6ος Ημιμαραθώνιος Μεσοτόπου Λέσβου

4-8-2019: Ημιμαραθώνιος στη Λέσβο

FacebookTwitterEmailShare

Στις 4 Αυγούστου θα διεξαχθεί στη Λέσβο αγώνας με την ονομασία: 6ος Ημιμαραθώνιος Μεσοτόπου Λέσβου.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο  Α. Ο. Μεσοτόπου διοργανώνει  την  Κυριακή  4  Αυγούστου 2019  και ώρα 18:00 τον  6ο ημιμαραθώνιο   Άγρας – Μεσοτόπου Λέσβου με τερματισμό στο Ταβάρι.
Κεντρικό σημείο της διοργάνωσης είναι η παραλιακή κεντρική πλατεία στο Ταβάρι του Μεσοτόπου. Οι διαδρομές των αγωνισμάτων θα διεξαχθούν σε δημόσιους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή  Άγρας-Μεσοτόπου.
ΟΛΟΙ οι τερματισμοί των αγωνισμάτων θα γίνονται στην παραλιακή πλατεία στο Ταβάρι του Μεσοτόπου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ:

  • 500μ. και 1.000μ. για παιδία δημοτικού σχολείου.
  • 21,10χλμ.  
  • 5.000μ.
  • 3.000μ.
  • 3.000μ Δυναμικό Βάδην  
  • 500μ. Α.Μ.Ε.Α

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στα  αγωνίσματα  δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές & αθλήτριες συλλόγων  αλλά και κάθε Έλληνας πολίτης ή αλλοδαπός όλων των ηλικιών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στο tavari.gr από 1/7/19 – 31/7/19 αλλά και την ημέρα των αγώνων,  από ώρα 14:30 έως 17:30  στην ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  των αγώνων  που θα βρίσκεται στο σημείο τερματισμών.

OΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ:
Η οριστικοποίηση των δηλώσεων  και η παραλαβή αριθμών  για όλες τις κατηγορίες,  θα γίνει την ημέρα του αγώνα, Κυριακή  4  Αυγούστου 2019 από 14:30 έως 17:30 στην  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  των αγώνων  που θα βρίσκεται  στο σημείο τερματισμών.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Το κόστος ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 5 ευρώ στην κατηγορία των ΑΓΟΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ  στα 1000μ  κ στα 500μ και στο ποσό των  10 ευρώ για τις υπόλοιπες κατηγορίες και περιλαμβάνει: αναμνηστικό μετάλλιο, μπλουζάκι, νερά, ισοτονικά, μικρογεύματα  και αναμνηστικά δώρα.

ΕΠΑΘΛΑ
Στους  πρώτους  νικητές–τριες  κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα μετάλλια & διπλώματα.
Στους  δεύτερους  και τρίτους  νικητές-τριες θα απονεμηθούν  μετάλλια και διπλώματα.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια.

Έκπτωση  -30 %  στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Η Blue Star Ferries και η Hellenic Seaways προσφέρουν έκπτωση -30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε όσους αθλητές ταξιδέψουν στο νησί της Λέσβου για να συμμετάσχουν στον 6º Ημιμαραθώνιο Μεσοτόπου. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.tavari.gr και  στο συνεργαζόμενο ταξιδιωτικό γραφείο στην Μυτιλήνη, Repanis Tours, τηλ. 22510-21116.    

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην προκήρυξη του αγώνα που είναι αναρτημένη  μέσω της ιστοσελίδας www.tavari.gr ή  στον υπεύθυνο παραλαβής αιτήσεων κ. Καλαμπάκα Ελένη  τηλ.6973382323».

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Ιδρυμα Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, με την συμπαράσταση της ΕΟΛΣΜΑ-Υ και υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ διοργανώνει τον 3ο Ημιμαραθώνιο Αίγινας 16.2 χλμ. στην μνήμη του Γεωργίου Κωστάκου το Σάββατο 16 Ιουλίουλ
1-8-2015: O Αθλητικός Όμιλος Κροκεών σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και μέσα διοργανώνει την Κυριακή 1 Αυγούστου αγώνα με την ονομασία «Βρεττάκεια 2015 – Διόσκουρων Κρήνη».
O Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων του Νομού Άρτας και η Ένωση Συλλόγων και Αδελφοτήτων του Δήμου διοργανώνουν τον 4ο αγώνα δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή» (ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΘΑΜΑ), ο οποίος φέτος είναι αφιερωμένος στον αγώνα κατά του καπνίσματος .
Back to Top