7ος Ημιμαραθώνιος στη Χίο

26-8-2018: Ημιμαραθώνιος και αγώνες 10,5 & 5 χλμ. στη Χίο

Share

Την Κυριακή 26 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο 7ος Ημιμαραθώνιος στη Χίο και οι Παράλληλοι Αγώνες Δρόμου με την ονομασία «Μαραθωνοδρόμος Γιώργης Παπαδής».
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ημιμαραθώνιο, αγώνα δρόμου και δυναμικού βαδίσματος 10,5 χλμ., αγώνα δρόμου 5 χλμ. αλλά και αγώνα για παιδιά 1.500 μ.
Όπως αναφέρει ο διοργανωτής Σύλλογος Αθλητών Υγεία Χίου στόχος τους είναι η ανάδειξη της Χίου στον αθλητικό τουρισμό και η παρακίνηση για άθληση σε όλες τις ηλικίες.

Όλοι οι αγώνες διεξάγονται στον Κάμπο, μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Χίου, που καταφέρνει να συνδυάζει αρμονικά το εξαίρετο φυσικό τοπίο με ιδιαίτερα τοπικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, με περιβόλια εσπεριδοειδών και παλιά αρχοντικά σπίτια. Ο Κάμπος έχει κηρυχθεί «ιστορικός τόπος» και «παραδοσιακός οικισμός», προστατευόμενος από το ΥΠ.ΠΟ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάνετε τις δηλώσεις συμμετοχής στο: http://www.chiosrunning.gr/gr/landing-page/  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα της Ράξας
Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή ο 9ος Ημιμαραθώνιος Ράξας Τρικάλων ενώ έγιναν και παράλληλοι αγώνες 7 χλμ. αλλά και μικρότερης απόστασης για τα παιδιά. Σε όλους τους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 160 δρομείς ενώ οι 120 από αυτούς έτρεξαν στη μεγάλη απόσταση. Νικητής του ημιμαραθώνιου ήταν ο Τρικαλινός Δημήτρης Τσιούνης με 1:12:09 με τους Λεωνίδα Ιωάννου και Νίκο Μπάκο επίσης από τα Τρίκαλα να ακολουθούν. Δείτε τα αποτελέσματα.
1ος Αγώνας Δρόμου ΒΑΡΕΑ – AQUA MARE
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο