4ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Βόλου και παράλληλοι αγώνες

21-4-2018: Απογευματινοί αγώνες για όλους στο Βόλο

Share

Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 θα διεξαχθεί ο 4ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Βόλου, ο 25ος Δρόμος Υγείας 5 χιλιομέτρων, και ο Παιδικός Αγώνας 500 μέτρων.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη προτίμηση που δείξατε και το 2017 στους αγώνες του Ημιμαραθωνίου Βόλου. Το 2018 η διοργάνωση θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή καθώς θα υλοποιήσουμε ιδέες και βελτιώσεις που σκεφτόμαστε, ενώ θα διατηρηθούν όλα όσα προσφέραμε και φέτος, όπως οι λαγοί (pace makers), οι χιλιάδες φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου συν ατέλειωτο βίντεο, οι πλούσιες παροχές στη διαδρομή και στον τερματισμό, ένα νέο πρωτότυπο μετάλλιο, t-shirt ξεχωριστό ανά φύλο, δώρα και κληρώσεις, η ανθοδέσμη σε κάθε γυναίκα που τερματίζει τον Ημιμαραθώνιο, και πάνω από όλα, το υπέροχο κλίμα της διοργάνωσης και τα φανταστικά τοπία που προσφέρει η διαδρομή. Οι διαδρομές θα πιστοποιηθούν όπως προβλέπεται, από μετρητή της IAAF / AIMS και οι επιδόσεις των δρομέων θα είναι επίσημες, ενώ θα υπάρχει σημαντική αύξηση του ορίου συμμετοχών λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Ώρες εκκίνησης:

Ημιμαραθώνιος: 18:00

Δρόμος Υγείας: 18:15

Παιδικός Αγώνας: 17:00

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με την Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) και τη Περιφέρεια Θεσσαλίας με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και όλων των φορέων, υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ. Για άλλη μια φορά το σύνθημα είναι «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ»

Η αναλυτική προκήρυξη και ο τρόπος εγγραφής θα δημοσιευθούν στις αρχές του 2018.

*Το σάιτ του αγώνα: http://www.voloshalfmarathon.gr/

Πρόσκληση εθελοντών
Οι εθελοντές δίνουν πάντα το καλύτερο μήνυμα και παράδειγμα σε όλους μας βοηθώντας στην ομαλή διεξαγωγή κάθε εκδήλωσης και ενισχύοντας τους αθλητές όπου έχουν ανάγκη. Δεκάδες προσφέρουν κάθε χρόνο τις υπηρεσίες τους ενισχύοντας τη διοργάνωση και τους αγωνιζόμενους, δίνοντας το καλύτερο και πιο ανιδιοτελές κοινωνικό μήνυμα. Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές στον αγώνα μπορούν να απευθύνονται στον κ.Σπύρο Τρύφωνος κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 τηλ. 2421023523, και στο μέιλ [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1oς Φειδιππίδειος Δρόμος
21/25-11-2015: Ο νεοσύστατος Φυσιολατρικός Αθλητικός Ορειβατικός Σύνδεσμος (Φ. Α. Ο. Σ.) προκηρύσσει τον 1ο Αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα που θα διεξαχθεί στις 21 – 25 Νοεμβρίου 2015.
1ος Ορεινός Αγώνας Cholomon Trail
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Ημιμαραθώνιος στα Φάρσαλα
Ημιμαραθώνιος στα Φάρσαλα θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Δείτε περισσότερα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο