Παρακαλάμιες Διαδρομές 2018

24-6-2018: Αγώνες ορεινού τρεξίματος, ποδηλασίας και διάθλου στα Ιωάννινα

Share

Την Κυριακή 24 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο χωριό Βουτσαρά Ιωαννίνων αγώνες ορεινού τρεξίματος, ποδηλασία και διάθλου με την ονομασία: Παρακαλάμιες Διαδρομές 2018.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Αθλητική  εκδήλωση: ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2018
Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, 09:00 π.μ., Βουτσαράς Ιωαννίνων

Η Αδελφότητα Βουτσαρά Ιωαννίνων “Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” σε συνεργασία με τον Δήμο Ζίτσας διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά την αθλητική εκδήλωση «ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ».
Μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση, τον Μάιο του 2017, φέτος, εκτός από τους  αγώνες  ορεινής ποδηλασίας 30 χιλιομέτρων και αγώνα ορεινού τρεξίματος 12 χιλιομέτρων θα διεξαχθεί και συνδυαστικός αγώνας δίαθλου.

Οι διαδρομές είναι μοναδικής φυσικής ομορφιάς και φωτίζουν την ιστορία της περιοχής. Τα ειδικά διαμορφωμένα μονοπάτια περνάνε μέσα από παλιά πετρόχτιστα γεφύρια, νερόμυλους και καλντερίμια με υπέροχα ειδυλλιακά τοπία του δάσους, των κάμπων και του ποταμού Καλαμά προσφέροντας σε όλους τους συμμετέχοντες μία μοναδική εμπειρία.

Ώρα και Σημείο εκκίνησης:

Την Κυριακή 24 Ιουνίου και ώρα 09:00 π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση για τους δρομείς και τους συμμετέχοντας στο δίαθλο.

Στις 11:00 π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση για τους ποδηλάτες.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα λάβουν χώρα στο χωριό Βουτσαρά
(βρίσκεται στο 32ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας).

Περισσότερα για τους όρους συμμετοχής, τη διαδικασία εγγραφών και τους χορηγούς, θα ανακοινωθούν ένα μήνα πριν την εκδήλωση.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο facebook: ΠαραΚαλάμιες Διαδρομές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γύρος της Πάρνηθας
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αχαρνών (ΕΟΣ Αχαρνών) για 30η κατά σειρά χρονιά ο κλασικός πια «Γύρος της Πάρνηθας» που περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 16 χλμ. για ενήλικες και αγώνα δρόμου 4 χλμ. για παιδιά 5-15 ετών.
Ios Adventure 2019
27/30-6-2019
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου διεξάγεται στο Ναύπλιο αγώνας δρόμου απόστασης 11 χλμ. Ο λόγος για τον Παλαμήδειο Δρόμο 2013. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο