SNF RUN: 2018 First Run

1-1-2018: Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς

Share

Με έναν ξεχωριστό τρόπο θα γιορτάσει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και φέτος τη νέα χρονιά, καθώς θα πραγματοποιήσει και φέτος αγώνα δρόμου με την ονομασία «SNF RUN: 2018 First Run» που θα διεξαχθεί λίγα λεπτά μετά τον ερχομό του 2018.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Ξεκινήστε το 2018 δυναμικά, συμμετέχοντας στον πρώτο αγώνα της χρονιάς! Μία αισιόδοξη γιορτή, ένας μεταμεσονύκτιος αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης και τερματισμό το ΚΠΙΣΝ, πολλή μουσική, χορό και κεράσματα. Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την αλλαγή του χρόνου! 

Έως 2018 συμμετοχές με προεγγραφή στο snfcc.org/events

Σημείο Εκκίνησης: Εσπλανάδα

Προκήρυξη διοργάνωσης:
Η συμμετοχή στον αγώνα SNF RUN: 2018 First Run είναι δωρεάν. Oι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα του αγώνα snfcc.org/snfrun
Η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά θέτει ως στόχο την επιβράβευση της συμμετοχής, και της προσπάθειας όπως επίσης και την ενίσχυση της αθλητικής κουλτούρας

Στον αγώνα θα υπάρχει επίσημη χρονομέτρηση ενώ θα πραγματοποιηθεί απονομή μεταλλίων στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης για άντρες και γυναίκες, και όλοι οι δρομείς θα λάβουν ένα αναμνηστικό μετάλλιο της διοργάνωσης κατά τον τερματισμό τους.

Το SNF RUN: 2018 FIRST RUN πραγματοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος», σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 1 Ιανουαρίου 2018
Ώρα Εκκίνησης: 00:01
Εκκίνηση: Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στην Εσπλανάδα. Οι δρομείς θα τοποθετηθούν σε τρία διαφορετικά block εκκίνησης.
Τερματισμός: Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Εσπλανάδα – κοντά στο Κέντρο Επισκεπτών.
Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 12O έτος της ηλικίας τους, δηλαδή έχουν γεννηθεί πριν από τις 30/12/2005. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν σχετικά καλή φυσική κατάσταση και να έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους ηλεκτρονικά. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών, απαιτείται ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής από τον γονέα/κηδεμόνα τους.
Κόστος Συμμετοχής: Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.
Εγγραφές: Οι εγγραφές είναι περιορισμένες στον αριθμό των 2018 συμμετεχόντων
Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση: Παρά το γεγονός ότι η διοργάνωση δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, ο αγώνας δρόμου των 4 χλμ. θα χρονομετρηθεί και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο snfcc.org/snfrun.
Διαδρομή: Η εκκίνηση θα δοθεί στην Εσπλανάδα του ΚΠΙΣΝ, απέναντι από την Αγορά. Οι δρομείς θα ξεκινήσουν την πορεία τους από την Εσπλανάδα με κατεύθυνση προς το παραλιακό μέτωπο. Θα στρίψουν δεξιά προς την Πλατεία Νερού, μέχρι την είσοδο της Ναυταθλητικής Μαρίνας Καλλιθέας, όπου θα γίνει αναστροφή. Στην συνέχεια, με παράλληλη διαδρομή οι δρομείς θα επιστρέψουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, όπου θα ακολουθήσουν τον περιμετρικό ποδηλατόδρομο κάτω από την Εσπλανάδα και θα εισέλθουν εντός του Πάρκου από την είσοδο στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης. Η διαδρομή θα συνεχιστεί παράλληλα με το Στίβο και στρίβοντας δεξιά στο πεζοδρόμιο/ποδηλατόδρομο της οδού Ευριπίδου και στο ύψος της οδού Δοϊράνης θα εισέλθουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, για τον τερματισμό στην Εσπλανάδα σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο κοντά στο Κέντρο Επισκεπτών.

Πώς να φτάσετε στο ΚΠΙΣΝ https://www.snfcc.org/you-the-snfcc/how-to-get-here/?lang=el».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16-2-2019: Αγώνες στην Παραλία Ψάθας
7ος Ημιμαραθώνιος Παλαιόχωρας Χανίων - Αναβολή
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο