6ος Ερμονίκειος Δρόμος

13-/14-10-2018: Αγώνες σε κρητικά τοπία

Share

Διαδίδοντας και φέτος τις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού η 5η ορεινή συνάντηση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29/04/18 με την ανάβαση στο τοπικό όρος Βορίζη. Άλλη μια σπάνια εμπειρία προστέθηκε στην φυσιολατρική παράδοση που η Αγωνοθεσία των Ερμονικείων αναπτύσσει σταθερά τα τελευταία χρόνια στη τοπική συνείδηση. Ο δροσερός ανοιξιάτικος καιρός, η μοναδική βιοποικιλότητα και η πανέμορφη θέα κάτω από την παρουσία των σπάνιων γυπαετών -των κατά τους μύθους- άγρυπνων θεϊκών οφθαλμών, αντάμειψαν με τον καλύτερο τρόπο τους συμμετέχοντες.

Η ΑΓΩΝΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΜΟΝΙΚΕΙΩΝ κοινοποιώντας συμβολικά τις φετινές ημερομηνίες των αγώνων από τα αρχέγονα κρητικά τοπία, αναγγέλλει με χαρά την έναρξη των επίσημων προετοιμασιών των Ερμονίκειων Αγώνων 2018 μ.Χ. προσκαλώντας κάθε ανήσυχο πνεύμα και κάθε ελεύθερη ψυχή σε ένα ακόμη Πανανθρώπινο Κάλεσμα Νίκης, ώστε το φως της Ενότητας και της Ειρήνης να λάμψει ακόμη πιο δυνατά, ακόμη πιο μακριά, στις σκοτεινές εποχές της σύγχρονης Γιγαντομαχίας!

Στην μεγάλη εσώτερη μάχη για την επικράτηση των αξιών,
ξεκινάμε τον άθλο του Εαυτού για την μεγάλη Νίκη…
Για τη νίκη του πνεύματος…για τη νίκη της Ζωής…
Για τη Νίκη των Ανθρώπων!

“13-14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 μ.Χ.” : Ξεκινάμε την πορεία για τους 6ους Ερμονίκειους Αγώνες!

* Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δήλωση συμμετοχών για τον 6ο Ερμονίκειο δρόμο 20χλμ επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα δικτύωσης των Ερμονικείων στο : www.facebook.com/Ermonikia ή αποστέλλετε το e-mail σας στο : [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tyros Triathlon 2018
23-9-2018: Αγώνες τριάθλου στον Τύρο Αρκαδίας
27-5-2018: Αγώνες 21,5 – 10 & 5 χλμ. στη λίμνη Στυμφαλία
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο