10ος Λαικός Αγώνας Δρόμου Χιλιομοδίου

21-4-2017: Για 10η χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο Λαικός Αγώνας Δρόμου Χιλιομοδίου.

Share

Την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 ο Δήμος Κορινθίων και η Δημοτική Ενότητα Τενέας πραγματοποιεί τον 10ο Λαικό Αγώνα Δρόμου Χιλιομοδίου, με αγώνες 7 χλμ και 1 χλμ για παιδιά.

Ακολουθεί η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα:

“Για Δέκατη χρονιά ο Δήμος Κορινθίων και η Δημοτική Ενότητα Τενέας προσκαλεί κάθε Έλληνα και Ελληνίδα στον όμορφο αγώνα 7000 μ. για αθλητές και 1000 μ. για παιδιά  που διοργανώνει στο ιστορικό Παλαιό Μοναστήρι Παναγίας Φανερωμένης, στο Χιλιομόδι.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από την κεντρική πλατεία του Χιλιομοδίου στις 9:45 π.μ. την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 ημέρα της Ζωοδόχου Πηγής.

Η διαδρομή του αγώνα είναι ασφαλτοστρωμένη μέσα στο εξαίρετο δασικό οικοσύστημα του Χιλιομοδίου, απομεινάρι μεγαλύτερου και αρχαιότερου δάσους στην περιοχή. Αυτό το αυτοφυές υψηλό δάσος της Φανερωμένης μαζί με το υγιεινό ξηρό κλίμα και τη φιλοξενία των κατοίκων έκαναν το δάσος περιζήτητο και γνωστό έξω από τα όρια του Νομού.

Η ανηφορική διαδρομή του αγώνα καταλήγει στην Παλαιά Μονή της Παναγίας της Φανερωμένης, η οποία είναι η παλαιότερη, σημαντικότερη και επισημότερη από όλες της Μονές «Φανερωμένης» στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε τον 11ο αιώνα, στην είσοδο της σχισμής ενός βράχου, όπου «φανερώθηκε» η Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας.

Σταθμός νερού θα υπάρχει στο 3ο χιλ. της διαδρομής και στο πέρας του αγώνα.

Θα υπάρξουν έπαθλα για όλους όσους τερματίσουν, ενώ οι τρεις(3) πρώτοι άνδρες, γυναίκες, αγόρια – κορίτσια (από 12 έως 16 ετών) και παιδιά του Δημοτικού της γενικής κατάταξης θα βραβευτούν με μετάλλια. Επίσης θα βραβευτούν ο πρώτος και η πρώτη (στον αγώνα 7.000 μ)  στις παρακάτω κατηγορίες.

1. Ο πρώτος μεγαλύτερος ηλικιακά του αγώνα

2. Η πρώτη μεγαλύτερη ηλικιακά του αγώνα.

3. Ο πρώτος Τενεάτης.

Κάθε αθλητής συμμετέχει  με δική τους ευθύνη ενώ θα πρέπει να έχει υποβληθεί και σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών τρέχουν με ευθύνη του γονέα τους.

Οι αθλητές θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μία ώρα πριν τον αγώνα στο σημείο εκκίνησης,  όπου θα παραλάβουν αναμνηστικό μπλουζάκι και το νούμερο συμμετοχής τους .
Σας προσκαλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ να έλθετε να τρέξετε και να διασκεδάσετε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 και ΩΡΑ 09:45 π.μ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ.27413-62013 & 27413-62000  (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΝΕΑΣ)”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έφτασαν τις 900 οι συμμετοχές στα Τρίκαλα!
Ολοκληρώθηκε η περίοδος εγγραφών για τον 5ο ημιμαραθώνιο δρόμο “Θανάσης Σταμόπουλος” που θα διξαχθεί από την Καλαμπάκα ως τα Τρίκαλα την Κυριακή 18 Μαρτίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 900, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ ενώ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η διαεξαγωγή του αγώνα. Δείτε τα τελευταία νέα και την ανακοίνωση των διοργανωτών.
5o RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY
14-10-2018: Αγώνας με χαρακτήρα fun run 9, 6 & 3 χλμ.
7ος Αγώνας Δρόμου 10χλμ.-6χλμ. Λίμνης Μπελέτσι
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο