7ος Ημιμαραθώνιος στη Χίο

26-8-2018: Ημιμαραθώνιος και αγώνες 10,5 & 5 χλμ. στη Χίο

Share

Την Κυριακή 26 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο 7ος Ημιμαραθώνιος στη Χίο και οι Παράλληλοι Αγώνες Δρόμου με την ονομασία «Μαραθωνοδρόμος Γιώργης Παπαδής».
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ημιμαραθώνιο, αγώνα δρόμου και δυναμικού βαδίσματος 10,5 χλμ., αγώνα δρόμου 5 χλμ. αλλά και αγώνα για παιδιά 1.500 μ.
Όπως αναφέρει ο διοργανωτής Σύλλογος Αθλητών Υγεία Χίου στόχος τους είναι η ανάδειξη της Χίου στον αθλητικό τουρισμό και η παρακίνηση για άθληση σε όλες τις ηλικίες.

Όλοι οι αγώνες διεξάγονται στον Κάμπο, μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Χίου, που καταφέρνει να συνδυάζει αρμονικά το εξαίρετο φυσικό τοπίο με ιδιαίτερα τοπικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, με περιβόλια εσπεριδοειδών και παλιά αρχοντικά σπίτια. Ο Κάμπος έχει κηρυχθεί «ιστορικός τόπος» και «παραδοσιακός οικισμός», προστατευόμενος από το ΥΠ.ΠΟ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάνετε τις δηλώσεις συμμετοχής στο: http://www.chiosrunning.gr/gr/landing-page/  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tretimos Trail 2023 - Νέα ημερομηνία
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Κρόνιον Πέρασμα & Δρόμοι Πάρνωνα
Δείτε τις προκηρύξεις των αγώνων
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 7ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων ξεπέρασαν τις 650!
Λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η περίοδος των εγγραφών(6 Σεπτεμβρίου), οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 7ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων και των παράλληλων αγώνων, ξεπέρασαν τις 650 και συνεχώς αυξάνονται! Δηλωστε και εσείς τώρα συμμετοχή, σε έναν από τους αγώνες του διήμερου προγράμματος και ζήστε μια αξέχαστη δρομική εμπειρία στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων. 
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο