6ος Ερμονίκειος Δρόμος

13-/14-10-2018: Αγώνες σε κρητικά τοπία

Share

Διαδίδοντας και φέτος τις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού η 5η ορεινή συνάντηση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29/04/18 με την ανάβαση στο τοπικό όρος Βορίζη. Άλλη μια σπάνια εμπειρία προστέθηκε στην φυσιολατρική παράδοση που η Αγωνοθεσία των Ερμονικείων αναπτύσσει σταθερά τα τελευταία χρόνια στη τοπική συνείδηση. Ο δροσερός ανοιξιάτικος καιρός, η μοναδική βιοποικιλότητα και η πανέμορφη θέα κάτω από την παρουσία των σπάνιων γυπαετών -των κατά τους μύθους- άγρυπνων θεϊκών οφθαλμών, αντάμειψαν με τον καλύτερο τρόπο τους συμμετέχοντες.

Η ΑΓΩΝΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΜΟΝΙΚΕΙΩΝ κοινοποιώντας συμβολικά τις φετινές ημερομηνίες των αγώνων από τα αρχέγονα κρητικά τοπία, αναγγέλλει με χαρά την έναρξη των επίσημων προετοιμασιών των Ερμονίκειων Αγώνων 2018 μ.Χ. προσκαλώντας κάθε ανήσυχο πνεύμα και κάθε ελεύθερη ψυχή σε ένα ακόμη Πανανθρώπινο Κάλεσμα Νίκης, ώστε το φως της Ενότητας και της Ειρήνης να λάμψει ακόμη πιο δυνατά, ακόμη πιο μακριά, στις σκοτεινές εποχές της σύγχρονης Γιγαντομαχίας!

Στην μεγάλη εσώτερη μάχη για την επικράτηση των αξιών,
ξεκινάμε τον άθλο του Εαυτού για την μεγάλη Νίκη…
Για τη νίκη του πνεύματος…για τη νίκη της Ζωής…
Για τη Νίκη των Ανθρώπων!

“13-14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 μ.Χ.” : Ξεκινάμε την πορεία για τους 6ους Ερμονίκειους Αγώνες!

* Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δήλωση συμμετοχών για τον 6ο Ερμονίκειο δρόμο 20χλμ επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα δικτύωσης των Ερμονικείων στο : www.facebook.com/Ermonikia ή αποστέλλετε το e-mail σας στο : [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο ρεκόρ συμμετοχών
Με τη συμμετοχή 107 δρομέων από την Ελλάδα άλλά και από αρκετές χώρες του εξωτερικού, αριθμό που αποτελεί νέο ρεκόρ για τον αγώνα, πραγματοποιήθηκε ο 4ος Κνώσειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος με νικητή τους Παντελή Καμπαξή της New Balance και Μανώλη Σηφάκη οι οποίοι τερμάτισαν μαζί σε 1:18.17. Πρώτη στις γυναίκες ήταν η αθλήτρια του Λιβυκού Ρένα Πεδιαδίτου με 1:46.37.
Υψηλάντειος Αγώνας Δρόμου 2019
14-9-2019: Αγώνας στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας
14ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου «Τύρναβος - Λάρισα»
11-12-2016: Ημιμαραθώνιος από τον Τύρναβο στη Λάρισα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο