5ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου – Roads to Rhodes Marathon

29-4-2018: Μαραθώνιος, ημιμαραθώνιος και αγώνες 5 & 10 χλμ. στη Ρόδο

Share

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου θα διεξαχθεί στις 29 Απριλίου 2018 για 5η φορά. 
Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 2.000 σε Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο, 10χλμ, 5χλμ και 1000 μέτρα και με αθλητές απο δέκα και πλέον χώρες του εξωτερικού, ο Διεθνής Roads to Rhodes Μarathon, αποτελεί πλέον θεσμό. Διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου και έχει την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.
Ο Διεθνής Μαραθώνιος είναι η μεγάλη αθλητική γιορτή της Ρόδου με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών. Με σκοπό την προβολή της Ρόδου ως ιδανικού προορισμού για  τους φίλους του αθλητισμού τον μήνα Απρίλιο,  πλήθος ΜΜΕ από την Ελλάδα και το εξωτερικό καλύπτουν τη διοργάνωση.
Ο αγώνας Roads to Rhodes Marathon, με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ, της IAAF και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, διεξάγεται σε μια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη φυσική ομορφιά του νησιού, ενώ παράλληλα προβάλει τα σπουδαία τουριστικά αξιοθέατα της πόλης της Ρόδου.

Αναμένεται η προκήρυξη της διοργάνωσης.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στα:
https://www.facebook.com/roads2rhodes
https://www.instagram.com/roadstorhodes/
www.rhodesmarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kanapitsa Run 2017
10-8-2017: Αγώνας 4,6 χλμ. στη Σκιάθο
Karya Olympus Trail 2020
Αγώνες trail 25 και 8,5χλμ. στην Καρυά Ελασσόνας
2o Poikilo Night Trail
5-7-2014: Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης προκηρύσσει το 2ο Poikilo Night Trail στις 5 Ιουλίου 2014, στο Ποικίλο Όρος.
Back to Top