7α Διδασκάλεια 2016

14-5-2016: Για έβδομη φορά διοργανώνεται στα Αθίκια Κορινθίας τα Διδασκάλεια.

Share

Ο δήμος Κορινθίων,το Πνευματικό κέντρο Αθικίων και το κέντρο αθλητισμού και πολιτισμού του δήμου Κορινθίων,διοργανώνουν για 7η συνεχή χρονιά λαϊκό αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων στα Αθίκια Κορινθίας, τιμώντας τη μνήμη του ζεύγους Σωτήρη και Ελένης Διδασκάλου, δωρητών του Πνευματικού κέντρου Αθικίων.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Δήμος Κορινθίων σε συνεργασία με το Κ.Ε.Π.Α.Π. του Δήμου  και την Επιτροπή Αθλητισμού του Πνευματικού Κέντρου Αθικίων “Ελένη Διδασκάλου”  προκηρύσσει τον λαϊκό αγώνα 7α “ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΑ 2016” ΔΡΟΜΟ 10.000μ  και τον αγώνα 2.000μ παιδιών Δημοτικού Σχολείου  και Γυμνασίου.

Περιγραφή Αγώνα: Ο Αγώνας διεξάγεται εξολοκλήρου σε άσφαλτο, με   ήπιες υψομετρικές διαφορές χωρίς κυκλοφορία αυτοκινήτων.

Τόπος Εκκίνησης: Πνευματικό Κέντρο Αθικίων “Ελένη Διδασκάλου”.

Τόπος τερματισμού: Πνευματικό Κέντρο Αθικίων “Ελένη Διδασκάλου”.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 14 Μαιου 2016

Ώρα Εκκίνησης: 18:30 μ.μ.

Διαδρομή – Χρονομέτρηση: 10.000μ (ασφάλτινη διαδρομή). Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά.  

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 4ο χλμ. (νερό), στο 8ο χλμ. (νερό ) και στον τερματισμό (νερό-χυμοί). Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν εθελοντές για όποια βοήθεια απαιτηθεί.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό και θα υπογράψουν τσεκάροντας την πρωτότυπη υπεύθυνη δήλωση που θα εμφανιστεί αμέσως μετά την καταχώρηση των στοιχείων στην φόρμα εγγραφής.

Δηλώσεις συμμετοχής:  Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 13 Μαΐου.
Όριο συμμετεχόντων για δικαίωμα στις παροχές ο αριθμός των τριακοσίων (300).
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ειδικής φόρμας εγγραφής και για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση.
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Κατηγορίες & Έπαθλα: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές του αγώνα των 2.000μ παίδων.

Παροχές: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο, νερό, χυμός και άλλα διατροφικά προϊόντα.

Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει το Σάββατο 14 Μαιου 2016  στην αφετηρία (μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο) μεταξύ 16:00 μ.μ. και 18:00 μμ.

Παράδοση και παραλαβή προσωπικών αντικειμένων: Η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών θα γίνει έως 18:00 μ.μ., στην αφετηρία, σε όχημα της διοργάνωσης. Η παραλαβή αυτών θα γίνει στον τερματισμό.

Αποδυτήρια – Ιατρείο: Αποδυτήρια και Ιατρείο θα υπάρχουν στον τερματισμό στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου. Υπεύθυνος Ιατρός κ. Παππάς Νίκος Επιμελητής ΕΣΥ.

Ώρα Απονομών: Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα.

Αγώνας 2000μ παιδιών Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου: 
Θα διεξαχθεί αγώνας 2000μ παιδιών δημοτικού και Γυμνασίου.

Τόπος Εκκίνησης : Πνευματικό Κέντρο Αθικίων “Ελένη Διδασκάλου”.

Τόπος τερματισμού:  Πνευματικό Κέντρο Αθικίων “Ελένη Διδασκάλου”.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 14 Μαιου 2016

Ώρα Εκκίνησης: 18:15 μ.μ.

Διαδρομή:  Η διαδρομη που θα ακολουθήσουν οι μαθητές θα είναι κυκλική 2.000μ με αφετηρία και τερματισμό το Πνευματικό Κέντρο.

Δικαίωμα συμμετοχής:  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά Δ’ Ε’ & ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου και των τριών τάξεων του Γυμνασίου.

Έπαθλα μαθητών:
Στους τρεις πρώτους και στις τρεις πρώτες αγοριών και κοριτσιών του Δημοτικού και του Γυμνασίου θα δοθούν κύπελα, μετάλλια και διπλώματα .
Μετάλλια θα δοθούν επίσης σε όλους τους τερματίσαντες δρομείς των  Σχολείων.

Για περισσότερες πληροφορίες & τυχόν απορίες, επικοινωνήστε με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής στα τηλέφωνα:

6946334523 Παύλος Τζαναβάρας & 6947613040 Νεκτάριος Παπουτσής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Αγώνας Δρόμου Γύρος Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού
27-9-2014: Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στην λιμνοθάλασσα Αιτωλικού αγώνας δρόμου 12 χλμ. και ψαράδικη γιορτή.
Ο Αθλητισμός δεν έχει ηλικία!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος στην περιοχή του Σουνίου τα ”Ποσειδώνια 2012” την Κυριακή 10 Ιουνίου. Δεκάδες δρομείς έδωσαν το παρών αψηφώντας την ζέστη, συμμετέχοντας στον αγώνα δρόμου των 9χλμ, σε μια ειδυλλιακή διαδρομή από το Ναό του Ποσειδώνα προς το Λαύριο.  Δείτε το δελτίο τύπου των διοργανωτών.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο