Χορτιάτης Trail Run 2018

27-5-2018: Ο αγώνας του Χορτιάτη επιστρέφει

Share

Στις 27 Μαΐου 2018* θα διεξαχθεί για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Ημιμαραθώνιος αγώνας ορεινού τρεξίματος στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, που θα είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού απο την ανθρώπινη παρέμβαση (Κεραίες, κυνηγοί, παράνομη υλοτομία, μηχανοκίνητες δράσεις) και την ευαισθητοποίηση όλων μας, ταυτόχρονα δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στον αγώνα κατά των μεταλλείων στις Σκουριές Χαλκιδικής στο Πάικο και στα Κρούσια του Κιλκίς, επίσης θέλουμε να επισημάνουμε την ευαισθητοποίηση και προσοχή όλων μας στην προστασία του περιαστικού δάσους του Σέιχ Σου.

* Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Μάρτιο αλλά αναβλήθηκε λόγω μεγάλης ποσότοτητας χιονιού στη διαδρομή, κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια των δρομέων.

Περισσότερες πληροφορίες στο email: [email protected]
και στη σελίδα στο facebook: Χορτιάτης Trail Run

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3o ING Live Well event
19-4-2015: H ING Ελλάδος σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ θα διοργανώνει στο κέντρο της Αθήνας στα μέσα Απριλίου το 3ο ING Live Well event.
2ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος
18/23-11-2016: Από τις 18 ως τις 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος στη διαδρομή Αθήνα – Σπάρτη – Αθήνα.
5ος Ιαματικός Ημιμαραθώνιος Λουτρών Λουτρακίου (Πόζαρ) Δήμου Αλμωπίας
02-12-2017: Διήμερο αγώνων 2 – 3 Δεκεμβρίου στα Λουτρά Πόζαρ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο