Διαδρομή 1,8χλμ. για παιδιά

Και φέτος θα υπάρξει αγώνας για παιδιά, περίπου 1,5χλμ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18,30. Εγγραφές θα γίνουν στην γραμματεία, λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα. Όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος θα πάρουν από ένα αναμνηστικό μετάλλιο. Ο αγώνας δεν θα είναι ανταγωνιστικός, ούτε θα κρατηθούν θέσεις και χρόνοι, και για αυτό δεν θα δοθούν κύπελλα στα παιδιά.

ΓΕΝΙΚΑ
Μετά τον αγώνα: Μετά τον αγώνα, θα παρασχεθεί δωρεάν ελαφρύ γεύμα στους δρομείς, στην πλατεία του χωριού, ενώ θα ακολουθήσει λαϊκό παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα. Όποιοι από τους παρευρισκομένους, επιθυμούν να εμπλουτίσουν το γεύμα τους, πέραν από αυτό που θα τους παρασχεθεί, θα μπορεί να το κάνει με μικρό αντίτιμο, από τα εδέσματα που θα υπάρχουν προς πώληση, πάνω στην πλατεία.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
Για ηλεκτρονικές εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες: Για τυχόν πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στα εξής τηλέφωνα:
– 6945 068 183/ 6942 404806

Σας αναμένουμε και φέτος στις Αρχαίες Κλεωνές, σε μία εντελώς νέα διαδρομή, προκειμένου να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε έως τις πρώτες πρωινές ώρες, με χορό και με τραγούδι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
24-3-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στη Λάρισα
Παράταση εγγραφών στο Run Together Athens 2019
Δείτε το βίντεο της διοργάνωσης
5ος Ομήρειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος
Αγώνας Ημιμαραθώνιου στην Ίο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο