Run Together Powered by INTERSPORT & SAUCONY

19-10-2014: Οι εταιρίες Intersport και Saucony ανακοινώνουν τη συν-διοργάνωση του αγώνα «RUN TOGETHER Powered by INTERSPORT & SAUCONY» απόστασης 6 χλμ. και 3 χλμ. που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στις 10.00 πμ στο χώρο του Ο.Α.Κ.Α.

Share

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου οι εταιρείες Intersport και Saucony θα πραγματοποιήσουν αγώνα με την ονομασία Run Together Powered by Intersport & Saucony στον χώρο του Ο.Α.Κ.Α. Πρόκειται για μία δραστηριότητα όπου οι δρομείς καλούνται να τρέξουν σε ζευγάρια με κύριο στόχο την άθληση και τη διασκέδαση.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Οι εταιρίες Intersport και Saucony ανακοινώνουν τη συν-διοργάνωση του αγώνα «RUN TOGETHER Poweredby INTERSPORT & SAUCONY» απόστασης 6 χλμ. και 3 χλμ. που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στις 10.00 πμ στο χώρο του Ο.Α.Κ.Α.
Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε ζευγάρια με τον ίδιο αριθμό, αλλά ο καθένας με διαφορετικό chip χρονομέτρησης. Για να θεωρηθεί ότι ένα ζευγάρι τερμάτισε επιτυχώς, θα πρέπει να τερματίσουν απαραίτητα και οι 2 δρομείς. Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει δεύτερος. Σημασία δεν έχει τόσο ο χρόνος τερματισμού, αλλά η άθληση μέσα από έναν διασκεδαστικό αγώνα.

Πρόγραμμα Αγώνα 

  • 08:30 – 09:30 Προσέλευση συμμετεχόντων
  • 09:30 – 09:55 Οδηγίες αγώνα, προθέρμανση – διατάσεις από ομάδα γυμναστών – προπονητών
  • 10.00 Εκκίνηση αγώνα Run Together (6km και 3km)
  • 11:.30 Τελετή Βράβευσης / Κληρώσεις
  • 12:00 Λήξη Διοργάνωσης

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιούνται στο χώρο των αψίδων στην έξοδο από τον ηλεκτρικό σταθμό προς το Ο.Α.Κ.Α. Στον τερματισμό θα υπάρχει ομάδα για αποθεραπεία – διατάσεις.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Διαδρομής
Η διαδρομή θα είναι κυκλική των 2 στροφών για να συμπληρώσουν οι συμμετέχοντες τα 6 km. Η διαδρομή των 3km αποτελείται από μια κυκλική στροφή.
Θα δοθεί χάρτης που θα αναρτηθεί στο επίσημο site της διοργάνωσης με τις υψομετρικές διαφορές και τους σταθμούς ανεφοδιασμού και υποστήριξης.

Πρόσβαση
Για την πρόσβαση σας στο ΟΑΚΑ επισκεφτείτε το www.oaka.com.gr.  Υπάρχει η δυνατότητα parking σε όλους τους επιτρεπόμενους χώρους στάθμευσης του Ο.Α.Κ.Α.

Κατηγορίες

Θα μπορούν να σχηματιστούν ζευγάρια δρομέων αποτελούμενα από 2 μέλη στις εξής κατηγορίες:

  1. Άνδρας/Άνδρας
  2. Γυναίκα/Γυναίκα
  3. Άνδρας/Γυναίκα
  4. Με Παιδί (τουλάχιστον ένας συμμετέχοντας από του δύο είναι παιδί που γεννήθηκε από το 1999 και μετά)

Κατάταξη ζευγαριών
Τα αποτελέσματα θα βγαίνουν ηλεκτρονικά και θα ταξινομούνται ανάλογα με τις παραπάνω κατηγορίες.  Στα 3 πρώτα ζευγάρια κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν ειδικά βραβεία. Θα κληρωθούν δώρα στους συμμετέχοντες μετά τη λήξη των αγώνων.

Ιατρική Κάλυψη
Η διοργάνωση θα υποστηρίζεται από ιατρική κινητή μονάδα.

Δηλώσεις Συμμετοχής
Ηλεκτρονικά μέσα από το site www.runtogether.gr

Προθεσμία εγγραφής Tρίτη 14 Οκτωβρίου, 2014.

Αντίτιμο συμμετοχής 10€ το ζευγάρι (5€ το άτομο).

Το αντίτιμο συμμετοχής θα καταβάλλεται ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα εγγραφής www.runtogether.gr ή το κατάστημα Saucony (Κηφισίας 300, Ψυχικό)

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικό μετάλλιο στον τερματισμό.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.runtogether.gr

Θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής μία ώρα πριν από την εκκίνηση του αγώνα για περιορισμένο αριθμό εγγραφών μέχρι εξάντλησης του ορίου συμμετοχών.

Λοιποί Όροι και Προϋποθέσεις 

– Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος με δική τους ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές και καρδιολογικές εξετάσεις και αποδέχονται τους όρους και τις προϋποθέσεις των διοργανωτών.

– Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για τυχόν κλοπές ή ζημίες σε προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων.

– Όλοι οι ανήλικοι συμμετέχοντες για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους υποχρεούνται να έχουν υπογεγραμμένη την έγγραφη συγκατάθεση του γονέα τους.

– Όλοι οι συμμετέχοντες παραιτούνται  από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών και των χορηγών του Αγώνα για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινούν στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας τους από τους διοργανωτές χορηγούς του Αγώνα με οποιοδήποτε τρόπο, σε οποιοδήποτε μέσο μαζικής ενημέρωσης, μέσα κοινωνικής δικτύωσης (socialmedia) και κοινωνικά δίκτυα (social networks) κτλ για προωθητικούς λόγους.

– Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε χρόνο κάτω των 90 λεπτών. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη.

Έντυπο υλικό του αγώνα θα βρίσκεται στα καταστήματα INTERSPORT και Saucony

Περισσότερες πληροφορίες στο [email protected]».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Άρμα Πάρνηθας»
22-10-2017: Αγώνες 10 & 17 χλμ. στην Πάρνηθα
ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ Μ έως και Π
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 28ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 Χλμ. – ΣΔΥΑ βρείτε το όνομα σας ελέγξτε αν είναι σωστά τα στοιχεία σας και αναζητήστε την ημέρα του αγώνα τον φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής και το τσιπ χρονομέτρησης στην αντίστοιχη τέντα.
Τρέξτε γύρω από τη Λιμνοθάλασσα
Για 6η χρονιά διεξάγεται ο αγώνας δρόμου 12 χλμ. “Γύρος Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού” στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας διεξάγεται το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ενώ μετά θα ακολουθήσει η Ψαράδικη Γιορτή.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο